chubb-logo-png-800x80

Legal & Compliance Manager Nordic

Chubb – ett av världens största försäkringsbolag söker nu en Nordiskt ansvarig för Legal & Compliance.

 

Rollen
Som Legal & Compliance Manager Nordic för Chubb kommer du att vara ansvarig för alla frågor som rör legal & compliance i Sverige, Norge, Finland och Danmark.  Legal & Compliance Manager Nordic agerar rådgivare till organisationen avseende legala och regulatoriska frågor samt bevakar risker inom området och hur dessa skall hanteras på bästa sätt. I ditt team ingår i dagsläget en medarbetare med fokus på Compliance. I rollen arbetar du bland annat med att;

 • Bevaka, leda och driva legala och regulatoriska frågor för Norden
 • Vara bollplank och stöd till den nordiska organisationen och affären
 • Upprätthålla och utveckla rutiner för riskhantering
 • Agera stöd och rådgivare till Country President
 • Ingå i ledningsgruppen för Chubb Norden
 • Personalledning – en (1) Compliance Officer i Sverige

Ditt fokus är främst de affärsjuridiska frågorna och att stötta den Nordiska verksamheten operativt och strategiskt. Chubb är en matrisorganisation och du rapporterar till Regional Legal and Compliance Manager med bas i Paris.

Vill du arbeta i en dynamisk miljö för ett av världens största försäkringsbolag?

 

Vem är du?
Som person känner du igen dig i nedanstående:

 • Drivande – förmåga att självständigt leda och driva processer och genomföra aktiviteter med uthållighet
 • Ansvarstagande – ett personligt och starkt engagemang för arbetsuppgifter, förmåga att se risker och överväga påverkan på verksamheten
 • Affärsmässig och stöttande – verksamhetsförståelse och med affären i fokus, förmåga att balansera mot legala och regulatoriska krav
 • Ledare – kompetens och personlig trygghet som skapar tydlighet

Chubb söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom bolagsrätt, kommersiell rätt och avtalsrätt samt till viss del erfarenhet av compliancefrågor. Du har 7-10 års yrkeserfarenhet från relevanta positioner på byrå eller som bolagsjurist, gärna erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation. Du är kunnig och trygg i de regulatoriska krav som gäller inom bank, finans eller försäkring.

 

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Chubb tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Chubb och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Hans Jansson på 073 461 36 03.

 

Om Chubb
Chubb är ett internationellt försäkringsbolag som levererar skräddarsydda försäkringslösningar inom person-, grupp- och företagsförsäkringar. Chubb är världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder, och över 30 000 medarbetare. Chubb erbjuder sakförsäkring för företag och privatpersoner, sjuk- och olycksfallsförsäkring, återförsäkring och livförsäkring. https://www.chubbforsakringar.se

Chubbs kundfokus i kombination med  produktspecialitet och stark affärsställning är det som skiljer Chubb från andra bolag. 

Chubb har sitt nordiska huvudkontor på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm.

Chubb’s moderbolag börsnoterat på New York Stock Exchange (NYSE: CB) och ingår i S&P 500 index.

 


swerea-logo

CFO

Rollen
Som CFO i Swerea AB har du en central roll i ledningen och utvecklingen av koncernen. Du jobbar i en analytisk och affärsmässig roll som syftar till att utveckla Swereas ekonomi- och finansarbete i enlighet med fastställd verksamhetsplan. I rollen som CFO arbetar du bland annat med att;

 • Leda och driva Swereas ekonomigrupp bestående av dotterbolagens ekonomichefer
 • Verka för gemensamma rutiner och ökad effektivitet
 • Initiera, driva och följa upp budget- och prognosprocess
 • Vara bollplank och stöd till dotterbolagen vad gäller finansiella placeringar
 • Sammanställa och analysera koncernens utfall
 • Konsolidera koncernredovisningen
 • Leda koncernens revisionsarbete
 • Tillsammans med VD vara föredragande på styrelsemöten avseende ekonomiskt läge och prognos

Du har breda kontaktytor inom koncernen och rapporterar till VD för Swerea AB. Placering för tjänsten är huvudkontoret i Kista.

Vill du arbeta i en koncern som är i framkant vad gäller att utveckla svensk och utländsk industri och få möjligheten att utveckla koncernen ytterligare?

Vem är du?

Swerea söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi/finans och som har en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla ekonomifunktioner. Du är bekväm i de strategiska frågorna men du jobbar också gärna med uppgifter av mera hands-on karaktär där dina kunskaper inom redovisning kommer till nytta. Du har troligen ett intresse för industrins utveckling och känner ett engagemang för det viktiga uppdrag som Swerea har. Du trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att analysera, presentera och skapa förutsättningar för kommersiell framgång och din analytiska förmåga och kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Ditt engagemang och driv gör att du får saker att hända och du kommunicerar på ett sätt som gör att du blir lyssnad på. Swerea kan erbjuda en spännande framtid och man söker nu en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i koncernens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Swerea tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Swerea och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Bo Bengtsson på 070 971 35 50 eller Jens Holmberg på 070 377 06 20.

Om Swerea

Swerea-koncernens affärsidé är att skapa, förädla och förmedla forskningsresultat inom områdena material-, process- och produktionsteknik samt produktframtagning. Swerea ägs till 43 % av RISE AB (www.ri.se) som ägs av svenska staten. Industrin, genom fem organisationer, äger resterande 57 %. Bakom de fem organisationerna finns cirka 450 nordiska företag. Koncernen består av sex bolag, omsätter cirka 700 Mkr/år och har i dagsläget 530 anställda och de flesta av dessa är forskare.

 

 

arvid nordquist

Country Manager Out of Home (OOH)

Rollen

Som Country Manager OOH ansvarar du för att leda och utveckla den dagliga verksamheten för OOH Sverige samt för försäljningen och lönsamheten av Arvid Nordquist produkter inom Vin, Kaffe, Livs & Non Food. Som Country Manager OOH jobbar du ständigt med att söka nya utvecklings- och förbättringsmöjligheter för verksamheten. Ditt ledarskap tar tillvara de idag 22 medarbetarnas kompetens och erfarenhet och stimulerar till delaktighet och entreprenörskap.

Målet med rollen är att vidareutveckla lönsam försäljning och effektiv, homogen säljbearbetning på den svenska Out of Home marknaden och säkerställa att företagets långsiktiga mål avseende volym, värde och bruttovinst uppnås.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

*Ansvar för utveckling och uppföljning av den Svenska OOH verksamheten

*Ansvar för att kontakter, planer samt avtal hålls med kunder

*Coacha och leda underställd personal

*Budgetering och uppföljning av OOH SE

*Genomförande av uppgjorda marknadsplaner

*Planera och genomföra kundplaner och kundspecifika strategier

*Daglig planering och uppföljning av den totala försäljningen.

*Utveckling, målstyrning, uppföljning och rapportering av säljkårens arbete

*Initiera samt planera nyhets introduktioner/lanseringar tillsammans med marknad

*Ge input till marknadsavdelningen och vara delaktig i marknads- och aktivitetsplaneringen för aktuella huvudmän samt vid behov medverka på huvudmannamöten

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring och/eller ekonomi och en gedigen erfarenhet från ledande roller inom snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG). Har du jobbat inom OOH gentemot Foodservice, Horeca eller motsvarande så är det extra meriterande. Du brinner för försäljning och är en trygg ledare som har mångårig erfarenhet av personalledning och att skapa framgångsrika team. Du är van vid och trivs i samarbetet med internationella kunder där din erfarenhet av komplex försäljning och förhandlingar på hög nivå blir avgörande. Du är en drivande, målinriktad, affärsmässig och stresstålig person med hög social kompetens. Arvid Nordquist söker en person som med entreprenörskap, starkt engagemang och en vilja att göra skillnad skapar resultat och utvecklar individer och organisation.

Goda kunskaper i engelska krävs, såväl skriftligt som muntligt.

Vad kan Arvid Nordquist erbjuda dig?

Du erbjuds möjligheten att få jobba med starka varumärken och att jobba i en stimulerande och utvecklande roll som ledare för ett dynamiskt och framgångsrikt team. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Solna.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Om Arvid Nordquist

Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se.

Vitamin Well logo

Export Area Manager

Vill du hjälpa Vitamin Well att ta över Europa?  

 

Vitamin Well har sedan starten 2008 befunnit sig på en spännande och framgångsrik resa på den svenska dryckesmarknaden och söker nu en ny medarbetare som vill vara delaktig i att skapa samma framgång i andra europeiska länder.

 

Din uppgift

2009 tog Vitamin Well klivet ut till övriga nordiska länder och från 2012 påbörjades en bredare etablering i Europa. Vitamin Well finns nu representerade i 30 länder. Vi har kommit en bit på väg men behöver nu ytterligare en kollega som tillsammans med oss ska stärka våra positioner på dryckesmarknaden i Europa.

 

I rollen som Export Area Manager driver du försäljning i ett antal länder genom att tillsammans med Vitamin Wells lokala partners sätta och implementera sälj- och marknadsstrategier. Genom att analysera och lära känna dina marknader skaffar du dig en förståelse för vilka möjligheter och utmaningar som finns, och arbetar kreativt och målinriktat med att optimera de marknader du ansvarar för.

 

Export teamet består i dagsläget av sju personer. Tillväxten på exportsidan är stor och strategiskt viktig för bolagets framtid.

 

Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm men innebär resor med en till två övernattningar i veckan.

 

Vad vi söker

Vi söker dig som är en självgående kreativ inspiratör som ser möjligheter och gör det som krävs för att fånga dem. Du har förmodligen en sälj- och/eller marknadsbakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet, direkt eller indirekt, av etablering på internationella marknader.

Du trivs när du får arbeta utan givna ramar och när du själv får ta initiativ till aktiviteter som tar dig och teamet närmre målet.

Språk: Flytande i engelska i tal och skrift är en förutsättning. Meriterande med kunskaper i tyska, franska eller spanska.

 

Vitaamin Wells erbjudande

Som medarbetere hos Vitamin Well erbjuds du en miljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet och den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den.

Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket.

Vitamin Well är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre.

 

Information

I denna rekrytering samarbetar Vitamin Well med Compass. Vid frågor kontakta David Jansson på 076-231 39 61 alternativt david.jansson@compass.se eller Annika Norberg på 070-486 65 93 alternativt annika.norberg@compass.se

 

Om Vitamin Well

 Vitamin Well AB är ett svenskt företag med en affärsidé att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade funktionsdrycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten.

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var det som vi år 2006, både såg en lucka för på den svenska marknaden och saknades själva. Idag, 10 år och fyra funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. I dag består Vitamin Well av tre de varumärkena; Vitamin Well, NOBE aloe vera och NOCCO (No carbs Company) som alla säljs i både dagligvaruhandeln och servicehandeln. På kontoret i Kungsholmen, Stockholm, arbetar ett sextiotal personer och har idag en säljorganisation på ca femtio personer. Sedan årsskiftet har bolaget även ett sälj – och distributionsuppdrag åt Barebells där proteinpuddingarna och barsen snabbt blivit storsäljare i både gym och dagligvaruhandeln. 

 

skaermklipp-nikon-logo-annons

Product Manager

Med ansvar för kompakt- och actionkameror

Rollen

Som Product Manager är du en viktig och drivande del av det Nordiska produktteamet som är placerad i Solna. Du jobbar i en analytisk och kommersiell roll som syftar till att utveckla produktsegmentet kompakt- och actionkameror på den nordiska marknaden. I rollen som Product Manager arbetar du bland annat med att;

 • Säkerställa lönsam tillväxt inom segmentet (tillsammans med marknad och sälj)
 • Genom omfattande marknadsanalys förstå trender och anpassa strategin utifrån dessa
 • Skapa marknadsplaner som effektivt driver försäljning mot uppsatta mål
 • Följa upp och utvärdera kampanjer
 • Driva produktlanseringar för den Nordiska marknaden
 • Löpande analysera och rapportera utfall och forecast på kund- och produktnivå
 • Informera organisationen om fakta, nyheter och förändringar

Du har breda kontaktytor internationellt inom bolaget och rapporterar till Head of Product Management Nordic.

Vill du arbeta i ett dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke och samtidigt ha kul på jobbet?

Vem är du?

Nikon söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom marknadsföring/försäljning och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av strategisk marknadsföring inom FMCG. Du har ett starkt produktintresse för liknande produkter och trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att analysera, presentera och skapa förutsättningar för kommersiell framgång.  Din analytiska förmåga och kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Ditt engagemang och driv gör att du får saker att hända och du kommunicerar på ett sätt som gör att du blir lyssnad på. Nikon kan erbjuda en mycket stark produktportfölj som hela tiden utvecklas och som möjliggör en framgångsrik och spännande framtid och man söker nu en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Nikon Nordic tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Nikon Nordic och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Om Nikon

Nikon grundades i Japan 1917 och är världsledande inom digital optik och precisionsoptik. Nikon finns i dag representerat över hela världen med sina prisbelönta produktserier inom kameror och objektiv. Nikon Corporation är noterat på Tokyobörsen och sysselsätter mer än 25 000 personer.

Nikon Nordic är idag nordens ledande kameraleverantör och har sitt huvudkontor i Solna med cirka 40 anställda.

logo-nets-svartvit

Nordic Head of Marketing – Merchant Services

Your role
Nets Merchant Services is now in need to recruit a Nordic Head of Marketing. Nets is growing and one important lever for growth is more modern, professional and creative marketing deliverables to support sales and ensure right and targeted dialogue with customers. The ambition is to be the best performing B2B marketing team in the payment industry and to develop the digital footprint further is high on the agenda.

The new Head of Marketing will lead a team of 10 who are based in all of the Nordic countries, Stockholm, Copenhagen, Oslo and Helsinki. The position will be based out of Nets office in Stockholm, however also another Nordic office can be considered for the right candidate. The Head of Marketing will report to SVP Head of Marketing and Commercial Management based in Copenhagen.

 

Main responsibilities
The overall responsibility of the Marketing department is to actively promote the Nets brand towards merchants and support sales departments best possible way, and includes;

 • Define and follow-up the overall Nordic Marketing plan, owns the marketing budget
 • Branding, focusing on rebranding of acquired companies into Nets
 • Marketing automation activities
 • Product material covering sales presentations, one pagers, movies etc
 • Communication, send-outs, newsletters to customers and partners, internal news
 • Digital presence on web-sites, social media
 • Events, both own events with customers and partners and external events like fairs
 • Lead, motivate and co-ordinate the Nordic Marketing team to achieve the goals. Develop the team in terms of skills and processes
 • Individual coaching of the employees, performance appraisals
 • Coordinate with internal departments, e g sales and product departments
 • Develop business relations with external suppliers, e g agencies
 • Active participation in the Management team

 

You have leadership experience as manager for a Marketing team (including hiring, planning, coaching, change-management), from B2B marketing in solution oriented, complex industries. It is meriting if you have experience from the payment industry and multi country organizations. You are passionate about marketing and especially what can be accomplished using digital channels. As a person you are a people oriented leader who can get the team to perform at their best. You are ambitious, goal orientated, has a winning mentality and thrives in a hectic and change oriented environment.

 

Interested?
Nets co-operates with Compass in this recruitment. If you want more information about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Compass consultant Jan Bonnevier on jan.bonnevier@compass.se or +46 708 618561. You submit your application via Compass website and attach your CV and personal letter.

 

Nets Merchant Services is a part of Nets Group and is one of the leading providers of payment solutions within Northern Europe. The services include both payment terminals, acquiring and e-commerce and thereby everything that has anything to do with international card schemes. As one of the leaders, Nets handles payment solutions, information services and digital security, with one of Europe’s most comprehensive and innovative product lines. Merchant Services serves more than 100 000 merchants and by signing an agreement the merchant can handle payments through Visa, MasterCard, American Express, JCB and Union Pay. Merchant Services has about 450 employees in Copenhagen, Stockholm, Oslo and Helsingfors.

logo-addsecure

Marketing Communication Manager

AddSecure söker en ny Marketing Communications Manager placerad på bolagets kontor i Stockholm. För att ytterligare stödja tillväxten vill bolaget nu stärka marknadsföringen, särskilt med fokus på övergripande varumärkesbyggande. Man söker en person som kommer att vara en del av spännande resa i en tillväxtfokuserad omgivning. Den nya Marketing Communications Manager kommer att arbeta med Skandinavien som arbetsfält med sikte på att etablera AddSecure som den ledande aktören i Europa inom sitt område. Du har ett nära samarbete med de övriga anställda på marknadsavdelningen, och rapporterar till Marketing Lead som är baserad i Oslo.

AddSecure är i en spännande fas; man går in på nya marknader, med nya produkter och ska etablera sig som den ledande aktören i Europa. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma arbetet.


Rollen:

Det huvudsakliga ansvaret för Marketing Communications Manager omfattar följande områden;

• Bidra till att planera marknadsbudgeten och uppföljning av aktiviteter mot budget
• Ansvara för varumärkesprofilen
• Projektledning av små och stora marknadsprojekt i nära samarbete med andra avdelningar
• Upphandling och löpande samarbete/utvärdering av leverantörer, t ex extern byrå
• Vidareutveckling av web
• PR-strategi
• Sociala medier, webb-sidor, tryckta medier och e-brev som kommunikationskanaler
• Vidareutveckla AddSecures Inbound Marketing strategi.


Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du trivas med förändring och ett högt tempo. Vi tror att du behöver flerårig erfarenhet av kvalificerat marknadsföringsarbete i företag med komplexa erbjudanden i en internationell miljö, B2B. Du behöver också erfarenhet strategiskt varumärkesarbete och vana från att arbeta med digitala kanaler och inbound marketing.

Som person är du initiativrik och ser möjligheter och är bra på att skapa goda relationer internt och externt, du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunicerar obehindrat på engelska.

 

Låter detta intressant? Ansökan och information
Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

 

Om AddSecure

AddSecure levererar lösningar som säkrar kritisk kommunikation och upplever för närvarande en stor efterfrågan och tillväxt. Med dagens tekniska utveckling och framväxten av IoT marknaden (Internet of Things) ser bolaget en ökad efterfrågan på sina produkter och tjänster.

”AddSecure bidrar till ett tryggare samhälle genom att säkra kritisk kommunikation”. Bolagets lösningar ser till att kritisk kommunikation fungerar och för lösningar för M2M te x för larmöverföring, mobildata till och från ambulanser och andra kritiska tillämpningar. AddSecure är etablerat i Skandinavien och har som mål att bli en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation i Europa. Man är en attraktiv samarbetspartner och bygger ledande lösningar tillsammans med partners och kunder.

AddSecure omsätter ca 400 MSEK, har 130 anställda i Sverige och Norge och ägs av Abry Partners.

 

logo-addsecure

Product Marketing Specialist

AddSecure söker en ny Product Marketing Specialist placerad på bolagets kontor i Stockholm. För att ytterligare stödja tillväxten vill bolaget nu stärka marknadsföringen. Man söker en person som kommer att vara en del av spännande resa i en tillväxtfokuserad omgivning. Product Marketing Specialist har ett nära samarbete med de  övriga anställda på marknadsavdelningen, och rapporterar till Marketing Lead som är baserad i Oslo.

AddSecure är i en spännande fas; man går in på nya marknader, med nya produkter och ska etablera sig som den ledande aktören i Europa. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma arbetet.

 

Det huvudsakliga ansvaret för Product Marketing Specialist omfattar följande områden;

 • Ansvara för planering och genomförande av lanseringar
 • Omvandla teknisk information till marknadsorienterade budskap
 • Projektledning av små och stora marknadsprojekt i nära samarbete med andra avdelningar
 • Utveckla och producera marknadsföringsmaterial såsom broschyrer, produktblad och manualer
 • Utveckla och underhålla säljpresentationer
 • Uppdatera webbsidor med produktinformation
 • Underhåll av webshoppen
 • Att ge input till och korrekturläsa blogginlägg

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du trivas med förändring och ett högt tempo. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av produktmarknadsföring i företag med komplexa erbjudanden i en internationell miljö, B2B.  Du behöver ha stor erfarenhet från framställning av säljmaterial, produktblad, manualer och vana från arbete i InDesign och Photoshop. Du tycker om att arbeta med detaljer samtidigt som du har ett högt arbetstempo och kan balansera flera projekt samtidigt
Som person är du initiativrik och ser möjligheter och är bra på att skapa goda relationer internt och externt, du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunicerar obehindrat på engelska.

 

Låter detta intressant? Ansökan och mer information

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.


Om AddSecure

AddSecure levererar lösningar som säkrar kritisk kommunikation och upplever för närvarande en stor efterfrågan och tillväxt. Med dagens tekniska utveckling och framväxten av IoT marknaden (Internet of Things) ser bolaget en ökad efterfrågan på sina produkter och tjänster.

”AddSecure bidrar till ett tryggare samhälle genom att säkra kritisk kommunikation”. Bolagets lösningar ser till att kritisk kommunikation fungerar och för lösningar för M2M te x för larmöverföring, mobildata till och från ambulanser och andra kritiska tillämpningar. AddSecure är etablerat i Skandinavien och har som mål att bli en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation i Europa. Man är en attraktiv samarbetspartner och bygger ledande lösningar tillsammans med partners och kunder.

AddSecure omsätter ca 400 MSEK, har 130 anställda i Sverige och Norge och ägs av Abry Partners.

 

 

spendrups-logo-ny

Distriktschef – Restaurang

Vill du hjälpa Spendrups att ta restaurangaffären vidare?

Spendrups söker distriktschef till deras affärsområde Restaurang i region Öst, med placeringsort i Stockholm. Antar du utmaningen blir du drivande i att utveckla Spendrups kundrelationer och affärer med alla restauranger inom ditt ansvarsområde, i region Öst.

Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är de cirka 120 engagerade och drivna medarbetare som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas de av att vara affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet.

Spendrups vision är att bli ett bryggeri i världsklass.  Det innebär att de stolt vill kunna jämföra sig med de bästa i världen i allt de gör. Det gäller de produkter de lanserar och de relationer de bygger, hur de agerar i nuet och hur de satsar på sikt. Deras mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som distriktschef har du en viktig roll i Spendrups gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med deras värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Ditt uppdrag
I din roll som distriktschef arbetar du självständigt med att bearbeta ditt distrikt. Du rapporterar till Regionala försäljningschefen för region Öst. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer. Du utgår från huvudkontoret i Vårby och ditt huvudsakliga distrikt är söder om Stockholm. Tjänsten innebär inte personalansvar.

Dina viktigaste ansvarsområden

 • Företräda Spendrups på restaurangmarknaden
 • Resultat- och kundansvar för distriktet
 • Ansvar för att prospektera, avtala och följa upp ingångna avtal
 • Utveckla våra gemensamma affärer till gagn för båda parter
 • Bidra till ditt, dina kollegors och din regions resultat

Vi vill att du har

 • IHM eller liknande eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring
 • Dokumenterat framgångsrik B2B försäljning och/eller framgångar i en position inom restaurangbranschen med resultatansvar
 • God datakunskap samt är användare av MS Office och affärsstatistik
 • Körkort, då resor ingår i tjänsten

Personliga egenskaper som vi tror behövs i den här rollen

 • Du är driven, resultatorienterad och välorganiserad
 • Du gillar att ta initiativ i nya relationer och att skapa samt underhålla långsiktiga relationer
 • Affärsmässighet och gott omdöme är självklarheter för dig
 • Du är självgående men gillar också att tillhöra ett team där samverkan och prestigelöshet är framgångsfaktorer

Så här söker du jobbet
Rekryteringsprocessen sköts av Compass Human Resources Group och ansökning sker via länken nedan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult David Jansson på 076-231-3961 alternativt david.jansson@compass.se

Vi intervjuar kandidater löpande.

 

eltel_full_color_grd_rgb-1

Redovisningsekonom

Arbetsuppgifter och ansvar

I april förde vi över vår finansiella verksamhet till ett gemensamt Global Shared Service Center i Gdansk. Det finansiella teamet som kvarstår i Sverige kommer framåt att bestå av två personer samt en chef som till 50 % ansvarar för Finance och till 50 % är Shared Service Center chef över även andra enheter. Vi letar nu efter en nyckelperson till det här nya teamet, en redovisningsekonom. Du får en bred och spännande roll som bland annat innebär:

 

 • Ansvarar för och upprättar löpande bokningar relaterade till SSC och Country office gällande skatter, löner, pensioner etc och säkerställer att dessa bokningar skickas till Gdansk för bokning
 • Ansvar för kontroll och validering av moms och uppbördsdeklarationer som upprättas i Gdansk
 • Ansvar för inrapportering av moms och uppbördsdeklarationer samt säkerställa att betalning av dessa avgifter sker genom Gdansks försorg
 • Ansvar för externa kontakter med myndigheter i frågor som rör moms och uppbörd
 • Kontaktperson för avstämningar mellan den svenska enheten och andra bolag inom koncernen
 • Samordnare av bankgarantier och andra typer av garantier för den svenska verksamheten
 • Löpande kontakt med Gdansk och löneavdelning i Sverige

Placering är i Eltels huvudkontor i Bromma (nära Sundbyberg) och du rapporterar till Shared Service Center Manager som också sitter i Bromma.

Din bakgrund

Vi ser framför oss en person som har jobbat självständigt med redovisning i åtminstone tre år och som nu söker en ny och spännande utmaning. Det är meriterande om du arbetat i en transaktionsintensiv verksamhet och förstår komplexiteten i ett större bolag. Du trivs bra i en internationell miljö och talar engelska flytande. Du är väl insatt i frågor som löpande redovisning men också uppbördsskatter och moms och har du jobbat med IFS, Cognos och/eller Qlick View så är det ett extra plus.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att leverera med kvalitet. Du tycker om att ge god service och vara en person andra kan förlita sig på. Genom ditt öppna, prestigelösa och förtroendeingivande sätt så har du lätt för att skapa goda relationer och samarbeten.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Eltel tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller på jens.holmberg@compass.se.

Om Eltel

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 600 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. I Sverige har Eltel Networks cirka 2 000 anställda över hela landet och omsätter cirka 4 miljarder SEK.