International Sales Manager

ROLLEN

Det övergripande ansvaret för International Sales Manager är all försäljning av Kamasa Tools produkter i Europa utanför Sverige. Kunderna är återförsäljare med tonvikt på östra Europa. I ansvaret ligger att utveckla befintliga kanaler och skapa nya, tillväxtmöjligheterna är stora.

Ansvaret omfattar;

 • Att självständigt driva hela säljprocessen
 • Att bearbeta nya och befintliga kunder för att skapa långvariga affärsrelationer
 • Att ta in förfrågningar, skriva offerter, följa upp och avsluta affärer
 • Att löpande hålla sig informerad om marknad, konkurrenter och kundprojekt

International Sales Manager rapporterar till Affärsområdeschefen för Kamasa Tools som är ett affärsområde inom KGK AB. Organisationen består dessutom av 2 personer som är ansvariga för produkt- och sortimentsutveckling samt en person som ansvarar för marknad- och försäljningsutveckling. Man har också support från olika delar inom KGK; Ekonomi, HR, Marknad etc. samt en väl utvecklad logistikfunktion genom KGK’s logistikcenter i Enköping.

 

DIN PROFIL

Vi söker en affärsorienterad person som trivs att vara ute hos kund och kunna möta deras behov med en lösning, samt att kunna förmedla bolagets långsiktiga syn på marknaden. Du är en erfaren affärsman/affärskvinna, van att bygga relationer och affärer med stort eget initiativ på en internationell marknad. Du har kunskap och intresse för handverktyg, antingen från en tidigare yrkesroll eller ett brinnande privat intresse. Du trivs med att vara på resande fot eftersom vi beräknar att mycket av arbetstiden innebär resor. Då hela Europa är ditt arbetsfält vill vi att du är flytande i engelska och kan du flera språk, gärna ryska, är det meriterande. Vi tror att du bor i Stor-Stockholm för närheten till Arlanda.

 

ANSÖKAN OCH MER INFORMATION

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

 

Kamasa Tools är en tillverkare av verktyg till professionella fordonsmekaniker. Bolaget som grundades 1968 och ägs av KGK, säljer sina produkter i 12 länder i Europa och fler marknader är under etablering. Försäljningen sker genom utvalda distributörer och återförsäljare. Man har en tydlig ambition för en fortsatt hög tillväxt både genom befintliga kanaler och genom nya. Omsättningen låg 2017 på ca 50 MSEK.

Professionella fordonsmekaniker vet bäst hur verktyg används och vilka krav de måste uppfylla. Krävande verktygstester på plats i bilverkstäderna är därför en viktig del i framtagningen av nya verktyg från Kamasa Tools. Testresultaten och synpunkterna från verktygstesterna används för förbättringar innan verktygen godkänns och hamnar i verktygssortimentet. Samarbetet med professionella bilverkstäder har pågått under många år, till nytta för kunderna som har höga krav på verktygen. Läs mer www.kamasatools.com 

 

 

 

Rekryteringskonsulter

Compass söker schyssta rekryteringskonsulter som vill utvecklas med oss!

Compass är ett av Nordens största rekryteringsföretag inom rekrytering av chefer och kvalificerade specialister. Vi är i dag 75 personer i Norden och genomförde över 600 rekryteringar 2017.

Det går bra för oss och vi ska fortsätta att växa och utvecklas. Till vårt Stockholmskontor som ligger på Riddarholmen, söker vi nu schyssta konsulter som vill utvecklas i ett schysst bolag med schyssta värderingar och schyssta ersättningar. Vi söker dig som vill få ett självständigt ansvar för kunder och affärer och arbeta med kvalificerade rekryteringar.

Vi söker dig som har en akademisk examen och har hunnit arbeta minst fem år i roller där du har kommit nära affärsverksamhet och människor. Du kan vara rekryteringskonsult idag, eller kanske vill du bli det. För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken, öppen, mån om andra och en person som skapar förtroende tack vare kompetens och trygghet.

Vi har många spännande kunder inom flera olika segment och vi tror mycket på det professionella och personliga i våra kundrelationer. Om det här har väckt ditt intresse och du tror att du har det som krävs för att lyckas i rollen så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Läs gärna mer på http://www.compass.se

Du söker ovan nämnda tjänst via länken och för mer information om oss och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bo Bengtsson (bo.bengtsson@compass.se) på 070 971 35 50 eller Anders Carlsson (anders.carlsson@compass.se) på 070 766 26 91.

VD – dotterbolag

Compass söker för uppdragsgivares räkning VD till ett av dotterbolagen i en av Sveriges snabbväxande koncerner inom konsulting av Management och IT. Koncernen erbjuder olika konsulttjänster inom ett antal områden som möjliggör för kunderna att behärska hela övergången in i den digitala transformationen. Koncernen har flera hundra anställda och visar god lönsamhet. Koncernen har blivit utnämnt som Superföretag av Veckans Affärer och till Gasellföretag flera år i rad.

Du blir VD för ett dotterbolag som fokuserar på lösningar inom Machine Learning, Artificial Intelligence (AI) och Business Intelligence. Bolaget har ambitioner att vara ett ledande konsultbolag inom bl.a. analys och beslutsstöd via olika tekniska lösningar som skräddarsys i dialog med bolagets kunder och projekt där tekniska lösningar skapas i syfte att vägleda användare så att effektiviseringar, förbättrad kvalitet och ökad service upplevs, både inom kundföretag och gentemot kundföretagens kunder. Ditt bolag arbetar för närvarande med ett antal kundprojekt med dignitet och dina egna medarbetare har i regel en omfattande utbildningsbakgrund inom t.ex. teknisk fysik, matematik, ekonomi.

 

Beskrivning av rollen:

Som VD förväntas du vara aktiv i kundbearbetning och dialog kring kundbehov och möjliga lösningar för att möta kundbehoven. VD ansvarar också för rekrytering för att öka antalet kompetenta medarbetare och därigenom leveranskapacitet och kompetens. Ledarskapet och kulturen är viktiga parametrar för att attrahera kompetenta personer till bolaget. Du ska själv inte arbeta operativt i projekt och projektgenomförande, men ska vara nära kund i både införsäljningsprocess och uppföljning. VD ska lämpligen ingå i ett antal styrgrupper för olika projekt.

Du ingår i koncernens ledningsgrupp, vilket innebär ett delansvar för hela koncernen. Man förväntas intressera sig för helheten och hur man kan bidra i den. Incitamentsprogram för ledande befattningshavare finns.

 

Vi söker dig som:

 • Ansvarat för och/eller varit i nära kontakt med behov och lösningar inom AI/Machine Learning eller Business Intelligence. Intresse och förståelse räcker långt.
 • Affärsorienterad entreprenörsprofil med passion för affärskritiska IT-frågor
 • Erfarenhet av att leda en resultatenhet på senior nivå inom innovativt IT/Managementkonsultbolag
 • Erfarenhet av försäljning/kunddialog av affärskritiska konsulttjänster mot ledningsgrupp, ex CEO, CMO, CIO etc.
 • Goda vitsord som ledare för team/grupper. Ledningserfarenhet är meriterande.
 • Relevant akademisk utbildning med goda resultat.

 

Ansökan och mer information:

För mer information och/eller intresse, ring eller maila Compass konsult Bo Bengtsson på 070-971 35 50 alt bo.bengtsson@compass.se eller Senior Researcher Annika Norberg på 070-486 65 93 alt annika.norberg@compass.se

Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Medical Advisor

Medical Advisor till globalt läkemedelsföretag

 

Företaget är ett ledande globalt forskningsbaserat läkemedelsföretag med bland annat onkologi och hematologi som prioriterade områden.

 

Rollen

Till företaget söker vi en Medical Advisor inom onkologi och hematologi. Man har relativt nyligen lanserat en produkt där nya indikationer förväntas godkännas inom kort. Ytterligare en produkt skall laseras under året. Den är godkänd av läkemedelsverket och man inväntar subventionsbeslut från TLV.  Utöver dessa produkter ansvarar du från Medical Affairs för kommande lanseringar inom området.

Du är baserad på det svenska kontoret i Solna.

 

Dig vi söker

Vi ser gärna att du är läkare. Då finns du idag antingen på ett läkemedelsföretag eller inom vården. Du kan också finnas på något av de större konsultbolagen. Är du inte läkare så har du en PhD, helst inom onkologi/hematologi. Självklart har du insikter i den svenska läkemedelsmarknaden och kan kombinera dina vetenskapliga erfarenheter och kunskaper med ett affärsmannaskap. Avgörande är att du är en lagspelare som bidrar konstruktivt med ditt medicinska perspektiv i de tvärfunktionella teamen.

 

Mer information

För mer information om rollen kontaktar du Anders Larsson, Rekryteringskonsult, Compass Human Resources Group på 073-203 4691 eller anders.larsson@compass.se alternativt Maria Andersson researchkonsult på 073-421 16 11 eller maria.andersson@compass.se

Vi har inlett processen så om du är intresserad ser vi gärna att du kontaktar oss så snart som möjligt.

 

IT Consultant on Manager level

We are looking for experienced and strategic thinking IT- Consultants and IT- Architects to one of the world’s largest and most recognized consulting firms!

Boston Consulting Group (BCG) is a global consulting firm, and the world’s leading advisor in business strategy. BCG Platinion is expanding their business into Sweden and are now looking for the best IT-consultants and IT-architects to join the successful Nordic team. Your IT consulting background is extensive and relevant to take on a role as IT Consultant on Manager level.

BCG Platinion helps leading companies from diverse business sectors in delivering key results in terms of new digital business platforms, application consolidations and major system implementations. Both applying and establishing state of the art agile approaches in these projects.

By becoming part of the BCG Platinion team, you have the chance to participate in some of the largest, most complex and exciting international IT projects. All projects are highly strategic. In cooperation with BCG and clients, you will develop IT-strategies, IT transformations as well as Large Scale IT Projects. It is a unique opportunity to apply your understanding of strategic IT, business and your analytical and conceptual knowledge.

You’re a natural leader, a great project manager with a clear consultancy profile. You are used to delivering results in complex projects to demanding clients represented by CIO’s in large organizations. You have approx. 6-8 years of experience with proven track record.

BCG Platinion is partnering with Compass HRG for these recruitment, please apply as soon as possible. If you would like more information about the position, please do not hesitate to contact Senior Consultant Hans Jansson +46 734 613603 or Senior Research Consultant Annika Norberg at +46 70 486 65 93. All inquiries are treated confidentially.

Supply Planner – Food & Non Food

Är du en analytisk relationsbyggare som drivs av att göra skillnad och som vill arbeta med starka varumärken i en expansiv och stimulerande miljö? Här är jobbet för dig!

Beskrivning av rollen och uppgifterna

Som Supply Planner har du en mycket central roll i varuflödesplaneringen av Arvid Nordquists nordiska produktportfölj. Du ansvarar för att planera och genomföra varuinköp utifrån behovsprognos och avtal med huvudmän och leverantörer.
Tjänsten är en operativ funktion i varuförsörjningen och som Supply Planner kommer du ansvara för att säkerställa att målen för lagertillgänglighet uppnås för sortimentet, vilket ska möjliggöra för bolaget att klara försäljningsmål, servicegradsmål samt krav på lageromsättning och minimalt svinn. Ett öppet och produktivt samarbete med dina nordiska kollegor på Marknad, Försäljning, Kundservice och övriga inom Supply Chain Planning är en förutsättning för att uppnå dessa mål.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom logistik/supply chain eller motsvarande och som jobbat i en liknande roll under några år. För att lyckas i rollen krävs en god affärsförståelse och intresse för hela processen. Som person är du analytisk, prestigelös och förtroende-ingivande. Arvid Nordquist söker en person som med starkt engagemang och en vilja att göra skillnad skapar resultat och bygger relationer.

Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska flytande, likaså att du har goda kunskaper i Office-paketet. Då du kommer att ansvara för ett, för Arvid Nordquist, nytt uppdrag sätter vi värde på att du har en förståelse för processer, kan arbeta i projektform och att du är självständig i ditt arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från FMCG-branschen och att du arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Om företaget

Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se.

 

Regionsansvarig Säljare

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med en långsiktig, kvalitativ försäljning där relationsbyggande och informativa möten kopplat till Stentekniks produkt Terrakomp® står i fokus. Genom att boka upp möten och sedan träffa personer som är involverade i väg- och gatufrågor, både på kommunen och hos konsultfirmor, presenterar du fördelarna med Terrakomp® och skapar ett intresse hos beslutsfattare att använda sig av produkten. Ditt arbete fortlöper sedan längs hela säljcykeln, inklusive offerthantering, avslut och uppföljning.

Terrakomp® är en relativt ny produkt som har mottagits mycket väl av marknaden under sina första år. Den används redan i ett antal kommuner i regionen och ditt uppdrag blir att få fler att inse fördelarna med produkten och att expandera dess försäljning.

Läs mer om produkten här: http://www.sten-teknik.se/terrakomp/

Vem är du?

Vi tror att det finns flera olika bakgrunder som kan passa för att lyckas och trivas i den här rollen. Kanske arbetar du med produktförsäljning inom mark, bygg och anläggning idag och ser dig om efter en ny utmaning? Kanske arbetar du som konsult inom nämnda eller närliggande områden och har en längtan efter att komma ut från kontoret och att prova på försäljning? Att ha erfarenhet av att arbeta som kommunal tjänsteman med liknande frågor är också relevant erfarenhet att ha med sig. Kanske har du en helt annan bakgrund som gör att du anser dig ha vad som krävs för att anta utmaningen. Skriv en ansökan och motivera varför!

Vad än din bakgrund är så behöver du vara en person som gillar att skapa och utveckla relationer, inger förtroende och har en professionell approach. Din uthållighet och ditt tålamod kommer du att ha nytta av i rollen. Ett tekniskt intresse är meriterande och sist men inte minst, du ska tycka det här är en spännande utmaning och ha motivation och driv till att lyckas!

Vi erbjuder

Som medarbetare på Stenteknik erbjuds du möjligheter till personlig utveckling i ett entreprenördrivet företag som expanderar. Du erbjuds marknadsmässiga villkor, såväl som ett gäng professionell medarbetare!

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Compass Rekrytering. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Jansson på telefon: 076 231 39 61 alternativt david.jansson@compass.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

Stenteknik startades 2006 av fem stensättare från Karlstad. Idag är vi ca 40 medarbetare och utför stenarbeten över hela Sverige. Vår affärsidé är att vara det kompletta stenföretaget. 2017 omsatte Stenteknik ca 60 mkr och är en del av koncernen S:t Eriks som 2016 omsatte ca 900 mkr. Stenteknik är under mycket stark tillväxt och vi behöver förstärkning av en regionansvarig säljare för Stockholmsregionen.

 

 

Claims Manager Accident & Health

Chubb – ett av världens största försäkringsbolag söker nu en nordiskt ansvarig Skadechef för avdelningen som hanterar konsumentskador inom sjuk- och olycksfall.

Rollen
Som Claims Manager Accident & Health kommer du att på nordisk nivå vara ansvarig för att skaderegleringen inom området hanteras på ett effektivt och professionellt sätt och i enlighet med Chubbs interna guidelines. Mycket av fokus i rollen ligger på ledarskap och på att skapa förutsättningar för medarbetarna att kunna agera på ett kundfokuserat och kompetent sätt. I ditt team ingår i dagsläget elva personer och du kommer att arbeta med bland annat;

• säkerställa att system, rutiner och kontroller finns på plats för att kunna bedriva skaderegleringen på ett professionellt och korrekt sätt
• managementrapportering avseende aktuella skador och uppföljning mot de uppsatta målen
• agera stöd till teamet vid klagomål och ifrågasättande från kunder
• ge tekniskt stöd, coaching och vägledning till skadereglerarna och se till att regleringen sker i enlighet med best practices och gällande Service Level Agreements
• tillhandahålla mentorskap, utbildning och coaching på daglig basis för att säkerställa hög kvalitet och att individerna utvecklas
• representera Chubb vid interna och externa möten med exempelvis mäklare och nyckelkunder
• samordna och hantera ad hoc-projekt

Chubb är en internationell matrisorganisation och du rapporterar till Country Claims Manager med ansvar för Norden men du har också andra kontaktytor i Norden och Europa. Placering är på Chubbs nordiska huvudkontor på Birger Jarlsgatan 43.

Vem är du?
Som person känner du igen dig i nedanstående:
• Drivande – förmåga att självständigt leda och driva processer och genomföra aktiviteter med uthållighet
• Ansvarstagande – ett personligt och starkt engagemang för arbetsuppgifter, förmåga att se risker och överväga påverkan på verksamheten
• Affärsmässig och stöttande – verksamhetsförståelse och med affären i fokus, förmåga att balansera mot legala och regulatoriska krav
• Ledare – kompetens och personlig trygghet som skapar tydlighet

Chubb söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom skadereglering från ett försäkringsbolag, försäkringsmäklare eller försäkringskonsult. Du trivs i ledarrollen och du har förmågan att skapa samförstånd och ett tydligt fokus på affärsmålen samtidigt som du utvecklar och inspirerar dina medarbetare. Vidare så är du kunnig och trygg i de regulatoriska krav som gäller inom försäkring.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Chubb och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Om företaget

Chubb är ett internationellt försäkringsbolag som levererar skräddarsydda försäkringslösningar inom person-, grupp- och företagsförsäkringar. Chubb är världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder, och över 30 000 medarbetare. Chubb erbjuder sakförsäkring för företag och privatpersoner, sjuk- och olycksfallsförsäkring, återförsäkring och livförsäkring. Chubbs kundfokus i kombination med produktspecialitet och stark affärsställning är det som skiljer Chubb från andra bolag.

Nordisk Försäljningschef

Din roll som försäljningschef

Centric söker nu en person som tar ansvar för försäljningsverksamheten i Norden. Man har en stark tillväxtplan och den nya försäljningschefen kommer förutom det övergripande ansvaret även att driva egna affärer. I säljteamet finns idag tre personer i Norge och Sverige och organisationen förväntas växa.  Rollen rapporterar till VD för Centric IT-Solutions Nordics och ingår i den nordiska ledningsgruppen. Ansvaret omfattar att;

 • Ansvara för och följa upp säljplanen, leda och coacha säljteamet samt driva egna affärer
 • Delta i ledningsgruppsarbete och utveckling av Centric IT-Solutions
 • Budget- och personalansvar
 • Sälja Centrics portfölj av tjänster inom IT-outsourcing och stötta inom detaljhandeln
 • Kartlägga behov hos kunder, bygga relationer med nyckelpersoner och positionera Centric som leverantör
 • Synliggöra möjligheter hos kunder för hur Centric kan effektivisera och stödja kundens verksamhet med tjänster inom IT-outsourcing
 • Koordinera och leda säljprocesser och säkerställa att rätt kompetens och resurser inom Centrics organsiation blir engagerade i processerna vid rätt tidpunkt
 • Marknads- och konkurrentbevakning, identifiera nya möjligheter och hot

Aktuella kandidater har erfarenhet av tjänste/lösningsförsäljning inom IT eller Telecom. Erfarenhet från outsourcing eller driftstjänster är önskvärd. God affärsmässig förståelse och förmåga att se hur IT-tjänster kan effektiviera och stödja kundens affärsverksamhet är nödvändig. Du har med dig erfarenhet från en säljledande roll och trivs med att utveckla ditt team. Att skapa nya kundrelationer och göra nya affärer är din främsta drivkraft, och du trivs med förändring och ett högt tempo. Du är duktig på att presentera och övertyga, både internt och för kunder och partners.

Koncernspråket är engelska och det är ett plus om du kan fler språk.

Du kommer ha en stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av Centric i en omgivning som präglas av entrepenörsanda.

 

Låter detta intressant? Ansökan och mer information 

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

 

Om Centric

Centric IT Solutions är ett IT-tjänsteföretag inom Centric koncernen som levererar IT-, drift- och konsulttjänster samt mjukvaru lösningar inom utvalda brancher så som detaljhandel. Koncernen har sitt huvudkontor i Nederländerna och med cirka 5000 medarbetare i Norden, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Frankrike, Litauen och Rumänien är företaget Hollands största privat ägda IT företag.  Centrics tjänster omfattar inom IT-outsourcing; Drift, Service desk och Field services.  Inom Norden har man även en stark ställning inom mjukvaror för detaljhandeln.

Mer information om Centric och företagets erbjudanden finns på www.centric.eu 

 

Verkställande Direktör

SRV återvinning AB söker VD som med tydligt och inspirerande ledarskap fortsätter arbetet med att utveckla verksamheten för att skapa värde för bolagets kunder, ägarkommunerna och dess invånare.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som VD har du utifrån styrelsens riktlinjer det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla SRVs verksamhet.

VD förväntas att agera med ett inspirerande och samlande ledarskap för SRVs medarbetare, styrelse och ägare. En central del i din uppgift som VD är att balansera affärsverksamheten med det samhällsnyttiga uppdraget i en kommunägd verksamhet.

Du tar ansvar för att förvalta det som är bra och driver samtidigt utveckling och förändring där det behövs i en sådan takt att alla är engagerade och kan bidra.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning i en politiskt styrd verksamhet. Du har erfarenhet av att ansvara inför en styrelse, med förmåga att förankra beslut och åtgärder såväl där som bland medarbetare.

Du har ett stort intresse för miljöfrågor och engagemang för ägarkommunernas del i Sveriges och EUs övergripande miljömål. För att lyckas i rollen ska du också ha förmåga att balansera ekonomiska mål med ett kommunalt bolags uppgift att vara samhällsnyttigt.

Självfallet är du en mycket god ledare; trygg, kommunikativ och tålmodig.

Vårt erbjudande till dig

Med SRV som stor samhällsnyttig aktör har VD en viktig del i att genom SRV bidra till det hållbara Sverige och Södertörn. Som VD får du agera för att skapa ett modernt hållbart samhälle.

Du får möjlighet att leda en viktig verksamhet med ett starkt varumärke, engagerade medarbetare och en god ekonomi, i en bransch som är mer aktuell än någonsin!

Ansökan

Du är välkommen med din intresseanmälan senast den 21 mars. För dialog och mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anders Larsson, 073 – 203 46 91 eller Hans Jansson på 073 – 461 36 03.

Om företaget

SRV återvinning AB är ett tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrens­kraftig och miljöriktig avfallshantering. SRV återvinning samlar in, transporterar och behandlar avfall och återvinnings­material.  SRV återvinning AB ägs av kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem. Med över 300 000 invånare i de fem kommunerna är SRV en av de större kommunala aktörerna inom återvinning.