logo

Äldreomsorgschef

Äldreomsorgschef som vill utveckla nackabornas äldreomsorg utifrån öppenhet och mångfald! Nacka kommun ska vara bäst på att vara kommun. Det innebär att vi ska fokusera på att göra det en kommun har som uppdrag att göra och att vi ska göra det på bästa sätt. I välfärdsuppdraget kopplat till Nackas seniorer handlar det bland annat om att erbjuda en äldreomsorg med hög kvalitet och varierat utbud men också rätten att välja vem som ska utföra insatsen.

Uppdrag
Som äldreomsorgschef ansvarar du för 2200 nackabors äldreomsorg och för kommande behov när vi i Nacka bygger stad. Detta gör du tillsammans med 3 gruppchefer, 40 medarbetare och ca 50 olika utförare tex. hemtjänst och äldreboende. I Nacka utvecklar vi välfärden tillsammans med våra utförare som både finns i privat och kommunal regi. Den kommunala regin ligger i en separat produktionsenhet som är underordnad produktionsdirektören. Som äldreomsorgschef är ditt uppdrag se till att äldreomsorgen utgår från kundens fokus och se till att hela processen fungerar optimalt genom förebyggande insatser, myndighetsutövning, insatser och uppföljning av individer och utförare.
Äldreomsorgen omsätter totalt drygt 775 miljoner och politikerna vill att Nackas seniorer ska känna sig trygga, ha stort inflytande och delaktighet över hur hjälpen och omsorgen utformas till dem. Nackas seniorer ska få möta en äldreomsorg med hög kvalitet och som möter medborgarnas krav på hög tillgänglighet och flexibilitet. Som äldreomsorgschef behöver du därför skapa förutsättningar till att bedriva verksamhetsutveckling på olika sätt där digitalisering är en självklar del. I Nacka arbetar vi ständigt med att förenkla, förbättra och förädla våra processer.
Som äldreomsorgschef förväntas du styra och leda arbetet inom enheten, vilket omfattar ansvar för kvalité, personal, ekonomi och verksamhetsledning. Du har ett totalansvar för kund och myndighet och utförarprocessen. En annan viktig del i äldreomsorgschefens ansvar är att skapa goda relationer med utförare, pensionärsorganisationer och andra samarbetspartners. Som stöd för ditt arbete som äldreomsorgschef har du även en grupp medarbetare som arbetar med utvecklings– och kvalitetsfrågor, uppföljning av anordnare, avtalsfrågor, utredningar och underlag till äldrenämnden m.m. Du ingår i social- och äldredirektörens ledningsgrupp och är föredragande i äldrenämnden.

Kvalifikationer

Högskoleexamen som svarar mot ansvarsområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. – Goda ledaregenskaper och erfarenhet som ledare. – God kännedom om de lagar som styr socialtjänstens verksamhet. – Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande samt av myndighetsutövning. Du är tydlig i ditt ledarskap, bra på att kommunicera och har förmåga att leda en verksamhet i förändring. Du är drivande, strukturerad, resultatinriktad och utvecklingsorienterad som ledare med en förmåga att omsätta mål och visioner till handling.

Du har lätt för att entusiasmera och få med dig samarbetspartners, medarbetare och andra vid behov av förändringar.

Om tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid med ett chefsförordnande. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 170915. Intervjuer påbörjas eventuellt innan ansökningstidens utgång.
Välkommen med din intresseanmälan som du registrerar på www.compass.se eller mejlar till ann-sofie.rosenberg@compass.se.
För mer information om tjänsten kontakta gärna någon av rekryteringskonsulterna nedan som vi samarbetar med i den här rekryteringen.
Bo Bengtsson, tlf. 070-971 35 50 eller
Ann-Sofie Rosenberg, tlf. 070 -6337676, mejl ann-sofie.rosenberg@compass.se

Fackliga företrädare

Andrea Feichtinger, SSR, 08-718 75 76 / E-mail: andrea.feichtinger@nacka.se Maria Ekberg, Vision, 08-718 84 07 / E-mail: maria.ekberg@nacka.se

Om Nacka kommun

Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner. Samtidigt som staden växer fram på västra Sicklaön med 15 000 nya arbetsplatser utvecklas hela Nacka. Totalt ska mer än 20 000 nya bostäder byggas och Nackas befolkning öka från dagens 100 000 till 140 000 år 2030. Vi är inne i ett skede där vi fördubblar tillväxttakten och gör stora utbyggnader av infrastrukturen. Nacka är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Vi ska vara bäst på att vara kommun och därför behöver vi de bästa medarbetarna. Kreativitet, innovation och kunskapsdelning är viktiga ledstjärnor för Nacka kommun som är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på.

Vår vision
Vi erbjuder service och tjänster baserade på vår grundläggande värdering – att vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egna förmåga och för deras vilja att ta ansvar. Genom öppenhet, inflytande, dialog och stora möjligheter till egna val medverkar Nackaborna till att få maximalt värde för skattepengarna. Nackas ambition att vara bäst på att vara kommun bidrar till prioritering av vad en kommun ska göra och ständig utveckling på alla områden.

logga-unibail-rodamco

Portfolio Manager

ROLLEN

Som Portfolio Manager ansvarar du för ett antal av Unibail-Rodamcos köpcentrum och det team som arbetar med dessa. Du medverkar vid budgetplanering för de Leasing Managers som arbetar i ditt team och du ser även till att rapportering sköts enligt företagets policys och riktlinjer. Du har inte det formella personalansvaret.

 Ansvarsområden:

 • Arbeta gemensamt med Marketing och Operation Manager för att definiera ‘leasing action plan’
 • Analys av hyror
 • Definiera och ansvara för ‘mix-merchandising’ och identifiera måldistributörer
 • Förhandlingar med fokus på att optimera hyresintäkter och minimera risker för koncernen (lediga tjänster, uppehållstillstånd, hyreskostnader, avgift) (inklusive ankarehyresgäster)
 • Ansvarig för inmatning av alla finansiella villkor och juridiska avvikelser från standardavtal till Lease-It
 • Innehållet i leasingmaterialet för dina specifika tillgångar (broschyrer, Turan, renderingar, Pitch-It, Kuros)
 • Implementera leasinghandlingsplan och aktiviteter, med syfte att påskynda hyresgästens rotation

 Förutom ovanstående är du delaktig i ett antal aktiviteter kopplade till utveckling av verktyg och processer som optimerar Unibail-Rodamcos verksamhet.

Du rapporterar till Head of Leasing.

VAD VI SÖKER

Vi letar efter dig som har en gedigen erfarenhet från liknande arbete inom Retail och/eller fastighet. Ditt team består av kompetenta medarbetare som räknar med att du har den kunskap, erfarenhet och yrkesmässiga självförtroende som krävs för att vara en ledare i gruppen och hjälpa dem att utvecklas och tillsammans nå de uppsatta målen. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en mycket god analytisk förmåga, att du är kommunikativ, duktig på att bygga och vidareutveckla professionella relationer samt trivs och är duktig på förhandling.

INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar vi med Compass. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult David Jansson på

076 – 231 39 61 alt david.jansson@compass.se eller Anders Carlsson på

070 – 766 26 91 alt anders.carlsson@compass.se

 

ortalis-logo

Ekonomiansvarig

Ortalis söker Ekonomiansvarig för vår företagsgrupp. Vi söker dig som kan bygga upp vår interna ekonomifunktion och som vill vara med på bolagets spännande expansionsresa!

Bolaget andas ett entreprenörskap och förväntas expandera kraftigt under de närmsta åren. Tidigare har ekonomitjänster köpts in via extern leverantör men i och med förväntad tillväxt har vi beslutat att rekrytera en egen medarbetare som ansvarig för området.

 

Rollen

Du är troligen civilekonom och kan redovisning från grunden. Det är önskvärt att du har kommit in mer och mer på business control, projektredovisning och uppföljning av projekt. Tjänsten är varierande och innehåller allt från enklare uppgifter till mer kvalificerade. Tre av dina huvudområden är Business Control, vara delaktig i och bidra i kapitalanskaffning till de olika projekten samt att ansvara för att redovisning upprättas, är korrekt och rapporteras till ledning och styrelse.

 

Som Ekonomiansvarig arbetar du nära VD och andra ledande befattningshavare. I takt med att företaget växer via fler och fler projekt, förväntas du växa och utvecklas i rollen. Ditt ansvar kommer att öka efterhand och du bör ha intresse och förutsättningar för att kunna leda annan administrativ personal. För att trivas i rollen vill vi att du som person är du ansvarstagande, driven, engagerad, prestigelös, flexibel men ordningsam.

 

Din placering är på Ortalis kontor som ligger på historiska Blasieholmen i Stockholm.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Ortalis med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bo Bengtsson 070-971 35 50 eller researchkonsult Annika Norberg 070-486 65 93.

 

Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Ortalis

Ortalis grundades med drömmen om att skapa unika hem, med hög kvalité och spännande design i en relevant priskategori. De ser att ett hem är en balans mellan det praktiska och det inspirerande. Goda praktiska lösningar gör livet lättare och skapar plats för det inspirerande. Ortalis bygger hem där du skapar bestående minnen med dem som betyder mest för dig. Ortalis äger idag fastigheter bl.a. i Stockholm och arbetar med ett flertal utvecklingsprojekt belägna på flera olika platser i landet.

Läs mer på www.ortalis.com ,  www.nordklint.se och www.larkvidden.se

 

logo-efecte

Solution Consultant

Now we are looking for:

ITSM Solution Consultants to join Efecte’s Swedish Professional Services customer implementation team in Stockholm, Kista.

As a potential candidate you have a proven track record of implementing Service Management solutions and a technical background with process consultancy experience. You will be responsible for delivering and configuring Efecte’s products based Service Management solutions for our Swedish customers.

To be successful in the role, you recognize yourself in the following skills;

 • Have basic understanding of IT Service Management and ITIL
 • Experience working in software implementation projects as a technical implementer and as a workshop leader
 • Ambition to deliver always value with quality and never lose the sight of the big picture
 • Experience in working with IT service management software like BMC, CA, ServiceNow is an advantage, or experience working with applications like Salesforce, MS Dynamics or similar
 • Technical skills to operate and manage Windows/Linux servers and SQL are an advantage
 • Scripting skills (e.g. Python) are an advantage
 • Be native Swedish speaker, and have good skills in spoken and written English

 

Efecte can  offer you;

 • A position in delivering market leading solutions in innovative Service Management SaaS company
 • A supportive working environment where everyone can influence to our success by being able to develop our working methods and processes
 • Great professional colleagues and their support

 

At Efecte, our culture is based on our core values: Focus on customer value by delivering unique value fulfillment, Winner’s attitude by striving and reaching for ambitious, common goals, Respect for the team by valuing diversity, collaboration and different opinions as well as Openness to Experiences by sharing information and knowledge openly and enjoying working together.

 

More information

For additional information please contact Compass consultant Jan Bonnevier tel. +46 708 61 85 61 or jan.bonnevier@compass.se

You submit your application via Compass website and attach your CV and personal letter.

 

About Efecte

Efecte is a Nordic SaaS company specialized in IT Service Management, Self-Service, Identity Management and Access Governance solutions. We offer user-friendly service and Identity Management software to mid-sized and enterprise markets as well as public organisations.

Founded in 1998 we operate today in Finland, Sweden, Denmark and Germany and have currently over 200 customers in Europe. The Swedish office is located in Stockholm, Kista and the company headquarters in Espoo, Finland.

More information about the company can be found here, www.efecte.com 

 

 

logo-efecte

Director Professional Services and Operations

The expectation is to grow rapidly in Sweden and there is a need to establish quality delivery processes to assure this. The Director works independently in co-operation with the Swedish Country Manager and Directors in Finland, who are his/her main operational colleagues. The Director is also a member of Professional Services and Operations management team for business and operational development of Efecte services, led by Vice President, Professional Services and Operations.

You will lead a team of currently 4 consultants, the plan is to at least double the size of the team in a short period of time, and will be responsible for the delivery, configuration and operations of Efecte’s products based Service Management solutions for the Swedish customers. Your main responsibilities will be;

 • Managing and growing an outstanding team of Professional Services with P/L responsibility.
 • Optimize the implementation customer experience for both direct and Partner-enabled customers.
 • Introduce efficiency improvements and system workflows to drive effective deployment and support, and work with other stakeholders to build programs and processes that support successful implementations.
 • Provide Efecte’s Management Team accurate forecasts on service revenue and project completions.
 • Ensure resources are available to fulfill the function of the department at the level defined by the current business plans and strategy.
 • Manage the team to deliver effective communication with the customer with respect to projects or other matters.
 • Serve as a role model in project management, best practice sharing, proactive actions, documentation of key project milestones, and creative problem solving activities.

 

As a potential candidate you have a proven track record of team leadership for consultants implementing Service Management solutions or similar, and a technical background with process consultancy experience. To be successful in the role, you recognize yourself in the following skills;

 • Have basic understanding of IT Service Management and ITIL.
 • Experience from managing and growing a Professional Services team – recruitment, staff development, performance management, mentoring – and P/L responsibility.
 • Project Management experience from software implementation projects.
 • Experience from efficiency improvements and system workflows to drive effective deployment and support, developing and managing processes that will provide both high levels of customer satisfaction and long-term customer success.
 • Ambition to deliver always value with quality and never lose the sight of the big picture.
 • Experience in working with IT service management software like BMC, CA, ServiceNow is an advantage, or experience working with applications like Salesforce, MS Dynamics or similar.
 • Be native Swedish speaker, and have good skills in spoken and written English.

 

Efecte can  offer you;

 • A position in delivering market leading solutions in innovative Service Management SaaS company.
 • A supportive working environment where everyone can influence to the success by being able to develop our working methods and processes.
 • Great professional colleagues and their support.

 

At Efecte, the culture is based on the core values: Focus on customer value by delivering unique value fulfillment, Winner’s attitude by striving and reaching for ambitious, common goals, Respect for the team by valuing diversity, collaboration and different opinions as well as Openness to Experiences by sharing information and knowledge openly and enjoying working together.

 

For additional information please contact Compass consultant Jan Bonnevier tel. +46 708 61 85 61 or jan.bonnevier@compass.se

The process has started so please apply as soon as possible.

 

Efecte is a Nordic SaaS company specialized in IT Service Management, Self-Service, Identity Management and Access Governance solutions. The company offer user-friendly service and Identity Management software to mid-sized and enterprise markets as well as public organisations.

Founded in 1998 Efecte operate today in Finland, Sweden, Denmark and Germany and have currently over 200 customers in Europe. The Swedish office is located in Stockholm, Kista and the company headquarters in Espoo, Finland.

More information about the company can be found here, www.efecte.com

 

 

 

logo-claremont-1

Affärsutvecklande Seniorkonsult – Digital Omställning

Din roll
Claremont söker nu en Seniorkonsult inom affärsområdet Digital Omställning som i sin tur innehåller dotterbolaget Claremont Business Transformation.
Den sökta rollen innehåller ett ansvar att som konsult och som affärsutvecklande konsult aktivt bidra till att utveckla Claremonts erbjudande inom Management Consulting, affärs- och verksamhetsnära konsulttjänster, samt ett affärs- och leveransansvar; att identifiera möjligheter, bearbeta potentiella kunder, komma till avslut och även kunna vara med och driva projekten.

Claremont erbjuder ett arbete i en omväxlande miljö med utmanande strategiska uppdrag hos några av Sveriges största bolag. Goda förutsättningar finns för en spännande karriär med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som kunskapsmässigt.

För att lyckas i rollen och vidare utveckling inom Claremont tror vi du har följande erfarenheter;

 • + 8 års relevant erfarenhet.
 • Erfarenhet av konsultarbete på senior nivå på ledande IT/Managementkonsultbolag.
 • Erfarenhet av försäljning av affärskritiska konsulttjänster mot ledningsgrupp, ex CEO, CDO, CMO, CIO etc.
 • Erfarenhet från arbete med frågeställningar helt eller delvis kopplade till digitalisering.
 • Meriterande är erfarenhet av att leda team/grupper och från ledningsgruppsarbete.
 • Relevant akademisk utbildning med goda resultat.

Dina personliga egenskaper innehåller att starkt intresse för affären och säljförmåga, och du brinner för att hitta lösningar som ger kunden ett mervärde. Du leder gärna men är också en bra lagspelare och är social, flexibel och lyhörd både i samarbete med dina kollegor och i kundrelationen.

 

Låter detta intressant? Ansökan och mer information
Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

 

Claremonts Affärsidé
”Genom högkvalitativa management- och IT-konsulttjänster, identifierar och realiserar vi våra kunders förbättringsmöjligheter.”
Claremont är ett konsultbolag inom Management och IT med ambitionen att hjälpa sina kunder att bli framgångsrika genom Digital Transformation. Claremont erbjuder olika konsulttjänster inom ett antal områden som möjliggör för kunderna att behärska hela övergången in i den digitala transformationen. Bolaget har över 300 anställda och hade en omsättning på 265 MSEK och en rörelsemarginal på 13 % för 2016. Bolaget har senaste åren vuxit kraftigt med bibehållen lönsamhet. Claremont blev 2015 och 2016 utnämnt som Superföretag av Veckans Affärer och 2013, 2014 och 2015 utnämnt till Gasellföretag.
En del av Claremonts tillväxtstrategi är att bygga dotterbolag med fokusinriktningar som bidrar till helhetsstrategin, och dessa bolag ska för att bibehålla entreprenörskap och effektivitet, inte vara fler än ca 30 personer. I takt med att man utvecklar affären och sina erbjudanden skapar man nya dotterbolag. I dag finns 12 dotterbolag i Claremonts struktur, och dotterbolagen ingår i 5 affärsområden; Digital omställning, Digitala affärer, Enterprise Solutions, Arkitektur/Utveckling/Test och New Business.
Claremont Business Transformation – CBT
CBT, med sina 30 medarbetare, ingår i affärsområdet Digital omställning. Ambitionen är att genom ett förstärkt management-erbjudande kunna växa till ca 40 konsulter under 2017. Claremont hjälper företagsledningen igenom de strategiska och taktiska besluten oavsett om dessa relaterar till verksamheten och/eller inom affärskritisk IT. Baserat på sin långa erfarenhet från att driva övergripande och genomgående förändring och utveckling, i en digitaliserad omvärld som ställer allt högre (kund)krav, identifierar och realiserar man kundernas möjligheter.
Övergripande kombineras erfarenheter och ramverk med förmågan att förstå kundernas unika situation och möjligheter. Claremont vägleder sina kunder genom transformationen både som rådgivare och som genomförare, med ett outtröttligt fokus och engagemang för att säkerställa önskade effekter.

chubb-logo-png-800x80

Legal & Compliance Manager Nordic

Chubb – ett av världens största försäkringsbolag söker nu en Nordiskt ansvarig för Legal & Compliance.

 

Rollen
Som Legal & Compliance Manager Nordic för Chubb kommer du att vara ansvarig för alla frågor som rör legal & compliance i Sverige, Norge, Finland och Danmark.  Legal & Compliance Manager Nordic agerar rådgivare till organisationen avseende legala och regulatoriska frågor samt bevakar risker inom området och hur dessa skall hanteras på bästa sätt. I ditt team ingår i dagsläget en medarbetare med fokus på Compliance. I rollen arbetar du bland annat med att;

 • Bevaka, leda och driva legala och regulatoriska frågor för Norden
 • Vara bollplank och stöd till den nordiska organisationen och affären
 • Upprätthålla och utveckla rutiner för riskhantering
 • Agera stöd och rådgivare till Country President
 • Ingå i ledningsgruppen för Chubb Norden
 • Personalledning – en (1) Compliance Officer i Sverige

Ditt fokus är främst de affärsjuridiska frågorna och att stötta den Nordiska verksamheten operativt och strategiskt. Chubb är en matrisorganisation och du rapporterar till Regional Legal and Compliance Manager med bas i Paris.

Vill du arbeta i en dynamisk miljö för ett av världens största försäkringsbolag?

 

Vem är du?
Som person känner du igen dig i nedanstående:

 • Drivande – förmåga att självständigt leda och driva processer och genomföra aktiviteter med uthållighet
 • Ansvarstagande – ett personligt och starkt engagemang för arbetsuppgifter, förmåga att se risker och överväga påverkan på verksamheten
 • Affärsmässig och stöttande – verksamhetsförståelse och med affären i fokus, förmåga att balansera mot legala och regulatoriska krav
 • Ledare – kompetens och personlig trygghet som skapar tydlighet

Chubb söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom bolagsrätt, kommersiell rätt och avtalsrätt samt till viss del erfarenhet av compliancefrågor. Du har 7-10 års yrkeserfarenhet från relevanta positioner på byrå eller som bolagsjurist, gärna erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation. Du är kunnig och trygg i de regulatoriska krav som gäller inom bank, finans eller försäkring.

 

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Chubb tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Chubb och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Hans Jansson på 073 461 36 03.

 

Om Chubb
Chubb är ett internationellt försäkringsbolag som levererar skräddarsydda försäkringslösningar inom person-, grupp- och företagsförsäkringar. Chubb är världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder, och över 30 000 medarbetare. Chubb erbjuder sakförsäkring för företag och privatpersoner, sjuk- och olycksfallsförsäkring, återförsäkring och livförsäkring. https://www.chubbforsakringar.se

Chubbs kundfokus i kombination med  produktspecialitet och stark affärsställning är det som skiljer Chubb från andra bolag. 

Chubb har sitt nordiska huvudkontor på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm.

Chubb’s moderbolag börsnoterat på New York Stock Exchange (NYSE: CB) och ingår i S&P 500 index.

 


logo-addsecure

Product Marketing Specialist

AddSecure söker en ny Product Marketing Specialist placerad på bolagets kontor i Stockholm. För att ytterligare stödja tillväxten vill bolaget nu stärka marknadsföringen. Man söker en person som kommer att vara en del av spännande resa i en tillväxtfokuserad omgivning. Product Marketing Specialist har ett nära samarbete med de  övriga anställda på marknadsavdelningen, och rapporterar till Marketing Lead som är baserad i Oslo.

AddSecure är i en spännande fas; man går in på nya marknader, med nya produkter och ska etablera sig som den ledande aktören i Europa. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma arbetet.

 

Det huvudsakliga ansvaret för Product Marketing Specialist omfattar följande områden;

 • Ansvara för planering och genomförande av lanseringar
 • Omvandla teknisk information till marknadsorienterade budskap
 • Projektledning av små och stora marknadsprojekt i nära samarbete med andra avdelningar
 • Utveckla och producera marknadsföringsmaterial såsom broschyrer, produktblad och manualer
 • Utveckla och underhålla säljpresentationer
 • Uppdatera webbsidor med produktinformation
 • Underhåll av webshoppen
 • Att ge input till och korrekturläsa blogginlägg

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du trivas med förändring och ett högt tempo. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av produktmarknadsföring i företag med komplexa erbjudanden i en internationell miljö, B2B.  Du behöver ha stor erfarenhet från framställning av säljmaterial, produktblad, manualer och vana från arbete i InDesign och Photoshop. Du tycker om att arbeta med detaljer samtidigt som du har ett högt arbetstempo och kan balansera flera projekt samtidigt
Som person är du initiativrik och ser möjligheter och är bra på att skapa goda relationer internt och externt, du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunicerar obehindrat på engelska.

 

Låter detta intressant? Ansökan och mer information

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.


Om AddSecure

AddSecure levererar lösningar som säkrar kritisk kommunikation och upplever för närvarande en stor efterfrågan och tillväxt. Med dagens tekniska utveckling och framväxten av IoT marknaden (Internet of Things) ser bolaget en ökad efterfrågan på sina produkter och tjänster.

”AddSecure bidrar till ett tryggare samhälle genom att säkra kritisk kommunikation”. Bolagets lösningar ser till att kritisk kommunikation fungerar och för lösningar för M2M te x för larmöverföring, mobildata till och från ambulanser och andra kritiska tillämpningar. AddSecure är etablerat i Skandinavien och har som mål att bli en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation i Europa. Man är en attraktiv samarbetspartner och bygger ledande lösningar tillsammans med partners och kunder.

AddSecure omsätter ca 400 MSEK, har 130 anställda i Sverige och Norge och ägs av Abry Partners.

 

 

eltel_full_color_grd_rgb-1

Strategisk inköpare till Power Distribution

Bakgrund till rekryteringen

Eltel upplever en stark efterfrågan inom Power Distribution och de tjänster man erbjuder som är kopplade till att underhålla och bygga ut det svenska elnätet. I syfte att trygga försörjningen av underentreprenörer som levererar med kvalitet och som ser Eltel som en långsiktig partner rekryterar nu Eltel en strategisk inköpare. Tjänsten är nyinrättad och blir helt central vad gäller att driva och utveckla inköp/sourcing inom Power Distribution.

 

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Rollen som Strategisk inköpare innebär att du har ett övergripande ansvar för allt som rör inköp och leverantörsrelationer inom Power Distribution i Sverige. Din roll innebär ett stort inflytande eftersom professionellt inköpsarbete och affärsmässig samverkan med befintliga och tilltänkta leverantörer har en avgörande betydelse för projektens konkurrenskraft och lönsamhet.  Du utmanar kontinuerligt leverantörernas pris, kvalitet och leveransförmåga och bidrar med expertis inom inköpsjuridik och avtalshantering. Utvecklandet och uppföljningen av nyckeltal relevanta för inköp ligger också på ditt bord och internt driver du processutveckling samt utbildning inom ditt ansvarsområde.  I rollen har du eget ansvar för förhandling och tecknande av såväl lokala som internationella avtal (då Eltel ser ett behov och en möjlighet i att hitta nya leverantörer utanför Sverige).

Du rapporterar till chefen för International Build som är den del av Power Distribution och du förväntas att bidra aktivt i ledningsarbetet.

 

Vem är du?
Rätt kandidat har en relevant utbildning och en mångårig erfarenhet av strategiskt inköp inom anläggning/entreprenad med ett stort inslag av gräv/schakt. Du är van vid helhetsansvaret och har en god förståelse för vad som krävs för att skapa lönsamhet i stora och komplexa projekt såväl som i långsiktiga ramavtal. Du har en god förhandlingsvana och du har lätt att skapa relationer på alla nivåer i en organisation. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift med goda kunskaper i svenska och engelska. Du har en väl utvecklad strategisk förståelse och en god förmåga att se det affärsmässiga perspektivet. Du vet med dig att du är analytisk och strukturerad och att du har en god förmåga att driva förändring och utveckling. Som person kombinerar du ett driv och vilja till att skapa resultat med en ödmjukhet och inställningen att lagspel är nyckeln till framgång.

 

Ansökan:

I den här rekryteringen jobbar Eltel tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 0703 770 620.

 

Om Eltel

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 600 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. I Sverige har Eltel Networks cirka 2 000 anställda över hela landet och omsätter cirka 4 miljarder SEK.

 

lexher-logo

IT Konsultsäljare

Lexher är ett konsultföretag som erbjuder konsulttjänster inom IT- infrastruktur. Nu söker de en Konsultsäljare med teknisk förståelse inom IT som vill vara med när bolaget skall växa från dagens ca 20 konsulter till 50 inom 1-2 år. Läs gärna mer om företaget på www.lexher.se

I din roll som konsultsäljare arbetar du med försäljning av Lexhers konsulter inom främst Linux/UNIX Infrastruktur och IP Nät. Personen vi söker ska ha en stor förtroendeingivande personlighet. Serviceinriktad, ödmjuk och kundorienterad.

 

Ansvarsområden:

 • Underhålla externa kontakter i form av ramavtalsägare och andra kontakter
 • Utveckla befintliga och nya direktkunder
 • Utveckla befintliga och nya partners
 • Matcha konsulter mot uppdrag
 • På längre sikt kan det finnas möjlighet till kundansvar för specifik kund där vi har många konsulter eller har potential att växa

 

Du har: 

 • Erfarenhet inom branscher som rekrytering, IT bemanning och/eller konsultförmedling inom IT
 • God kommunikationsförmåga
 • God känsla för ansvar, sälj och kvalitét
 • Vana att ha många bollar i luften

 

Meriterande:

 • Teknikkunnig inom Linux/UNIX och IP Nät
 • Tidigare erfarenhet som KAM

 

Ansökan och mer information

För mer information är du välkommen att kontakta Compass konsult Jan Bonnevier 070 – 861 85 61. Sök tjänsten genom att klicka på länken.