Affärsutvecklare Operations inom Fintech

Är du intresserad av att arbeta med tekniken för det marknadsledande affärssystemet och digitaliseringslösningarna för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden?

 

Din roll

Vi söker nu en affärsutvecklare för Operations. Rollen innebär ansvar för utveckling av de tjänster som levereras till kund direkt av Itello eller i samarbete med Itellos partners och du leder arbetet i att dokumentera och vidareutveckla tjänsterna. I det ingår att ta fram sälj- och leveransmaterial för tjänsterna, äga och uppdatera sälj- och leveransmaterial inklusive one-pagers och referenscase, följa med till kund och presentera tjänsten och samla in behov, uppföljning och utveckling av tjänsten tillsammans med de som utfört tjänsten.

De övergripande ansvarsområdena för Operations hos Itello är;

 • Teknikstöd, på plats hos kund. Att inför projekt agera rådgivare till kund kring den tekniska miljön och frågor kring infrastruktur.
 • Teknisk support.
 • Löpande installationer i interna testmiljöer samt i test- och produktion hos kund
 • Kravställning internt avseende utveckling för systemdrift.
 • Behörighetadministration.
 • Beredskap vid kritiska installationer.

Vi söker dig som har en bakgrund inom infrastruktur och tekniska miljöer i samband med installationer av komplexa mjukvarulösningar i Enterprise-miljö. Ju bredare och djupare din tekniska erfarenhet är desto bättre, men vi tror du behöver kunna Windows Server/MS-SQL mycket bra då det är miljön som Inca installeras i. Du är också van att vara i en ledande roll och trivs i dialogen med kunder och partners.

Itello erbjuder dig en utmanande arbetsplats i en kunskapsrik miljö med ett gäng härliga kollegor som har ett starkt driv och samtidigt en fantastisk gemenskap.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Itello med Compass. Du söker tjänsten genom att klicka på ansökningslänken här intill. Vid frågor kontakta gärna Compass rekryteringskonsulter Anders Carlsson 070-766 26 91 eller Jan Bonnevier 070-861 85 61.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Itello

Itello AB utvecklar affärssystem för effektivare administration av pension, livförsäkring och sparande. Bolaget startade 2003 med en idé om att sätta en helt ny standard för hela finans- och försäkringsbranschen genom att skapa ett system, en produkt (Inca), som kan användas av alla aktörer inom pension, försäkring och fond. Bolagets kunder ser de stora fördelarna med ett standardsystem som kan anpassas efter kundernas behov. Exempel på kunder är AMF, Swedbank Försäkring, Brummer&Partners och Folksam. Itello har idag ca 140 anställda på sitt kontor i centrala Stockholm, och omsatte 2016/17 201 MSEK med god lönsamhet.

Itello ser mycket positivt på framtiden och vill utöka sina möjligheter att möta marknadens behov med sina lösningar, och antalet kunder ökar snabbare. Därför vill man nu förstärka kapaciteten att stödja kunder i teknikfrågor vid implementation av Inca. Det handlar om att vara rådgivare till kunder i frågor kring teknik och infrastruktur, att leverera tekniska konsulttjänster vid installation samt att ge teknisk support när systemet är i drift. Ansvaret för detta ligger hos Operations som idag består av 6 personer och gruppen förväntas växa.

 

Product Manager inom Fintech

Är du intresserad av att arbeta med marknadsledande affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden?

 

Din roll

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av att översätta marknadens behov i itellos produkterbjudande. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att arbeta nära kunder med affärs/verksamhetsutveckling och vara insatt i hur mjukvarubolag fungerar. En Product Manager hos Itello arbetar med en stor bredd av arbetsuppgifter, exempel på dessa är;

 

 • Ansvara för den långsiktiga visionen och produktplanen, roadmap.
 • Identifiera och utvärdera nya marknadsmöjligheter och utforma dem till nya projektidéer.
  Samla information från kundmöten och dina medarbetare.
 • Genom samarbete med de övriga delarna av Itello förstå hela företagets möjlighet och kapacitet att leverera.
 • Delta som produktägare i utvecklingsarbetet, Itello arbetar med ett agilt arbetssätt med scrum metodik.
 • Paketering, positionering, konkurrensanalys.
 • Säljutbildning.
 • Definiera Go-To-Market planer och ge input till Sales&Marketing.
 • Företräda Itello i externa sammanhang som “expert”, produktlanseringar, kundmöten, press och analytiker möten, etc.

 

För att trivas på Itello och lyckas i rollen behöver du vara en ödmjuk lagspelare som trivs i rollen att visa vägen och tillsammans med övriga medarbetare lyckas genomföra planerna.

Itello erbjuder dig en utmanande arbetsplats i en kunskapsrik miljö med ett gäng härliga kollegor som har ett starkt driv och samtidigt en fantastisk gemenskap.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Itello med Compass. Du söker tjänsten genom att klicka på ansökningslänken här intill. Vid frågor kontakta gärna Compass rekryteringskonsulter Anders Carlsson 0707-662691 eller Jan Bonnevier 0708-618561. Välkommen med din ansökan!

 

Om Itello

Itello AB utvecklar affärssystem för effektivare administration av pension, livförsäkring och sparande. Bolaget startade 2003 med en idé om att sätta en helt ny standard för hela finans- och försäkringsbranschen genom att skapa ett system, en produkt (Inca), som kan användas av alla aktörer inom pension, försäkring och fond. Bolagets kunder ser de stora fördelarna med ett standardsystem som kan anpassas efter kundernas behov. Exempel på kunder är AMF, Brummer&Partners och Folksam.

Itello ser mycket positivt på framtiden och vill utöka sina möjligheter att möta marknadens behov med sina lösningar. Därför vill man nu förstärka kapaciteten inom sin produktledningsfunktion (Product Management) som finns inom Produktorganisationen. Product Management har en central roll i Itello, då man är ansvarig för att identifiera marknadens behov på kort och lång sikt och att forma dessa till produktplaner, dvs vad som ska utvecklas och när. Genom att vara nära kunderna och förstå marknadens behov och samtidigt förstå vad som tekniskt är möjligt, kan man utforma planer som möjliggör lönsam tillväxt.

Itello har idag ca 140 anställda på sitt kontor i centrala Stockholm, och omsatte 2016/17 201 MSEK med god lönsamhet.

 


Country Manager

Din roll

Det övergripande ansvaret för Country Manager är att utveckla verksamheten i Sverige för att skapa tillväxt under lönsamhet. Ansvaret omfattar;

 • Strategi och affärsplan för genomförande på den svenska marknaden. Även Norge och Danmark ligger i ansvaret men är i dagsläget av lägre prioritet, då man ser de största möjligheterna i Sverige.
 • Planering och uppföljning av verksamheten baserat på affärsplanen med de ingående funktionerna Ny- och merförsäljning, Leveransprojekt och Support.
 • Budgetansvar
 • Personalansvar
 • Marknads- och konkurrentbevakning
 • Försäljning, säljledning och egen försäljning.

Vi söker en affärsorienterad person som trivs att vara ute hos kund och kunna möta deras behov med en lösning, samt att kunna förmedla bolagets långsiktiga syn och roadmap på marknaden. Country Manager visar vägen, engagerar och motiverar den egna organisationen att leverera enligt affärsplanen. Förmågan att vara hands-on med kunder och en närvarande ledare är lika viktig som att kunna vara långsiktig och äga affärsplanen.

 

Ansökan och mer information

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

 

Om Halda 

Halda grundades 1887 och har sedan dess varit en av de ledande leverantörerna av taxametrar till kunder i norra Europa. Bolaget utvecklar och säljer IT-baserade lösningar i realtid för taxi och transport med stort kunnande inom GIS/GPS. Semel Group levererar mobila lösningar för Taxi med produkter från Halda och Semel som taxametersystem, efterbehandling och trafikledning. Inom betalsystem är Semel marknadsledare i Norden med över 7500 EMV terminaler i drift. 2015 förvärvade Semel Group Halda och man verkar nu som en aktör på den svenska marknaden. Semel Group är ett bolag i den svenska KGK-koncernen.

Bolaget omsätter över 40 MSEK på den svenska marknaden och har över 100 företag som kunder. Verksamheten i Sverige omfattar Försäljning, Marknadsföring, Installation och Support, och består idag av 12 personer. Produktutvecklingen bedrivs i Finland i Semel Group.

Marknaden består av hela skalan från ensam-åkaren till de större taxibolagen och beställarorganisationer.

Mer information om företaget finns på www.halda.se 

 

 

Product Marketing Specialist

Product Marketing Specialist inom säkerhet och IoT

AddSecure söker en ny Product Marketing Specialist placerad på bolagets kontor i Stockholm. För att ytterligare stödja tillväxten vill bolaget nu stärka marknadsföringen. Man söker en person som kommer att vara en del av spännande resa i en tillväxtfokuserad omgivning. Product Marketing Specialist har ett nära samarbete med de övriga anställda på marknadsavdelningen, och rapporterar till Marketing Lead som är baserad i Oslo.

AddSecure är i en spännande fas; man går in på nya marknader, med nya produkter och ska etablera sig som den ledande aktören i Europa. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma arbetet. Det huvudsakliga ansvaret för Product Marketing Specialist omfattar följande områden;

 • Definiera”personas” och beskriva köpprocessen för dessa hos målkunderna
 • Omvandla teknisk information till marknadsorienterade budskap
 • Utveckla och underhålla digitalt innehåll och säljpresentationer
 • Ansvara för planering och genomförande av marknadsplaner och lanseringar
 • Mäta effekten av olika marknadsföringsprogram

För att lyckas i rollen behöver du trivas med förändring och ett högt tempo. Vi tror att du har erfarenhet av produktmarknadsföring i företag med tekniska erbjudanden, B2B. Du behöver ha stor erfarenhet från framställning av säljmaterial och digitalt innehåll. Du tycker om att arbeta med detaljer samtidigt som du har ett högt arbetstempo och kan balansera flera projekt samtidigt.

Som person är du initiativrik och ser möjligheter och är bra på att skapa goda relationer internt och externt, du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunicerar obehindrat på engelska.

 

Låter detta intressant? Ansökan och mer information

Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.


Om AddSecure

AddSecure är en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Man förser över 40 000 kunder och partner runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Lösningarna, som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner, är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka kundernas konkurrenskraft.

Företaget som grundades i början av 1970-talet har gedigen erfarenhet inom säkerhetsområdet och en tradition av att anpassa sig till marknadens behov. På så sätt kan deras kunder erbjudas de bästa lösningarna för morgondagens säkerhetsutmaningar.

Företaget har regionala kontor och ett nätverk av distributörer runt om i Europa och sysselsätter cirka 160 anställda. AddSecure ingår i AddSecure Group, som ägs av Abry Partners. Andra företag i AddSecure-koncernen är Chiron, en ledande leverantör av avancerade Larm över IP (AoIP) och Smart Grid Networks, en leverantör av smarta lösningar för nätverksautomation och digital kommunikation inom energisektorn.

 

 

VD

Opinonsbildare – verksamhetsutvecklare – ledare – visionär

Nuvarande VD slutar efter 6 år i sin roll. Mäklarsamfundet söker därför en ny VD som med tydligt och inspirerande ledarskap fortsätter arbetet med att stärka branschorganisationens position som en central aktör på den svenska bostadsmarknaden.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som VD har du utifrån styrelsens riktlinjer det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla Mäklarsamfundets verksamhet. En central del i arbetet som VD är att vara Mäklarsamfundets talesperson och ansikte utåt. Du skall verka för medlemmarnas bästa och bl.a. bedriva lobbyverksamhet gentemot beslutsfattare och intressenter i syfte att värna om medlemmarnas intressen samt ytterligare höja anseendet av och synen på fastighetsmäklarens roll för den svenska bostadsmarknaden.

VD förväntas att agera med ett inspirerande och samlande ledarskap för Mäklarsamfundets medlemmar, organisation och medarbetare. Du intresserar dig naturligt i organisationens alla delar och stöttar och driver utveckling av verksamheten.

Du har förmåga och intresse av att delta i samhällsdebatten med syfte att höja kunskapsnivån kring bostadsfrågor och fastighetsmäklarens viktiga roll för en sund bostadsmarknad nu och i framtiden.

 

Din bakgrund och profil

Rätt person har erfarenhet från roll i ledning, där externt och kommunikativt arbete har varit viktigt. Du har vana att leda organisation där man har många uppdragsgivare med många idéer och stort engagemang. Du har på något sätt kommit i kontakt med branschen och då visat intresse och engagemang för bostadsfrågor och för fastighetsmäklarens roll och betydelse.

Som person är du en visionär och strateg som kan se skeenden och vågar ta nya grepp för medlemmarnas bästa, men samtididgt bevara det som är väl fungerande. Med ett tryggt och tydligt ledarskap och ett stort engegemang för sakfrågorna så utvecklar du Mäklarsamfundets verksamhet för framtiden.

 

Vårt erbjudande till dig

Rollen som VD för Mäklarsamfundet är mycket publik och med stora möjligheter till inflytande och påverkan på den svenska bostadsmarknaden. Med Mäklarsamfundet som största branschorganisation för fastighetsmäklare har VD en mycket stark röst i samhällsdebatten och svensk bostadspolitik.

Du får möjlighet att leda en viktig verksamhet med ett starkt varumärke och kompetenta medarbetare i en bransch som är mer aktuell än någonsin!

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Mäklarsamfundet med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och vi hanterar ansökningarna löpande. För dialog och mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Bo Bengtsson på 070-971 35 50 eller Hans Jansson på 073-461 36 03.

 

Mäklarsamfundet är branschorganisationen för fastighetsmäklare. Man har sedan starten 1919 arbetat för att utveckla och förbättra mäklartjänsten. De fastighetsmäklare som är medlemmar i Mäklarsamfundet erbjuds ständig fortbildning inom alla för bostadsaffären tänkbara områden. Mäklarsamfundet har också till uppgift att informera om förutsättningarna för fastighetsmäklarens arbete och att utveckla begreppet god mäklarsed. Mäklarsamfundet driver också opinion- och påverkansarbete i syfte att påverka den politik, den lagstiftning och de delar av samhällsdebatten som påverkar fastighetsmäklarnas och bostadskonsumenternas vardag.


Säljkoordinator

KGK Motor behöver förstärka sin Innesäljavdelning och söker därför en säljkoordinator. Du kommer att agera ”spindeln i nätet” och stötta både våra utesäljare och vår marknadsföringsavdelning i administrativa uppgifter. Rollen fyller en viktig funktion med mycket interna kontaktytor och en varierad vardag.

 

Rollen

Du uppdaterar informationen om våra kunder i såväl vårt CRM-system som vårt Affärssystem. Du blir även Superuser för vårt CRM-system och ansvarar för ex uppgraderingar. Du kommer även att uppdatera våra system med nödvändig miljöinformation.

Exempel på administration du kommer arbeta med är:

 • att ta fram och rapportera säljstatistik till våra huvudmän
 • att kalla och arrangera interna möten
 • administrera avtal gentemot återförsäljare, tex kommissionsavtal
 • administration av kontorsrutiner, tex kris och nödläge, semesterlistor, etc
 • att delta på kundevent

I tillägg till ovanstående kommer du att hantera ett fåtal fakturor som inte är en del av den dagliga verksamheten, det kan t.ex. gälla marknadsföringsstöd till återförsäljare, säljmöten, event etc. Du blir KGK Motors koordinator i miljö- och kvalitetsfrågor. Det är en mindre del av rollen, och den finns mycket stötting att få ifrån koncernen, men för någon som vill utvecklas inom detta område ges det goda möjlighet till det!

 

Kravprofil

Vi söker dig som gillar att ha koll, att hålla ordning och reda. Vi tror att du har haft en administrativ roll tidigare och vet vad det innebär att arbeta i en bred administrativ roll med varierande arbetsuppgifter. Du har god datavana och vi ser gärna att du känner dig bekväm i att arbeta med kund- och affärssystem. Excel är ett verktyg du kommer använda dig mycket av och det krävs därför att du har god erfarenhet och kunskap i det. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och rollen kräver också att du är bekväm med att använda din engelska.

 

KGK Motors erbjudande

Företaget består av ett sammansvetsat gäng med god kompisanda där alla hjälper alla. Du får fördelarna av att en del av ett mindre familjärt bolag samtidigt som ni är en del av en stor koncern där du på sikt kan erbjudas stora utvecklingsmöjligheter. Personalomsättningen är låg och det är ett företag som är mån om att du ska trivas.

 

Ansökan

Vid frågor kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult David Jansson, david.jansson@compass.se

Intervjuer sker löpande.

 

KGK Motor AB är ett bolag i den familjeägda koncernen KG Knutsson AB. Bolaget är distributör i Sverige för Suzuki motorcyklar, terränghjulingar, utombordsmotorer, flera båtfabrikat samt Arctic Cat snöskotrar och terränghjulingar.

Vi är idag 30 anställda på KGK Motor AB och omsätter ca 380 miljoner SEK. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med ett service- och försäljningskontor för Arctic Cat i Östersund. KGK Motor AB:s strävan är att leverera tjänster och produkter som uppfyller våra kunders höga krav och förväntningar. Genom ständiga förbättringar utvecklar bolaget sina tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet, service och logistik.

 


 

Ekonomiansvarig

Dina arbetsuppgifter 
Som ekonomiansvarig på Formas har du en central roll inom Formas ekonomifunktion och arbetar med myndighetens redovisning, ekonomiska styrning och uppföljning. Verksamheten finansieras av anslag både från Miljö- och energidepartementet och från Näringsdepartementet. Nästa år uppgår anslagen till ca 1,6 miljarder kronor. Myndigheten har likaså ett stort antal EU-projekt.
Formas har nyligen fått i uppdrag att inrätta en miljöanalysfunktion och att vara värdmyndighet för ett nytt Klimatpolitiskt råd. Båda dessa funktioner kommer att inrättas den 1 januari 2018 samtidigt som Formas även fått utökade anslag för nuvarande verksamhet.

Som ekonomiansvarig ansvarar du för Formas arbete med löpande redovisning, uppföljningar, utbetalning av forskningsmedel, avstämningar, budget, bokslut och Formas årsredovisning. I rollen ingår även att utveckla ekonomifunktionens rutiner och arbetssätt.  Ekonomifunktionen har i dagsläget ytterligare 3 medarbetare som du i din roll arbetsleder. Ekonomifunktionen ingår i förvaltningsenheten och du rapporterar till förvaltningschefen.


Din bakgrund

Formas söker dig som har:

 • minst treårig universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi
 • mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete gärna från offentlig verksamhet
 • arbetat självständigt inom ekonomistyrning och redovisning
 • upprättat årsredovisningar och arbetat med prognostisering av likviditet och resultat
 • erfarenhet av större ekonomisystem
 • mycket goda kunskaper i Excel

Dessutom är det meriterande om du har:

 • erfarenhet av internationell verksamhet så som EU
 • erfarenhet av ekonomisystemet Agresso som används vid myndigheten
 • erfarenhet av ekonomiarbete kring forskning och utveckling


Egenskaper vi värdesätter

Som person är du ansvarstagande, noggrann, drivande och analytisk. Du är flexibel, van att hantera många ärenden parallellt och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Vi söker en utvecklingsorienterad ekonomiansvarig som är nytänkande, är intresserad av att lära känna verksamheterna inom ansvarsområdet och har erfarenhet av att leda och driva förbättringar inom redovisning och ekonomistyrning.  Du är mål- och resultatinriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Om anställningen

Anställningen är tillsvidare med tillträde snarast. Formas tillämpar provanställning.
Formas erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter till alla.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Formas med Compass Human Resources Group. Du söker rollen via länken nedan. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Larsson, Rekryteringskonsult, 073 – 203 4691, anders.larsson@compass.se eller Hans Jansson, Rekryteringskonsult, 073 – 461 3603, hans.jansson@compass.se


Om Formas
Formas är en statlig myndighet som finansierar forskning för en hållbar utveckling av vårt samhälle. Den forskning som stöds ska vara av högsta vetenskapliga kvalitet och av samhällsrelevans för Formas ansvarsområden. Formas har i dag cirka 60 medarbetare vilket kommer att öka under nästa år. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 89 i Stockholm.

 

Key Account Manager (KAM)

Vitamin Well fortsätter att växa och behöver förstärka sitt team med ytterligare en KAM. Du ges stort ansvar i ett snabbfotat och framgångsrikt företag med engagerade kollegor! Välkommen med din ansökan.

 

ROLLEN
Som KAM på Vitamin Well får du ansvaret för hela säljprocessen. Du erbjuds en produktportfölj under ständig utveckling i ett företag där det går snabbt från en idé till en ny produkt i kylen eller hyllan. Med ett personligt engagemang och stor vilja att lyckas och ska du tillsammans med dina kunder driva lönsam tillväxt för kategorin och bidra till att Vitamin Well ska uppfattas som den bästa samarbetspartnern.

Du ansvarar för att säkerställa så optimala och effektiva årsplaner som möjligt samt att planera och driva kampanjer hos dina kunder. Eftersom Vitamin Well ständigt jobbar med att utveckla befintligt sortiment, hitta nya spännande smaker och nya typer av drycker, är nyhetspresentationer samt pris- och listningsdiskussioner en stor del av din vardag.

Som KAM arbetar du dagligen med att påverka och optimera/effektivisera våra listningar, följa upp och säkerställa distribution och agera support till säljkåren så att de har rätt information för att driva utvecklingen i butik.

Placering är på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm.

 

VAD VI SÖKER

Det absolut viktigaste för oss är att du har ett stort engagemang i det du gör. Du drivs av att göra det där lilla extra för att överträffa det uppsatta målet och din positiva energi smittar av sig.

Att skapa, underhålla och utveckla relationer är en viktig del i din roll hos Vitamin Well och på så samma sätt som du drivs av att överträffa dina mål drivs du av att utveckla en kundrelation till det bättre.

För att nå framgång i arbetet är erfarenhet från liknande arbete inom FMCG en förutsättning.  Eftergymnasial utbildning är meriterande men eftersom vi alla tar olika vägar här i livet är det inte avgörande så länge du på andra sätt samlat på dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för rollen.

VILKA VI ÄR OCH VAD VI ERBJUDER

Du erbjuds ett sammanhang där människor är engagerade och där professionalism och en personlig approach går hand i hand. Varje enskild individs prestation påverkar hur det går för oss och därför värdesätter vi alla roller på företaget lika mycket. På riktigt.
Vitamin Well är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite snabbare, lite bättre.

 

INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Vitamin Well med Compass. Vid frågor kontakta David Jansson på 076 – 231 39 61 alternativt david.jansson@compass.se

Intervjuer sker löpande.

 

OM VITAMIN WELL

Det var år 2006 som initiativtagarna till Vitamin Well upptäckte saknaden av ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Vitamin Well AB är ett svenskt företag med en affärsidé att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade drycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten och 2008 lanserades de första produkterna i Sverige via Apoteket.


Sedan dess har Vitamin Well AB vuxit och består i dag av tre varumärken; Vitamin Well, NOBE aloe vera och NOCCO (No carbs Company) som alla säljs i både dagligvaruhandeln och servicehandeln. På kontoret i Kungsholmen arbetar ett trettiotal personer och har idag en säljorganisation på ca fyrtio personer.  Sedan årsskiftet har bolaget även ett sälj – och distributionsuppdrag åt Barebells där proteinpuddingarna och barsen snabbt blivit storsäljare både på gym och dagligvaruhandeln. 

 


VD/Klubbchef

Rollen

Du står inför möjligheten att leda Sollentuna GK i ett viktigt förändringsskede. Klubben står inför att gå från att vara en bra genomsnittlig golfklubb, till något annat och därmed öka attraktions- och konkurrenskraften.  Du har det ekonomiska ansvaret och styr verksamheten. Du skall som VD leda medarbetare och ge dem möjlighet att utvecklas, både i sina roller och som team.  Du ser tillsammans med dina medarbetare till att banan och omgivningar är i gott skick. Tillsammans med teamet ser du också till att träningsverksamhet, shop, restaurang, sponsorverksamet etc är väl utvecklade. Hos externa intressenter som exempelvis Golfförbundet, kommunen, intresseorganisationer och skolor är det du som företräder klubben.

 

Dig vi söker

Du är en trygg, stabil och ärlig person med stor integritet, en skicklig lagbyggare som kan få hela teamet involverat och därmed delaktiga och ansvarstagande. Du är en dokumenterat god ledare med förståelse av vikten att förvalta och utveckla affären. För att lyckas är det nödvändigt med nyfikenhet och kreativitet – att ha ett intresse för omvärldsbevakning och vad man kan göra för att utveckla klubben och stärka ekonomin. Genom ditt ledarskap, din servicekänsla och din energi är du en förebild för medarbetare, medlemmar och andra intressenter.

 

Mer information

I denna rekrytering samarbetar Sollentuna GK med Compass Human Resources Group. Om du vill veta mer, kontakta Anders Larsson på 073-203 46 91 eller anders.larsson@compass.se.

Vi har inlett processen så ta kontakt snarast möjligt.

 

I en naturskön miljö 15 minuter från Norrtull ligger Sollentuna Golfklubb. En familjeklubb med den rätta känslan för både stora som små. Med en ständig utveckling håller klubben idag hög klass, och strävar efter att bli ännu bättre. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Erfarna utredare

Erfarna utredare till det nyinrättade Klimatpolitiska rådet!

 

Om Klimatpolitiska rådet

Klimatpolitiska rådet ska utgöra ett tvärvetenskapligt och oberoende expertorgan som genomför granskningar och bedömningar av hur regeringens samlade politik är förenlig med klimatmålen. Klimatpolitiska rådet ingår i Sveriges nya klimatpolitiska ramverk, tillsammans med en klimatlag som lagfäster att regeringens klimatpolitik ska utgå från klimatmålen och hur arbetet ska bedrivas, samt klimatmål för perioden fram till 2045. Klimatpolitiska rådet ska inrättas 1 januari 2018 som en nämndmyndighet med kansli hos Formas.

 

Klimatpolitiska rådet kommer bland annat att:

 • granska och göra bedömningar om inriktningen inom olika relevanta politikområden bidrar till eller motverkar möjligheten att nå klimatmålen
 • belysa effekter av beslutade och föreslagna styrmedel från ett brett samhällsperspektiv
 • identifiera behov av och föreslå kompletterande åtgärder inklusive konsekvensanalyser
 • analysera hur målen, både kort- och långsiktigt, kan nås på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt
 • granska och bedöma underlag och modeller som används för analys av hur olika politiska styrmedel och av andra åtgärder med avseende på hur de inverkar på möjligheten att nå klimatmålen
 • bidra till en diskussion i samhället kring förutsättningarna för att nå klimatmålen.

 

Dina arbetsuppgifter 

Som utredare på Klimatpolitiska rådets kansli rapporterar du till kanslichefen och ledamöterna i rådet. Du blir en viktig del av ett kvalificerat, oberoende expertorgan med uppgift att genomföra granskningar av klimatpolitiken som går utöver vad som görs av befintliga myndigheter och andra organisationer. Kansliets centrala uppgift är att bistå rådet med att skriva en årlig rapport, baserad på avancerade analyser utifrån vetenskaplig kunskap och evidens. Andra sammanhang där analyser och kommentarer kan bli aktuella är t.ex. i samband med remissrundor, konferenser och internationella samarbeten.

 

Ditt arbete består bl.a. av högkvalitativt analysarbete, beräkningar och bedömningar för att bistå i en oberoende utvärdering av hur den samlade politik som regeringen lägger fram är förenlig med klimatmålen. Professionellt framställande av ditt resultat, verbalt och i text är av högsta betydelse. Eftersom kansliet består av relativt få personer är det viktigt att du kan sätta dig in i olika ämnes­områden och att du har både förmåga och intresse av att arbeta med dessa parallellt.

 

Din bakgrund

Du är en mycket erfaren utredare där du bland annat har gedigen praktisk erfarenhet av analysarbete och prognosarbete med koppling till forskning och politik inom klimat och miljö. Internationell erfarenhet, liksom erfarenhet från arbete med breda miljöpolitiska frågor inom Regeringskansliet eller andra myndigheter är meriterande.

Vi söker dig som:

 • har grundläggande akademisk examen
 • har gedigen erfarenhet av avancerade analyser eller utredningar.
  har dokumenterad insikt i politiska processer och/eller beslutsfattande på olika nivåer i samhället
 • mycket god förmåga att uttrycka dig enkelt och tydligt i tal och skrift, med vana att skriva rapporter både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

 • är disputerad inom för tjänsten relevant område
 • har erfarenhet från arbete med miljöpolitiska frågor inom Regeringskansliet eller andra myndigheter och internationella organ
 • har andra meriterande egenskaper som erfarenheter av modellering, dokumenterat intresse av tillämpad policyanalys, samt god förmåga att förmedla komplex information till politiker och andra avnämare

 

Egenskaper vi värdesätter

Det är viktigt att du är noggrann, flexibel och resultatorienterad. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och med hög professionell integritet. Det nära samarbetet med kollegorna förutsätter en prestigelös, kommunikativ och konstruktiv attityd liksom förmåga att effektivt organisera din egen tid.

 

Om anställningen

Anställningen är tillsvidare. Formas tillämpar provanställning.

Formas erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter till alla.

 

Ansökan

Du söker rollen via länken nedan.

 

Kontaktinformation

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Larsson, Rekryteringskonsult, 073 – 203 4691, anders.larsson@compass.se eller Hans Jansson, Rekryteringskonsult, 073 – 461 3603, hans.jansson@compass.se

 

 

Forskningsrådet Formas är en statlig myndighet med uppdrag att möjliggöra och finansiera forskning som bidrar till hållbar utveckling. Formas har nyligen fått nya uppdrag från regeringen, bland annat att vara värdmyndighet för det nya Klimatpolitiska rådet. Formas har idag cirka 60 medarbetare. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 89 i Stockholm.