huddinge-200-200

Utbildningsdirektör

Din roll

Barn och utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning, med ca 3 700 medarbetare. Utbildningsdirektören har det övergripande ansvaret för förvaltningen, vilken består av förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning, särskolor, SFI och stödfunktioner. Utbildningsdirektören rapporterar till kommundirektören samt ingår i kommunens ledningsgrupp.

I utbildningsdirektörens roll ingår att leda och utveckla verksamheten på ett effektivt sätt med god kvalitet.   I uppdraget ingår också att attrahera externa utförare att starta och driva pedagogisk verksamhet. Det framtidsinriktade digitaliseringsarbetet i kommunen är en annan viktig uppgift som du leder, liksom arbetet kring förvaltningen som attraktiv arbetsgivare.

Huddinge kommun är Stockholms läns näst största kommun och i rollen ingår därför att främja  samarbete med andra aktörer i länet och ta ett omvärldsbevakande perspektiv.

Ledarskapet i Huddinge kommun präglas av förmåga att omsätta beslutade politiska mål till god verksamhet med fokus på kommuninvånarna. Utbildningsdirektören skapar på ett tydligt och engagerande sätt förståelse för uppdraget, klargör och kommunicerar mål och åtaganden samt skapar och upprätthåller välfungerande arbetsprocesser. Budgetarbete och ansvar för ekonomi är en viktigt del i rollen.

Förmågan att kommunicera på ett bra sätt är viktigt i uppdraget sett till dialog, processer, beslut och förankring. Utbildningsdirektören kommunicerar på ett öppet och förtroendeingivande sätt.


Vi söker

För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet av att verka i en politiskt styrd organisation och ha erfarenhet av att ansvara för en pedagogisk verksamhet på högre chefsnivå.

Du har erfarenhet av en roll där du utvecklat verksamhet, kvalitet och säkerställt en ekonomi i balans. Du har ett uppskattat ledarskap och erfarenhet av att såväl strategiska som operativa frågeställningar. I ditt ledarskap tydliggör du mål och förväntningar och strävar efter att vara en förebild för dina medarbetare.

Du har ett gediget samhällsintresse och är redo att visa ett stort engagemang för våra barn, elever, invånare, besökare och företagare. Akademisk utbildning är ett krav. Som person tycker du om att möta människor, är kommunikativ, öppen och intresserad. Du drivs av utmaningar och är resultatorienterad. Du arbetar för att implementera Huddinges kärnvärden om mod, driv, mångfald och omtänksamhet i hela organisationen.

Det här är en möjlighet för dig som vill leda Huddinge kommuns största förvaltning in i framtiden.


Information och ansökan

För eventuella frågor eller för att inleda en dialog; kontakta gärna vår konsult Bo Bengtsson på Compass, 0709-713 550 alt. bo.bengtsson@compass.se. Sök tjänsten via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 17/5 2017.


Huddinge är landets 14:e största kommun och Stockholms läns näst största med drygt 107 000 invånare. Huddinge är en snabbt växande kommun med tydliga visioner och ambitiösa mål för framtiden. 2016 utsågs Huddinge till länets näst bästa tillväxtkommun och vi planerar för 20 000 nya bostäder de kommande åren. Huddinges geografiska läge är utmärkt med närhet till Stockholm samtidigt som vi är en prisbelönt naturkommun. Huddinge är hemvist för 18 000 studenter och är en av Sveriges snabbast växande studentstäder. Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig samhällsbyggare som tillsammans med oss gör Huddinge till en av de mest populära kommunerna att bo, arbeta och besöka.  Läs gärna mer på www.huddinge.se

 

gate-gourmet-logo-1

Operational Account Manager

Gate Gourmet växer snabbt och man behöver nu förstärka sin svenska organisation för att kunna möta kundernas högt ställda förväntningar. Flygplanscatering är en bransch som ständigt förändras och som står inför nya och spännande utmaningar såsom att tillhandahålla ekologiska, lokala och nytänkande matupplevelser för många olika kundbehov. Detta är din chans att bli en del av denna dynamiska bransch!

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Ansvaret som Operational Account Manager innebär att du äger relationen med kunden och att du på daglig basis samordnar och koordinerar kontakten med dina kunder (främst internationella flygbolag) så att de får en leverans som lever upp till de högt ställda kraven. Du ansvarar för lönsamheten i avtalet med kunden och följer löpande upp att utfallet ligger i linje med de budgeterade förväntningarna. Du jobbar nära övriga delar av den svenska organisationen och fungerar som länken mellan kunden och ansvariga för produktion, logistik och planering.

Vidare så hanterar du uppföljning av brister och fel i leveransen och du driver de åtgärder och förändringar som krävs för att komma tillrätta med uppkomna problem. När kunderna vill ha nya menyer eller förändringar i en befintlig meny så är du spindeln i nätet i projektet och medverkar även vid menymöten med kunden. Du är placerad på kontoret på Arlanda men ditt ansvar omfattar även Göteborg och Malmö och tjänsten innebär ett visst resande till dessa orter men även till övriga Skandinavien. Rollen rapporterar till General Manager som också är placerad på Arlanda.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, hotell/turism eller logistik och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett företag med en liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din kommunikativa förmåga gör att du både är lyhörd och att du kan ställa krav på ett tydligt sätt.

Med ihärdighet, en bra struktur och känsla för detaljer så tar du ägarskap för och utvecklar relationen med kunden på ett sätt som skapar lönsamhet och långsiktighet. Din analytiska sida identifierar risker och svagheter i vår verksamhet och du driver engagerat arbetet med att komma tillrätta med bristerna. Att du har mycket goda kunskaper i engelska ser vi som en självklarhet.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Gate Gourmet tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller ansvarig researchkonsult Annika Norberg på 070 486 65 93.

 

Gate Gourmet ingår i gategroup som är en av världens största leverantörer av service till flygbolag. Gate Gourmets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till företagets kunder. Kundbasen utgörs av välkända flygbolag från Europa, Asien, USA och Mellanöstern. Idag är man ca 1500 anställda i Skandinavien med sju operativa catering-enheter i Sverige, Norge och Danmark. Omsättningen är ca 1200 msek och man arbetar i en mycket internationell miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.

 

 

lexher-logo

IT Konsultsäljare

Lexher är ett konsultföretag som erbjuder konsulttjänster inom IT- infrastruktur. Nu söker de en Konsultsäljare med teknisk förståelse inom IT som vill vara med när bolaget skall växa från dagens ca 20 konsulter till 50 inom 1-2 år. Läs gärna mer om företaget på www.lexher.se

I din roll som konsultsäljare arbetar du med försäljning av Lexhers konsulter inom främst Linux/UNIX Infrastruktur och IP Nät. Personen vi söker ska ha en stor förtroendeingivande personlighet. Serviceinriktad, ödmjuk och kundorienterad.

 

Ansvarsområden:

 • Underhålla externa kontakter i form av ramavtalsägare och andra kontakter
 • Utveckla befintliga och nya direktkunder
 • Utveckla befintliga och nya partners
 • Matcha konsulter mot uppdrag
 • På längre sikt kan det finnas möjlighet till kundansvar för specifik kund där vi har många konsulter eller har potential att växa

 

Du har: 

 • Erfarenhet inom branscher som rekrytering, IT bemanning och/eller konsultförmedling inom IT
 • God kommunikationsförmåga
 • God känsla för ansvar, sälj och kvalitét
 • Vana att ha många bollar i luften

 

Meriterande:

 • Teknikkunnig inom Linux/UNIX och IP Nät
 • Tidigare erfarenhet som KAM

 

Ansökan och mer information

För mer information är du välkommen att kontakta Compass konsult Jan Bonnevier 070 – 861 85 61. Sök tjänsten genom att klicka på länken.

 

medical-partner-logo

Country Manager

Vill du vara en del av en organisation med stor potential och tillväxt?

Attraktiva produkter – tillväxtpotential

Du rapporterar till Managing Director Vingmed A/S och i rollen som Country Manager är du ansvarig för försäljningen av företagets framgångsrika produkter. Primärt inom kardiologi och thoraxkirurgi men också inom radiologi, dialys och intensivvård. Man har även en ny produkt som riktar sig mot neuroradiologi. Medpoint har en stabil portfölj och ser en stor tillväxtpotential för sina nya produkter. Man jobbar även aktivt för att utöka sin portfölj.

I nära samarbete med Managing Director för Vingmed A/S utvecklar du en tät relation till relevanta intressenter. Detta sker genom systematisk segmentering, planläggning av sälj, bokning och möten. Du förstår och kan möta kundernas behov, och infriar de förväntningar som finns på dig gällande information och expertis. Vidare ska du kunna vidareutveckla området, söka efter nya produkter och introducera aktuella koncept för kunderna.

Erfarenhet av sälj – energisk – självgående – entreprenör

Med Medpoint får du möjlighet att utveckal en egen organisation. Du har en bakgrund inom medical device-branschen och flera års erfarenhet av försäljning. Idag arbetar du exempelvis som Key Account Manager eller Försäljningschef och önskar ett större och bredare ansvar. Det är viktigt, att du kan dokumentera dina säljresultat, och att du brinner för att skapa ditt eget resultat samt vidareutveckla områdena ytterligare. Du ska se möjligheterna, presentera och fullfölja dem.

Du är en entreprenör som tar ansvar, är proaktiv och arbetar utifrån en konstruktiv inställning – likväl som du har förmågan att tänka nytt. Genom ett målinriktat och strukturerat arbete når du uppsatta mål. Även om din roll fodrar att du i hög grad är självständig och självmotiverande, är du en utpräglad lagspelare, som uppskattar att samarbeta med kollegor och du delar gärna med dig av dina erfarenheter. Du motiveras av att vara en del av en ”performance-kultur”, där man blir belönad för sina insatser.

Är du intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med Compass Human Resources Group. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Larsson på 073 203 46 91 eller anders.larsson@compass.se.

Urvalet av lämpliga kandidater har inletts så vid intresse skicka ansökan snarast.

Danska Vingmed A/S söker en Country Manager med säljansvar till sitt svenska dotterbolag – Medpoint AB. Du kommer, i vart fall inledningsvis, vara ensam representant i Sverige

Du får möjlighet att skapa resultat i en organisation med spännande produkter. Du blir en del av en verksamhet, som kännetecknas av engagemang och initiativ, där goda resultat lönar sig – samt där samarbete över gränserna och lojalitet väger tungt. Tjänsten som Country Manager för Medpoint är en möjlighet att få utveckla en verksamhet på den svenska marknaden. För rätt person kan det finnas möjlighet till ett delägarskap så småningom.

logo

VD

Vill du leda en etablerad organisation som verkar både nationellt och internationellt med kvalitetssäkring inom hälso- och sjukvården?

Rollbeskrivning

Som VD leder du verksamheten med cirka 25 anställda vid kontoret i Uppsala, cirka 150 program för extern kvalitetssäkring inom 19 olika verksamhetsområden, en expertgrupp för varje område och sammanlagt 120 experter.

Vi anordnar årliga användarmöten inom varje område, där både deltagare i kvalitetssäkrings-programmen och andra intresserade inbjuds att delta. Vi deltar i kvalitetshöjande projekt, både nationellt och internationellt, ger ut rekommendationer för harmonisering och kvalitetsförbättring av undersökningsmetoder, samt tillhandahåller kalibrator- och kontrollmaterial för försäljning.

Inom det skandinaviska samarbetet i SKUP arrangeras utprövningar av patientnära laboratorieutrustning. Syftet med utprövningarna är att ta fram objektiv information om utrustningens analyskvalitet och användarvänlighet, till exempel som hjälp vid upphandling av utrustning till primärvården.

Det är frivilligt att delta i Equalis jämförelser. Det är därför viktigt att jobba för en så värdefull och kostnadseffektiv tjänst och service som möjligt. Cirka 1900 laboratorier abonnerar på Equalis program och deltar i flera undersökningar varje år.

Förväntningar

Som VD förväntas du ta ansvar för en affärsmässig och administrativ ledning, vidare utveckling av ämnesområdena ”kompetensprövning” och ”komparalogi/jämförelser”, ytterligare breddning av verksamheten, god kommunikation, nationell kunskap och förankring gällande Equalis tjänster och betydelse. Som ledare är du engagerad i dina medarbetare, är trygg och coachande i ditt ledarskap, en tydlig beslutsfattare med förmåga att arbeta med visioner och mål för verksamheten.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Compass rekryteringskonsulter Anders Larsson 0732–034 691, eller Bo Bengtsson 0709–713 550.

Rekryteringen har inletts, så ansök gärna så snart som möjligt.

Vid intresse behöver vi din ansökan senast den 18 april.

Om företaget

Equalis är en etablerad aktör sedan 1995 som utför extern kvalitetssäkring av undersökningar inom hälso- och sjukvården. Equalis arbetar för att höja kvaliteten av de undersökningar som används som underlag för diagnos och behandling. Målet med vår verksamhet är ökad patientsäkerhet.

Vi arrangerar program för extern kvalitetssäkring för bland annat laboratorieundersökningar, fysiologiska undersökningar och undersökningar med bildåtergivande tekniker. Vi arbetar dessutom med utbildning, standardisering och andra kvalitetshöjande aktiviteter.

Equalis ägare är Sveriges kommuner och landsting (SKL), Svenska Läkaresällskapet (SLS) och Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap (IBL). VD rapporterar till styrelsens ordförande, Hans Karlsson, direktör för avdelningen vård- och omsorg på SKL. På Equalis kontor i Uppsala arbetar ca 25 medarbetare, alla mycket kvalificerade inom sina olika områden.

 

danderyds-kommun-logo

Kvalitetsansvarig till kommunledningskontoret

Rollen
Som kvalitetsansvarig driver du frågorna inom ditt ansvarsområde och samspelar med kollegor där alla förväntas bidra till att utveckla styrprocesserna för att uppnå kommunens visioner och mål. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla och förvalta kommunens mål- och resultatmodell som är en viktig del i kommunens process för verksamhetsstyrning. Vi tror att kvalitetsarbetet ska ha fokus på resultatuppföljning och tydliggörande av effektiviteten i våra verksamheter.

Analysarbete, förslag och framtagande av förbättringsåtgärder är en del av ditt arbete, även att verka för att förbättrande åtgärder implementeras. Du förväntas stödja chefer och övriga medarbetare förvaltningarna i deras arbete.

Att bereda ärenden till kommunstyrelsen, både av generell och ekonomisk karaktär, är en del av ekonomiavdelningens arbete och ingår även i din roll som kvalitetsansvarig. Bland annat kommer du att rapportera kommunens kvalitet i olika nationella mätningar.

Vidare kommer du att fungera som kommunens ansvarig och kontaktman gällande bland annat nationella jämförelser, kommunens kvalitet i korthet samt SCB:s medborgarundersökningar.

Kommunens beslutstöd Hypergene är ett viktigt verktyg och hjälpmedel i kommunens budget- och uppföljningsprocess och vi vill att du ska vara van att använda kvalificerade beslutsstöd.

 

Profil
För att nå framgång och trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och har en väl utvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Din entusiasm, arbetsglädje och positiva förhållningssätt smittar av sig på andra bidrar till arbetsgruppens och enhetens utveckling.

Du söker dig som har;

 • Högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, ekonomi eller motsvarande
 • Erfarenhet från offentlig förvaltning
 • Dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete
 • Kunskap om systematiskt kvalitetsarbete
 • Erfarenhet som projektledare

Du har även förmåga att;

 • Kunna driva effektiviseringsarbete och utvecklingsfrågor
 • Ha lätt för att röra sig i en stor organisation
 • Se samverkan som ett naturligt arbetssätt
 • Vara omvärldsorienterad

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Danderyds kommun med Compass. Vid frågor kontaktar du David Jansson, 076 – 231 39 61, david.jansson@compass.se eller Bo Bengtsson,
070 – 971 35 50, bo.bengtsson@compass.se

 

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.  Din arbetsplats är på Djursholms slott som ligger nära Djursholms centrum. Du ingår i ett team tillsammans med Ekonomidirektören, som är din närmsta chef.  

Kontakt:

 

gate-gourmet-logo-1

Sourcing Manager

For fast growing and world leading provider of airline catering services
Gate Gourmet is growing faster than they ever expected. At the same time, the airline food industry is constantly changing, facing new and exciting challenges such as providing organic, local, and story-telling food for the wide variety of customer needs. This is your chance to join this dynamic industry!

Secure low Supply Chain costs within the entire Scandinavian region
Situated in the commercial organization of Gate Gourmet at the office in Stockholm, with direct reference to the Scandinavian Sourcing Manager, the Sourcing Manager will be responsible for operational tasks such as forecasting, strategic requisition, operational execution, and data management as well as securing great Supplier Relationship Management (SRM).

As Sourcing Manager, you will also be responsible for tenders and preparation of menu presentation while overseeing Gate Gourmet’s interests. Furthermore, your tasks will be TCO, bench marking, ABC analysis and sourcing new products etc.

You will be working in a Nordic team, and together you will secure a reduced total Supply Chain cost within the Scandinavian region.

Energetic and proactive person with solid industry experience
We expect you to have at least 5 years of relevant experience from working with supply chain, logistics or purchasing in a relevant industry such as restaurant chains, food wholesale- or the food/catering industry. Furthermore, you have experience from working cross functional and cross borders specific with Norway, as well as working with ERP-systems – preferably SAP.

As a person, you are analytical and proactive with great communication and interpersonal skills. You are passionate about the industry, you thrive in creating structure in your work, and your energetic personality sees the unexpected as a challenge and an opportunity to learn and grow. In return you can look forward to travelling about 5-10% of your work time – mostly within Scandinavia.

It is a must, that you are native in one of the Scandinavian languages, and that you master English on a high professional level.

Apply now/How to apply or another headline you like
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact consultant Oliver Hauberg at +45 70 20 12 75. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis, independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order to make sure that your application is taken into consideration.

Gate Gourmet
Gate Gourmet, part of Gategroup, is a world leading provider of catering services for airlines worldwide. Gategroup serves more than 350 million passengers a year from about 100 airport locations operated by Gate Gourmet around the globe. Gate Gourmet’s head quarter is situated in Zürich, Switzerland.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Stockholm, Sweden
Reference: 1707.079
Company: Gate Gourmet

Contact:

logo-nets-svartvit

eCommerce Product Owner, Merchant Services

eCommerce Product Owner to Nets Product Management – Merchant Services

Your Role

Nets is now in need to recruit an eCommerce Product Owner. The eCommerce unit is part of Nets Product Management within Merchant Services.  The team consists of 3 Product managers and 2 Product owners, based in Sweden, Norway and Finland. The Product Owner will be responsible for the Checkout part of the solution, i e the consumer facing part taking the customer from a full shopping cart to final payment. The development team is based in Norway and therefore the Product owner will need to be on site one day per week or 2 days every two weeks.

To build the best solution it is important to work close to stakeholders facing the market, e g  Sales and Support and also to have own customer contact to be close to the market. The overall roadmap based on market input for the Checkout is the main responsibility for the role, prioritising the product backlog. The development team use a work method based on scrum/agile, and it is important to have the experience from this way of working from a Product management perspective.

The position can be based out of Nets office in either Stockholm or Oslo, and will be reporting to Senior Business Manager eCommerce.


Main responsibilities

 • Define the overall strategy and roadmap for Checkout, prioritise product backlog
 • Support the development team in an agile product development process
 • Coordinate with internal departments (sales, marketing, support, operations) and external stakeholders
 • Owner of the product – Ensure a high knowledge level of the product internally and externally
 • Active role in Nets continuous strategy development within the ecommerce area
 • Support sales department in the sales process for large and complex customer cases, maintain Sales Documentation (in cooperation with marketing)
 • Develop commercial business models (in cooperation with sales)
 • Develop business relations towards acquirers, banks and other external financial partners
 • Monitor market trends and competitors

You have 5 years of experience or more from agile product development within IT software products and at least 3 years as a Product Owner. As a person you are used to think commercially with customer/consumer in focus. From a strategic starting point you see the market possibilities. At the same time you have focus on the details and is motivated by delivering fantastic solutions.

You have an outgoing personality and connects easily with people, and can build confidence for yourself and Nets at management level at customers and internally. You are ambitious, goal orientated, has a winning mentality and thrives in a hectic and change oriented environment. It is meriting if you have experience from the payment industry and multi country organizations.


Interested?

Nets co-operates with Compass in this recruitment. If you want more information about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Compass consultant Jan Bonnevier on jan.bonnevier@compass.se or +46 708 618561. You submit your application via Compass website and attach your CV and personal letter.

 

Nets Merchant Services is a part of Nets Group and is one of the leading providers of payment solutions within Northern Europe. The services include both payment terminals, acquiring and e-commerce and thereby everything that has anything to do with accepting payments. As one of the leaders, Nets handles payment solutions, information services and digital security, with one of Europe’s most comprehensive and innovative product lines. Merchant Services serves 300.000 merchants and by signing an agreement the merchant can handle payments through Visa, MasterCard, American Express, JCB and Union Pay. Merchant Services has about 450 employees in Copenhagen, Stockholm, Oslo and Helsingfors and the Baltics.

Kontakt: 

 

logo

Social- och äldredirektör

Nacka kommun söker nu en förändringsorienterad social- och äldredirektör med vilja att leda och utveckla kommunens social- och äldreverksamhet

Ditt uppdrag
Social- och äldredirektören ansvarar för styrning, ledning och utveckling av social- och äldreprocesserna. Målet är att skapa ökad livskvalitet, förbättrad livssituation och en aktiv tillvaro för äldre, personer med funktionshinder eller individer med sociala eller ekonomiska problem.

Social- och äldredirektören ingår i stadsdirektörens ledningsgrupp och rapporterar till stadsdirektören. I din organisation har du sammanlagt 200 medarbetare i de olika enheterna. För varje enhet finns en enhetschef.

Kvalifikationer
Vi ser i den här rollen en erfaren chef och ledare som är van att rapportera till och samspela med politiken. Som chef ska du vara tydlig, synlig och kommunikativ samt ha förmåga att kunna sälja in budskap och idéer. Beslutsförmåga och genomförandekraft kombinerat med diplomatisk förmåga och smidighet är andra viktiga delar i din profil.

Rätt person har högre chefserfarenhet från verksamhet inom omsorg och inom offentlig sektor. Det är viktigt att ha verkat i hela kedjan, från behov och analys/ prövning till kravställande och upphandling respektive kvalitetsutvärdering. Det är starkt meriterande med ansvar för utvecklings- och förändringsarbete som resulterat i önskvärda resultat. Befattningen förutsätter att du har verkat i en roll med budgetansvar.

Som person ska du vara stabil och trygg i din ledarroll. Struktur och god analytisk förmåga är viktiga delar såväl som affärstänk i kombination med samhällsintresse och kundorientering.

Välkommen att visa ditt intresse genom att kontakta våra rekryteringskonsulter som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Bo Bengtsson, 0709-713 550  eller mail bo.bengtsson@compass.se

Ann-Sofie Rosenberg, 0706-337 676

Du kan även ansöka genom att gå in på www.compass.se och aktuella rekryteringar. Vi vill ha din ansökan senast 23 mars.

Om Nacka kommun

I Nacka bor närmare 100 000 personer och vi bygger bostäder med målet att bli 140 000 fram till år 2030. Nacka ska vara en smart, enkel och öppen kommun som ständigt utvecklar verksamheten i nära samspel med dem vi är till för och andra aktörer i kommunen. Allt vi gör styrs av vår vision öppenhet och mångfald.

Vi erbjuder service och tjänster baserade på vår grundläggande värdering – att vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egna förmåga och för deras vilja att ta ansvar. Genom öppenhet, inflytande, dialog och stora möjligheter till egna val medverkar Nackaborna till att få maximalt värde för skattepengarna. Nackas ambition att vara bäst på att vara kommun bidrar till prioritering av vad en kommun ska göra och ständig utveckling på alla områden.

 

 

 

 

 

leo-pharma-logo

Key Account Manager

We are looking for a Key Account Manager for LEO Pharma in the Stockholm area to the coming BioDerma launch

 

The Role

In this Key Account Manager role you will have the opportunity to be an important part in establishing the new BioDerma Business Unit. You will be the central point of contact in your region, aligning the contacts with key centers, prescribers, key opinion leaders and other stakeholders such as budget holders, drug formulary committees, nurses, patient associations etc.

You will implement the local operative plan in alignment with the defined strategy and with the cross functional support from the rest of the BioDerma-business unit in helping remove both scientific and commercial barriers.

 

Your Background

We expect you to have an academic/scientific degree within Life Sciences or at least 3 years of experience working in a similar role, with a track record of challenging status quo, removing usage barriers, and bringing new ideas to the arena. Preferably you have had a central role within the immunology area, experience working in cross functional teams and with local market access tasks. Experience from dermatology is an advantage. You have demonstrated strong skills in building, maintaining and utilizing your network and have engaged relevant HCP’s in moving barriers, creating new ideas and solutions as well as patient support initiatives.

 

The Company

LEO Pharma has entered a growth journey to become the preferred dermatology care partner in the world. This journey includes a diverse number of exciting global initiatives across all business areas. In this context, LEO Pharma has recently acquired the rights in Europe to a new and promising human monoclonal antibody against interleukin-17 receptor A (IL17RA) which is currently under review by the EMEA for potential approval in psoriasis later this year. This is a perfect strategic match for LEO Pharma, who wishes to build on its unique heritage and reputation in dermatology.

 

Practicalities

You will work from your home office covering the northern half of Sweden and based in the Stockholm region.

 

More information

For more information please contact Anders Larsson, partner at Compass Human Resources Group. 073 – 203 46 91 or anders.larsson@compass.se

The process has started so please apply as soon as possible.

 

Contact: