logo_gul_opp

B2C Product Manager Basic Communication

ice.net er Norges tredje største leverandør av mobile bredbåndstjenester, som dekker mer enn 75 % av Norges landareal. I 2015 lanserte ice.net mobiltelefoni og er i dag en fullverdig mobiloperatør med spennende og annerledes tanker om fremtiden. Selskapet er en del av AINMT Holdings AB, som inkluderer merkevaren Net1 i Sverige og Danmark og ice.net i Norge.

B2C Product Manager Basic Communication

Bli med å skape norsk telekomhistorie!

ice.net har inntatt en unik utfordrerposisjon i det norske mobilmarkedet. Selskapet er i sterk vekst og ser nå etter en produktsjef for utvalgte B2C-kjerneprodukter i ice.nets produktportefølje. Herunder ligger ansvar for prisplaner, kampanjer og pakketering, samt kommersialisering av nye tjenester fra tjenesteavdelingen.

Øvrige arbeidsoppgaver:

 • Aktivt ta verdikjedeansvar fra produktets unnfangelse til implementering og avvikling
 • Identifisere og forstå behovene til Salg, Marked, Kundeservice og Finans og IT, samt tilrettelegge for et forankret og felles mål på tvers av organisasjonen
 • Være spesialist og relasjonsbygger i nært samarbeid med B2C salgs -og markedsorganisasjonen
 • Videreutvikle prosesser og rutiner for B2C-verdikjeden

Du skal være en nøkkelperson, i jevn kontakt med sentrale ressurser på tvers av hele verdikjeden. Produktsjefen rapporterer til Head of Basic Communication. Aktuelle kandidater har høyere utdannelse innen teknologi eller økonomi på minimum bachelor-nivå og 3-5 års relevant arbeidserfaring fra produktledelse eller produktutvikling innen komplekse verdikjeder. Bransjeerfaring fra telekom vil være særlig relevant. Grunnleggende forståelse for drift og støttesystemer i en telekom verdikjede, er et minimumskrav. Du må være en utpreget relasjonsbygger og kunne prestere under rammer – ikke rutiner. Du har en «can-do-attitude», evner å tenke nytt, er positiv, energisk og sørger for å ha det gøy på jobben med dem rundt deg. Det er viktig for oss at du er motivert og blir engasjert av å være med å utvikle ice.net sammen med dine kollegaer.

Arbeidssted er i dag på Bryn, men til høsten flytter vi til nye, moderne lokaler i Nydalen.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Compass ved Øyvind Bakken, tlf. 90 700 392 eller Hanna Kaupang på tlf. 48 17 28 22. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest via søkeknappen. Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

takeda-logo

Head of Regulatory Affairs

Takeda er et forskningsbasert, globalt selskap med hovedvekt på legemidler. Selskapet er til stede i mer enn 70 markeder og satser blant annet innen spesialområder som kreft, mage/tarm og vaksiner. Som det største farmasøytiske selskapet i Japan, og et av de ledende globale selskapene i industrien, arbeider Takeda, gjennom medisinsk innovasjon for bedre helse for pasienter over hele verden. I Norge har Takeda cirka 260 medarbeidere og et eget produksjonsanlegg i Asker utenfor Oslo. Målt i volum er Takeda landets største leverandør av legemidler. Takeda har et bredt spekter av reseptbelagte medisiner til sykehus, spesialister og allmennpraktiserende leger. Takedas reseptfrie medisiner og kosttilskudd selges i apotek.

Head of Regulatory Affairs

Takeda søker ny leder til Regulatory Affairs.  Regulatory Affairs i Takeda har ansvaret for alt lokalt registreringsarbeid, legemiddelsikkerhet og kvalitetsarbeid inkludert GDP-RP. Avdelingen har for tiden 6 personer, inkludert drug safety officer og farmasøytfaglig ansvarlig. Rollen som Head of Regulatory Affairs har et bredt lederansvar og ledelse er en viktig del av jobben. Stillingen rapporterer til medisinsk direktør.

De viktigste arbeidsoppgavene:

 • Overholde nasjonale lovkrav i forbindelse med registrering og markedsføring av Takedas produkter
 • Være kontaktpunkt for relevante myndighetsorganer
 • Representere avdelingen i viktige prosjekter
 • Sørge for at Takeda er forberedt og klar i forkant av alle interne og eksterne inspeksjoner
 • Utvikle nødvendige korrigerende og forebyggende handlingsplaner og sørge for implementering av disse
 • Overvåke forsyningssituasjonen for viktige medisinske produkter gjennom dialog med forsyningskjeden, produsenter og myndigheter
 • Ha tett dialog med regionale og globale regulatory affairs-funksjoner, samt med andre lokale funksjoner
 • Være stedfortreder for farmasøytfaglig ansvarlig

 

Kvalifikasjoner:

 • Master i farmasi eller tilsvarende og minimum 5 års relevant erfaring med regulatorisk arbeid i legemiddelindustrien eller hos legemiddelmyndighet. Erfaring fra arbeid med legemiddelovervåking/pharmacovigilance/bivirkningsovervåking eller lignende. Har du vært farmasøytfaglig ansvarlig (FFA) er det også relevant.
 • Kunnskap om hvordan legemidler blir solgt i Norge relatert til godkjenningsprosesser, regulatorisk forhold og lovverk
 • Meget god strategisk og analytisk forståelse
 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

 

Personlige egenskaper:

 • Du er trygg som leder og trives i lederrollen.
 • Meget gode samarbeidsevner, men også evne til å jobbe selvstendig
 • Meget gode kommunikasjonsegenskaper, så vel skriftlig som muntlig
 • Pålitelig og profesjonell med høy integritet

 

Takeda tilbyr interessante, faglige og selvstendige arbeidsoppgaver i et engasjerende miljø med mulighet for faglig og personlig utvikling. De ansatte er teamorienterte, opptatte av å gjøre hverandre gode og ikke minst ha det gøy på jobben! Takeda ligger sentralt i Asker sentrum, nær offentlig kommunikasjon. Det er et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Takeda har førsteklasses kantine, trimrom, helseforsikring, utvidet ordning for velferdspermisjoner og firmaleiligheter på Beitostølen og i Hemsedal.

For mer informasjon om stillingen, kan du kontakte en av konsulentene hos Compass Human Resources – Jonny Arnesen på telefon 924 96 992 eller Arnt Molvig på telefon 934 40 805.

Du kan vise din interesse for stillingen ved å laste opp CV og en kortfattet søknad via «Søk her»-knappen snarest. Søknader vurderes fortløpende.

ice

International Roaming Manager

ice.net er Norges tredje største leverandør av mobile bredbåndstjenester, som dekker mer enn 75 % av Norges landareal. I 2015 lanserte ice.net mobiltelefoni og er i dag en fullverdig mobiloperatør med spennende og annerledes tanker om fremtiden. Selskapet er en del av AINMT Holdings AB, som inkluderer merkevaren Net1 i Sverige og Danmark og ice.net i Norge.

International Roaming Manager

Vi ser etter en ny kollega som kan være med å bygge opp ice.nets posisjon i markedet, der det er mulighet å påvirke og korte veier til beslutningstagning. Du vil få anledning til å være en del av et lite, men ekstremt profesjonelt selskap og en ryddig ledelse med klare verdier og en inkluderende kultur.

Du vil ha hovedansvar for å kartlegge og kontinuerlig utvikle og forbedre ice.nets kundeopplevelse i utlandet

Arbeidsoppgaver vil være å:

 • Forhandle og lansere roamingavtaler med mobiloperatører i utlandet
 • Forhandle og oppdatere rabattavtaler med roamingpartnere
 • Forhandle avtaler, priser osv. med leverandører
 • Administrere trafikkstyring i henhold til rabattavtaler
 • Ha ansvar for utenlandstrafikk og tilleggstjenester til utlandet
 • Fastsette sluttbrukerprising for internasjonal roaming og ILD for B2B og B2C
 • Følge opp produkter og priser for å sikre at de er i tråd med gjeldende regler for offentlig regulering
 • Delta på bransje-events og konferanser

Stillingen er ved ice.nets hovedkontor i Oslo – som nå er på Bryn, men til høsten flytter vi til nye, moderne lokaler i Nydalen. Man må regne med noe reisevirksomhet i forbindelse med roaming-konferanser og testing i utlandet. Stillingen rapporterer til Head of Roaming and Interconnect.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning og høy kompetanse i et skandinavisk språk, samt engelsk. Minimum 3-5 års erfaring med internasjonalt arbeid, teknisk forståelse av komplekse verdikjeder, kommersiell forståelse og forhandlingsevner er nødvendig for å lykkes.

Det er nødvendig å forstå hvordan mobiltelefoni og roaming fungerer; noen års bransjeerfaring vil derfor være et krav.

Vår nye kollega har et genuint ønske om å lykkes og presterer godt under gitte rammer – uten faste rutiner. Du må være en utpreget relasjonsbygger; du vil være avhengig av god kommunikasjon med resten av organisasjonen. En systematisk, strukturert og selvstendig arbeidsmetodikk er nødvendig, samtidig som man må kunne være fleksibel i en hektisk og uforutsigbar hverdag. Vi søker deg som ønsker å bli del av en fremoverlent gjeng som har ambisjon om å være best i Norge på det de gjør.

For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne Compass Human Resources ved Øyvind Bakken, tlf. 907 00 392 eller Bjørn Erik Graff tlf. 97 05 55 87

Søknad og CV lastes opp via «Søk her» snarest.

alfred-berg-logo

Senior rådgiver

Alfred Berg er en nordisk kapitalforvalter med 99 ansatte. Alfred Berg er en del av BNP Paribas Investment Partners og tilbyr i tillegg til lokale forvaltningstjenester et bredt spekter av BNP Paribas Investment Partners fond. Alfred Berg Norge forvalter midler tilsvarende 58 milliarder kroner på vegne av norske og internasjonale kunder i aksje- og rentebærende fond. Selskapet opplever en meget positiv utvikling  og vil nå styrke mannskapet med en senior rådgiver for formuende privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og organisasjoner.

SENIOR RÅDGIVER
FOR FORMUENDE PRIVATPERSONER, INVESTERINGSSELSKAPER, STIFTELSER OG ORGANISASJONER

Stillingen gir meget gode muligheter til å utvikle denne delen av virksomheten ytterligere.
Ny rådgiver vil rapportere til leder for Taktisk Aktiva Allokering & Rådgivning.

Ansvarsområder:

 • Salg og rådgivning mot formuende privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og organisasjoner.
 • Ansvarlig for kontakt med våre ideelle organisasjoner.
 • Sette opp seminarer og arrangementer rettet mot formuende privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og organisasjoner.
 • Løpende vurdere markedsmuligheter og foreslå investeringsideer rettet mot formuende privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og organisasjoner.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse innen økonomi fra universitet eller høyskole.
 • Lang erfaring fra rådgivning og salg innen markedet for formuende privatpersoner, investeringsselskap, stiftelser og organisasjoner.
 • Meget gode resultater fra salg og oppfølging.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Høy integritet, pro-aktiv holdning, struktur og nøyaktighet er vesentlig for kommunikasjon med Alfred Bergs kunder. Du må ha en sterk interesse for fag, være dyktig til å bygge relasjoner og være en lagspiller.

Omfang:
Fulltidsstilling med startdato så snart som mulig.
Stillingen er lokalisert ved Alfred Berg Kapitalforvaltnings kontor i Oslo.

Søknad:
Compass Human Resources bistår Alfred Berg Kapitalforvaltning AS i arbeidet med å finne senior rådgiver.
For nærmere informasjon, ta kontakt med Research ved Maria Halseth på tlf 481 02 275 eller Partner Bjørn Erik Graff i Compass Human Resources, tlf. 970 555 87, epost: beg@compass.no.
Søknad og CV registreres snarest. I
ntervjuer vil gjennomføres fortløpende, derfor oppfordres du til å sende din søknad så snart som mulig.

 vk_logo_1_red3

Daglig leder

Varingskollen Alpinsenter AS ble grunnlagt i 1963 og ligger i Hakadal kun 35 minutter med tog fra Oslo S. Anlegget ble sommeren 2016 kjøpt av Hakadal Idrettslag og er i dag et mellomstort skisenter med 4,5 km nedfarter og 5 heiser. Etter en knallbra første sesong har vi som eiere store ambisjoner og planer om betydelig vekst og videre utvikling. Varingskollen er porten til Nordmarka og har et fantastisk potensial sommer som vinter. Vi søker nå etter en Daglig leder som kan gå foran og lede an.

Daglig Leder til Varingskollen Alpinsenter

 

Som Daglig leder har du en visjon om å skape det beste alpinsenteret på Østlandet og en helårs aktivitetsarena med en robust, bærekraftig drift og med et høyt fokus på å skape gode opplevelser for alle våre gjester.

 

Ansvarsområder og sentrale arbeidsoppgaver:

 • Være anleggets “vert” og ansikt utad.
 • Utarbeide og gjennomføre strategier og planer for selskapet, forankring av disse sammen med selskapets styre.
 • Ivareta daglig ledelse med personal- og resultatansvar for hele virksomheten inkludert alle funksjonsområder i selskapet.
 • Operativ ledelse og driftslederansvar hvor du må kunne kommunisere med og lede også teknisk personell.
 • Utvikle merkevaren Varingskollen gjennom smart markedsføring mot potensielle gjester over hele Østlandet.
 • Utvikle forskjellige tilbud ovenfor bedrifts- og aktivitetsmarkedet.
 • Arbeide tett opp mot eiere, styre, kommunen, media, grunneiere og andre interessenter.
 • Prosjektleder for større og mindre utviklingsprosjekter.
 • Stillingen rapporterer til selskapets styre.

Kvalifikasjoner:

 • Svært gode lederegenskaper og dokumentert erfaring fra personalledelse.
 • Erfaring fra drift av alpinanlegg er en fordel, men ikke et krav. Gode kandidater kan også ha erfaring fra reiseliv, opplevelse, hotell, destinasjonsutvikling eller annen type serviceorganisasjon.
 • Utpreget merkantil legning, kremmerånd og forståelse av hvordan utvikle inntektsbringende aktiviteter og opplevelser – som gir fornøyde gjester med repeterende besøk.
 • “Hands on» og strukturert i hverdagen. Du må ha teknisk forståelse, gode IT-kunnskaper og fokus på å drifte virksomheten gjennom gode prosesser og rutiner.
 • Utadvendt person som trives i rollen som Varingskollens ansikt utad.
 • Erfaring fra moderne digital opplevelsesmarkedsføring og svært god kjennskap til sosiale medier.
 • Evne til å motivere ansatte, skape engasjement og stolthet.
 • Du «blør for drakta», har svært stor arbeidskapasitet og er villig til å jobbe mye, særlig i vinterhalvåret.

Vi kan tilby:

 • Masse frisk luft og strategisk utvikling.
 • Operativ ledelse.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Gode muligheter for avspasering og lengre ferier i sommerhalvåret.
 • Muligheter for å være med på ekstremt mye morsomt og sette varige spor.

Compass Human Resources bistår Varingskollen Alpinsenter AS i arbeidet med å finne ny daglig leder. Vi har valgt å gjennomføre dette nær pro bono. For nærmere informasjon, ta kontakt med Partner Bjørn Erik Graff i Compass Human Resources, tlf. 970 555 87 eller epost: beg@compass.no.
Søknad og CV registreres snarest ved å trykke på søkeknappen nedenfor.

 

 

photo-jpg

Teknisk sjef installasjoner og energi

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger bygg med attraktiv beliggenhet i storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for ca. 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2400 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere.

JM Norge har hatt markedets mest fornøyde kunder 3 år på rad iflg Prognosesenterets kundemålinger for 2014, 2015 og 2016.

Se www.jm.no

 

JM Norge er inne i en spennende utvikling og vi trenger å styrke vår organisasjon og oppretter derfor en ny stilling:

Teknisk sjef installasjoner og energi

Du skal være overordnet ansvarlig for våre prosjekteringsanvisninger innen tekniske installasjoner og energiløsninger, og sammen med teknisk sjef Bygg, videreutvikle disse for å oppnå så energieffektive hus som mulig. Bærekraft og miljø skal alltid være sentralt i våre tekniske løsninger og i valg av produkter. Stillingen innebærer også et ansvar for å sikre kompetanseutvikling innen fagområdet for hele JM Norge. Dette innebærer planlegging og gjennomføring/tilrettelegging av kurs og temasamlinger internt og eksternt. Du vil arbeide tett med våre prosjekteringsavdelinger i Norge og med fagressurser i JM Sverige. Stillingen rapporterer til Direktør for Virksomhetsutvikling og Innkjøp og inngår i egen stabsenhet i konsernet.

Kvalifikasjoner og kunnskaper:

 • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende innen fagområdene elektro/VVS/energi.
 • Min. 5 år erfaring fra byggebransjen som prosjekterende/konsulent/entreprenør.
 • Fordel med erfaring fra boligbygging.
 • God kjennskap til digitale planleggingsverktøy.
 • Muntlig og skriftlig god i norsk/nordisk språk.

Egenskaper:

 • En analytisk, strukturert og systematisk arbeidsform.
 • Engasjerende og konstruktiv i samarbeidet med interne og eksterne relasjoner.
 • Gode egenskaper som prosjektleder og høy gjennomføringsevne.
 • Initiativrik, tydelig og beslutningsdyktig.

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer.
 • Meget gode faglige utviklingsmuligheter innen bolig og tekniske fag.
 • Fleksibel arbeidstidsordning.
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Velferdsaktiviteter.
 • Arbeidssted på hovedkontoret på Lysaker.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198 . Send søknad og CV til ja@compass.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Høegh

Eiendomsanalytiker

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 435 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/utbygging, og tre store stedsutviklingsprosjekter i Oslo, Moss og Ski.

Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 45 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo. Vår visjon er å skape levende steder som begeistrer.

 www.hoegheiendom.no

Eiendomsanalytiker

Analyser – Prognoser – Likviditet

Höegh Eiendom søker en eiendomsanalytiker som vil inngå i økonomi -og finansavdelingen med totalt seks medarbeidere og rapportere til CFO. Regnskapsførsel for konsernet er outsourcet og utføres av et samlokalisert selskap.

Arbeidsoppgaver vil bl.a. være:

 • Lønnsomhetsanalyser for konsernets prosjekter
 • Utarbeidelse av langtidsprognoser og analyser for ledelsen og styret
 • Utarbeidelse av likviditetsprognoser og oppfølging av disse
 • Utarbeidelse av prognoser og økonomirapporter
 • Kvalitetssikring av andre leveranser fra avdelingen
 • Andre finans- og økonomirelaterte oppgaver etter behov.

Du er utdannet siviløkonom eller tilsvarende, har minimum 2 års erfaring og du har din faglige styrke innen finansiell analyse. Du har forståelse for regnskap og økonomistyring, oppfattes som dyktig i finansiell Excel-modellering og dyktig til å fremstille komplekse problemstillinger på en god pedagogisk måte. Det er en fordel med forretningsmessig forståelse av eiendomsbransjen og du må ha interesse for analysearbeid. Du er analytisk, selvstendig, har god formuleringsevne, er initiativrik og fleksibel som person.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et dynamisk, engasjert og faglig sterkt eiendomsmiljø. Höegh Eiendom gir stort ”spillerom” for medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Johnny Aastad hos Compass HRG.

 

logo_gul_opp

Sales Manager Field Sales

ice.net er Norges tredje største leverandør av mobile bredbåndstjenester, som dekker mer enn 75 % av Norges landareal. I 2015 lanserte ice.net mobiltelefoni og er i dag en fullverdig mobiloperatør med spennende og annerledes tanker om fremtiden. Selskapet er en del av AINMT Holdings AB, som inkluderer merkevaren Net1 i Sverige og Danmark og ice.net i Norge.

Sales Manager Field Sales

Bli med på å skape norsk telekomhistorie!

ice.net har inntatt en unik utfordrerposisjon i det norske mobilmarkedet. Selskapet er i sterk vekst og ser nå etter en Sales Manager Field Sales som vil jobbe med salg av ice.nets mobilløsninger til bedriftsmarkedet. Stillingen rapporterer til Head of B2B Sales.

Vår nye Sales Manager Field Sales har erfaring med å bygge effektiv salgskraft i moderne B2B-organisasjoner. Du trives med å jobbe operativt og å motivere til høy salgsaktivitet, både deg selv og ditt team.  Stillingen innebærer personalansvar for en fremoverlent og ambisiøs gjeng med Regional Managers og Key Account Managers over hele landet.

Stillingens hovedoppgaver:

 • Være ansvarlig for å selge ice.nets mobilløsninger til definerte segmenter i bedriftsmarkedet
 • Lede feltsalgsteamet gjennom å skape høy aktivitet og følge opp etter definerte kriterier
 • Følge opp og rapportere salgsaktivitet
 • Drifte teamet i tråd med ice.nets ansatte- og kundeløfter

Vi søker deg som trives med å være salgsleder og som samtidig ikke er redd for å være operativ for å få ting gjort i en hektisk hverdag. Du er proaktiv, positiv, og energisk, og sørger for å ha det gøy på jobben med dem rundt deg. Det er viktig for oss at du er motivert og blir engasjert av å skulle være med og utvikle ice.net videre sammen med dine kollegaer. I tillegg har du utfyllende salgsledererfaring fra moderne B2B-organisasjoner.

For å lykkes med målet om å bli best i Norge på det vi gjør, er vi avhengig av erfarne og innovative mennesker som deler vår ambisjon. Det vil kreve hardt arbeid og fleksibilitet, både av oss som organisasjon og deg som ansatt. Resultatet av vår felles innsats blir et nytt kapittel i norsk telekomhistorie, noe som både forplikter og motiverer. Vi skal skape historie, hvordan kan du hjelpe oss?

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Compass Human Resources ved Øyvind Bakken, tlf. 907 00 392 eller Anne Marit Nærby på tlf. 924 49 114. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest via søkeknappen. Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

hxgn_myvr_merge

Senior and Junior Developers

Hexagon, noted on the Stockholm Stock Exchange, has over 17 000 employees in more than 40 countries and net sales of approximately 3200 MEUR. Learn more at hexagon.com. 

HxGN SMART Visualization, previously myVR software AS, is a cutting edge software development company specializing in developing and delivering a wide range of visualization technologies for mobile, desktop, AR, VR and web.  The features offered by HxGN SMART Visualization are shared technology components for visualization and interaction across the divisions of Hexagon. They are available as a native SDK built for multiple platforms. HxGN SMART Visualization also provides a powerful data pre-processing tool.

HxGN SMART Visualization currently has 16 dedicated employees and is located centrally in downtown Oslo. See www.myvr-software.com.

Our technology is high in demand, and thus we seek:

Senior and Junior Developers

We are looking for independent, energetic and technology proficient individuals to strengthen our technology and system development. Candidates have developer expertise in one or more of the following technology areas:

 • A background in graphics programming such as OpenGL, DirectX or Vulkan
 • Deep knowledge and understanding of C/C++
 • Visualization of 2D and/or 3D data
 • AR/VR/MR – XR (eXtended Reality)
 • Mobile development – iOS, Android, UWP, Xamarin, Cordova or similar
 • Front-end/app development – HTML5 and mobile
 • An eye for UI/UX /(graphical) design

Senior Developers:

10+ years of programming experience from relevant industries like gaming, telco/mobile, GIS, military defense systems, oil & gas or similar

 • Excellent C/C++ programming skills, general competence within a variety of programming languages and platforms
 • Preferably experienced with technologies related to 3D/AR/VR
 • Good understanding of OpenGL and/or DirectX
 • Fluent communication skills in English, whereas knowledge of additional languages is beneficial
 • Ability to recognize customers’ requirements and wishes and adapt accordingly

Developers:

 • 5-10 years of programming experience from relevant companies
 • Relevant Bachelor or Master level education
 • Professional experience using C/C++
 • Preferably good understanding of OpenGL and/or DirectX
 • Accuracy and detail orientation
 • Diligence and eagerness to learn new technology, ambition
 • Fluent communication skills in English, whereas knowledge of additional languages is beneficial.

Junior Developers:

 • 2-5 years of programming experience
 • Relevant Bachelor or Master level education
 • Experience using HTML5 and some UI/UX background is a plus
 • Diligence and eagerness to learn and develop
 • Fluent communication skills in English

HxGN SMART Visualization offers:

 • a possibility to join one of Europe’s technically most competent AR/VR teams
 • a possibility to influence and shape the future of technology within the company
 • an excellent professional and social environment
 • a significant international aspect
 • ability to work with technology that is core to products used in a wide variety of fields across the world

For further inquiries about the company or the position, please contact Compass Human Resources by Stein-Sverre Wold, +47 906 88 270 or Anne Marit Heber Nærby, +47 924 49 114.

Please submit your application and CV in English using “Apply here”/“Søk her”, or send your documents to amhn@compass.no.

 

 

 

photo-jpg

Byggherrens anleggsleder

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet har en omsetning på ca. 14 milliarder SEK og har ca. 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Buskerud, Vestfold, Telemark, Rogaland og Hordaland.

JM Norge har hatt markedets mest fornøyde kunder 3 år på rad. Det viser Prognosesenterets kundemålinger for 2014, 2015 og 2016.

Region Syd dekker Telemark, Vestfold og Buskerud og har kontor i Tønsberg med 43 ansatte. Vi er en ren byggherreorganisasjon og kjøper lokalt entreprenører for de ulike fag og teknisk prosjektering.

Se www.jm.no

Byggherrens anleggsleder

Vi har mange spennende prosjekter som skal realiseres og ønsker derfor å styrke vårt team.

 

Du er den i prosjektorganisasjonen som skal være byggherrens byggeplassrepresentant og utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Være med i utvikling av nye prosjekter sett med produksjonens øyne.
 • Utarbeide prisforespørselsmateriale for sideentrepriser og leverandører.
 • Kontrahere entreprenører og leverandører.
 • Planlegge byggeplass mhp riggplan og riggfasiliteter.
 • Være anleggsleder/byggeplassleder under all bygging, dvs utøve fremdriftskoordinering, kontraktsoppfølging, kvalitetskontroll.
 • Være SHA-koordinator for utførelse, følge opp orden og ryddighet på prosjektet.
 • Være leder, drive og smøre byggeplassen slik at alle trives.
 • Økonomisk oppfølgning av alle entreprenører og leverandører, med fakturaattestasjon.
 • Følge opp våre kunder i tilvalgsprosess, oppfølgning i byggeperioden og i overlevering av boligen til kjøpere, og med oppfølgning i garantitiden.

Kvalifikasjoner og kunnskaper:

 • Utdannelse som fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør innen byggfaget.
 • Gode kunnskaper om byggeteknikk.
 • Kjennskap til relevante myndighetskrav.
 • Minimum 5 års erfaring fra byggeplass hos entreprenør eller som RIB.

Egenskaper:

 • Gode kommunikasjons- og lederegenskaper.
 • Resultatorientert og samvittighetsfull.
 • Du trives i en ledende/koordinerende rolle.
 • Flink til å se både detaljer og helheten.

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer.
 • Gode utviklingsmuligheter.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter.
 • Arbeidssted på kontoret i Tønsberg og ute på byggeplassen.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198 eller Jonny Arnesen på telefon 924 96 992. Send søknad og CV til jar@compass.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.