Kjedesjef

Dekkmann AS er Norges ledende faghandelkjede innen dekk, service og øvrige tilbehør. Kjeden består av 39 egeneide avdelinger og 21 franchise avdelinger fra Mandal i sør, til Alta i nord. Hovedkontoret er i Oslo, Alnabru. Vi er ca. 300 ansatte og omsetter for ca. NOK 670 mill. Gjennom våre flinke og motiverte medarbeidere har vi opparbeidet en sterk bedrifts- og servicekultur som setter kunden i fokus. Dekkmann er et heleid datterselskap av Continental Dekk Norge AS, og dermed en del av Continental AG i Tyskland. Med en omsetning på over EUR 40 mrd. er Continental AG i Tyskland en av verdens største leverandører til bilindustrien. Continental AG har over 220.000 ansatte i mer enn 50 land.

Vi søker nå:

Kjedesjef

 

Vi søker en forretningsorientert og samlende kjedesjef med tydelig fokus på lønnsom drift og markedsstrategi i sin tilnærming. Du er en sterk relasjonsbygger som har kunnskap om servicemarkedet eller faghandelsdrift. Som person kommuniserer du godt og forutsigbart med både regionssjefer, ansatte og kunder.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Planlegging, utvikling og iverksetting av en effektiv markedsstrategi
 • Styring og kontroll på driften i regionene, herunder lede og motivere regionssjefene
 • Planlegging og overvåkning av salgs-, kostnads- og dekningsbidragsbudsjetter, samt operative budsjetter og investeringer
 • Forhandling med store nøkkelkunder og utvidelse av kundebasen
 • Markedsovervåkning
 • Rapportering

Aktuelle kandidater har høyere utdanning innen økonomi, markedsføring eller ledelse. Du må ha sterke lederegenskaper og minimum 5 års erfaring innen servicerelatert industri/handel. Erfaring inne bilservice vil være en fordel.

Du må være proaktiv, resultatorientert og ha gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig i norsk og engelsk på forretningsnivå. God forståelse og erfaring med å benytte IT som verktøy er et krav.

Dekkmann AS kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter for rett person. Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Compass Human Resources ved Øyvind Bakken, tlf. 907 00 392. Kortfattet CV og søknad sendes snarest og senest innen 27. november via søkeknappen. Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Salgssjef Region Sør

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje.

I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer.

Den norske virksomheten til Siemens har om lag 1800 medarbeidere fordelt på 14 lokasjoner og omsetter for om lag 6 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Siemens Building Technologies (BT) er verdensmarkedsleder for trygge, energieffektive og miljøvennlige bygninger og infrastruktur. Som teknologipartner, konsulent, tjenesteleverandør og systemtilpasser tilbyr Building Technologies brannsikkerhet, bygningsautomatisering, oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC) samt produkter og tjenester for energistyring.

Salgssjef Region Sør – Siemens Byggteknologi

 

Siemens Building Technologies (BT) ser muligheter for å øke markedsandelen kraftig og søker ny salgssjef til Region Sør da nåværende leder får andre utfordringer internt. Gjennom denne rekrutteringen ønsker BT å ansette en dynamisk og pågående leder som først og fremst kan skape resultater gjennom andre og som har gode evner til å motivere, veilede og utvikle sine medarbeidere.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Utvikling og implementering av salgsstrategi og -plan for regionen
 • Operasjonell salgsledelse og coaching av selgere og tilbudsingeniører
 • Resultatansvar for regionens salgsbudsjett og -mål
 • Aktiv videreutvikling av salgsteamet gjennom coaching, opplæring og rekruttering
 • Overordnet ansvar for å etablere og utvikle relasjoner og samarbeid med eksisterende og nye kunder

Vår nye salgssjef skal også sikre at vi i samarbeid med kunder finner og utnytter de muligheter som en stadig raskere digitalisert teknologisk utvikling gir, med det mål å etablere strategiske samarbeidsavtaler og nye forretningsmodeller.

Kunnskaper og erfaring:

 • Fortrinnsvis høyere utdanning innen relevant teknisk fagfelt (bygg og eller IT)
 • Nysgjerrighet og interesse for teknologi, gjerne erfaring fra byggtekniske fag
 • Minimum 5 års erfaring fra salg, helst fra bygg- og anlegg
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring med key account-salgsarbeid
 • Evne til å organisere og veilede medarbeidere
 • Førerkort klasse B

Du evner å lytte til kunden, og det er naturlig for deg å se saken fra kundens perspektiv når en teknisk og økonomisk attraktiv løsning skal skapes. Det er nødvendig å være over gjennomsnittlig planmessig og strukturert i arbeidet og i oppfølging av mål, budsjetter og team.

Vi tilbyr et miljø med høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Det er gode karriere- og utviklingsmuligheter, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger med ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og å delta i alt fra mindre til større prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Salgssjefen region sør inngår i ledergruppen i regionen og har personalansvar for 10 – 12 personer og rapporterer til regionleder Helge Rysjedal.

Arbeidssted vil være på Siemens’ hovedkontor i Norge på Alnabru i Oslo. Bergen eller Stavanger kan vurderes for den rette kandidaten. Stillingen krever at du har mulighet for å reise (Sør-Norge sør for Trondheim).

Siemens utfører bakgrunnssjekk av kandidater som en del av rekrutteringsprosessen.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Jonny Arnesen på telefon 92 49 69 92.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Kortfattet CV og søknad kan sendes via «Søk her» eller til e-postadresse jar@compass.no

Virksomhetsarkitekt – digitale tjenester

Helsedirektoratet jobber for å styrke befolkningens helse og utvikle gode helsetjenester. Direktoratet holder til i Oslo og Trondheim.  

 

Virksomhetsarkitekt – digitale tjenester

 

Er du en erfaren og dyktig arkitekt som ønsker å drive arbeidet med helhetlig arkitekturarbeid i Helsedirektoratet?

Det er store utfordringer og muligheter innen helse- og omsorgssektoren i Norge. Helsedirektoratet har et viktig samfunnsoppdrag og en bred oppgaveportefølje. De erfarer at stadig flere oppgaver får et digitalt tilsnitt for å oppnå prinsippet om digitalt førstevalg slik at tjenester og produkter så langt som mulig er tilgjengelige digitalt.

For å styrke Helsedirektoratet i arbeidet med digitalisering  søker vi en erfaren arkitekt som kan ta et helhetlig ansvar for å bidra til at vi har oppdaterte målbilder og at prosjektene går i riktig retning. Dette krever et godt overblikk over porteføljen av prosjekt og system og teknisk kunnskap til å diskutere og sparre med løsningsarkitekter og utviklere på konkrete teknologiske problemstillinger.

I tillegg har riktig kandidat kommunikasjonsevner  som sørger for god forståelse og forankring hos ledelsen i Helsedirektoratet og har god oversikt over trender og utviklingstrekk innen teknologi. Det kreves senioritet for å være en god representant for Helsedirektoratet innen arkitektur både nasjonalt og sektorielt.

Du vil jobbe i en avdeling med ansvar for helhetlig arkitektur, tverrgående metoder, prosjektledelse,  porteføljestyring, strategi og overordnet virksomhetsstyring, og normerende retningslinjer i Helsedirektoratet. Du vil jobbe tett med Helsedirektoratets sjefsarkitekt som sitter med overordnet ansvar for arkitekturutviklingen og -styringen.

Stillingen er fast og for tiden plassert i Avdeling strategi og metode i Divisjon utvikling og digitalisering. Organisering kan endre seg basert på Helsedirektoratets behov for endring fremover.

 

Ansvarsområder og sentrale oppgaver

Dine hovedarbeidsoppgaver er å

 • videreutvikle arkitekturstyringsprosessen i Helsedirektoratet gjennom etablerte fora og metoder
 • rådgi prosjekt i porteføljen innen teknologi og digitalisering
 • bidra med beslutningsgrunnlag i porteføljestyringsprosessen
 • delta og/eller lede konseptutredning-, strategi- og målbildeprosjekt
 • levere beslutningsgrunnlag innen IKT til ledergruppen i divisjonen og Helsedirektoratet*
 • delta i nasjonale og sektorielle arkitekturfora

Kvalifikasjoner og egenskaper

Du må ha

 • høyere utdanning på høgskole-/universitetsnivå, fortrinnsvis teknisk fagretning
 • minimum to års arbeidserfaring som virksomhetsarkitekt eller sjefsarkitekt i komplekse organisasjoner
 • erfaring fra større utviklingsprosjekter eller erfaring fra komplekse utredningsprosjekter
 • erfaring med porteføljestyring
 • god kunnskap om høy-nivå løsningsdesign og bruk av modelleringsspråk (BPMN, UML, Archimate m.m.)
 • erfaring med prosesskartlegging
 • evne til løsningsorientert tilnærming og være positiv, effektiv og strukturert
 • evne til å skape gode relasjoner og flink på oppsøkende virksomhet
 • meget gode kommunikasjonsegenskaper på norsk både skriftlig og muntlig

Lang og relevant erfaring kan i noen tilfeller kompensere for kravet om høyere utdanning.

Vi ønsker oss også at du har

 • praktisk kunnskap med arbeidsmetodikker som Lean og tilsvarende
 • praktisk kunnskap med innovasjonsmetodikker som Design thinking og tilsvarende
 • praktisk kunnskap med agile utviklingsmetodikker
 • relevante arkitektursertifiseringer (TOGAF, mm)
 • erfaring med bruk av arkitekturverktøy/-biblioteker (Sparx EA)
 • god forståelse av prosesser og aktørbildet i offentlig sektor og helsesektoren spesielt

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • lønn som seniorrådgiver (stillingskode 1364) i lønnstrinn 76–84 (kr 704 800–882 900)
 • mulighet for trening inntil to timer i arbeidstiden i våre lokaler
 • gode ordninger for pensjon, lån og forsikring i Statens pensjonskasse
 • gode seniorordninger fra 62 år
 • fleksibel arbeidstid og betalt overtid
 • sentral beliggenhet i Oslo

I Helsedirektoratet får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende.

Mangfold i Helsedirektoratet

Medarbeiderne i Helsedirektoratet skal representere hele Norges befolkning, og de vil ha ansatte med forskjellig alder, kjønn og bakgrunn. Direktoratet er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv), og ønsker å legge til rette for ansatte med redusert funksjonsevne.

Offentliggjøring av søkerliste

Vi gjør oppmerksom på at opplysningen om at du er søker kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25.

Ta gjerne kontakt med oss

Compass Human Resources bistår Helsedirektoratet i arbeidet med å finne virksomhetsarkitekt.
For nærmere informasjon, ta kontakt med Researcher Hanna Kaupang på telefon: 481 72 822, eller
Managing Partner Bjørn Erik Graff i Compass Human Resources, tlf. 970 555 87

Søknad og CV registreres snarest.

Søk elektronisk

Registrer søknaden via “Søk her”-knappen under. Vi behandler søknader fortløpende.

Løsningsarkitekt web og samhandling

Helsedirektoratet jobber for å styrke befolkningens helse og utvikle gode helsetjenester. Direktoratet holder til i Oslo og Trondheim.

 

Løsningsarkitekt web og samhandling

Du er en engasjert utvikler eller arkitekt som er leveranseorientert og har lyst til å være med å lede utviklingen av Helsedirektoratets IT-løsninger innenfor web- og samhandlingsdomenet.

Vi skal modernisere og digitaliser helsesektoren blant annet ved at leger og helsepersonell har de riktige medisinske anbefalingene lett tilgjengelig på riktig tidspunkt og at vi tilbyr effektive løsninger for helserefusjon. Vi jobber på tvers av fagmiljøer og teknologier og er opptatt av å lage enkle skalerbare løsninger som dekker brukernes behov. Vi bygger en ny plattform basert på skyløsninger og ASP.NET Core 2 så du må like å være frempå å utforske ny teknologi.

Stillingen er i Avdeling utvikling og forvaltning som har godt teknisk fagmiljø med 24 ansatte fordelt på tre seksjoner samt at vi benytter leverandørmarkedet for å øke utviklingskapasiteten vår. Du vil rapportere til leder for Seksjon analyse og utvikling. Stillingen er fast.

Ansvar og sentrale oppgaver hvor du skal:

 • utvikle avdelingens målarkitektur med spesielt ansvar for web- og samhandlingsdomenet sikre at løsningene forvaltes på en god måte, oppdateres og moderniseres
 • aktivt jobbe med å gjøre løsningene relevante for brukere internt og eksternt
 • delta i analyser og sørge for at løsningsforslag er i henhold til gjeldende arkitektur
 • ha en ledende rolle i utviklingsprosjekter innenfor domenet
 • gi råd til utviklere på valg av løsninger

Erfaring og kvalifikasjoner:

 • bachelor eller master fra teknisk høyskole eller universitet
 • god kjennskap til Microsoft sine utviklingsverktøy og open source løsninger
 • erfaring med utvikling og implementering av web- og/eller samhandlingløsninger i en større organisasjon

I tillegg ønsker vi oss følgende egenskaper:

 • god formidler som kan kommunisere godt med brukere med varierende digital modenhetsgrad
 • en god teambygger som kan skape engasjement
 • ser utfordringer som en god mulighet til å få til endring
 • en nysgjerrig teknolog som lett forstår mulighetene ny teknologi kan gi Helsedirektoratet og våre brukere

Vi tilbyr

 • lønn som seniorrådgiver (stillingskode 1364) i lønnstrinn 72-82 (kr 640 700– 826 000)
 • mulighet for trening inntil to timer i arbeidstiden i våre lokaler
 • gode ordninger for pensjon, lån og forsikring i Statens pensjonskasse
 • gode seniorordninger fra 62 år
 • fleksibel arbeidstid og betalt overtid
 • sentral beliggenhet i Oslo

I Helsedirektoratet får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende.

Mangfold i Helsedirektoratet
Medarbeiderne i Helsedirektoratet skal representere hele Norges befolkning, og de vil ha ansatte med forskjellig alder, kjønn og bakgrunn. Direktoratet er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv), og ønsker å legge til rette for ansatte med redusert funksjonsevne.

Offentliggjøring av søkerliste
Vi gjør oppmerksom på at opplysningen om at du er søker kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25.

Ta gjerne kontakt med oss
Compass Human Resources bistår Helsedirektoratet i arbeidet med å finne virksomhetsarkitekt.
For nærmere informasjon, ta kontakt med Researcher Hanna Kaupang på telefon: 481 72 822, eller Managing Partner Bjørn Erik Graff i Compass Human Resources, tlf. 970 555 87.
Søknad og CV registreres snarest.

 

Søk elektronisk

Registrer søknaden din vis “Søk her”-knappen under. Vi behandler søknader fortløpende.

Prosjektleder – Digitalisering

Helsedirektoratet jobber for å styrke befolkningens helse og utvikle gode helsetjenester. Direktoratet holder til i Oslo og Trondheim.  

Prosjektleder – Digitalisering

 

Er du en dyktig prosjektleder som ønsker spennende oppgaver? Her kan du gjøre en forskjell for helse i Norge

Det er store utfordringer og muligheter innen helse- og omsorgssektoren i Norge. Helsedirektoratet har et viktig samfunnsoppdrag og en bred oppgaveportefølje. Direktoratet erfarer at stadig flere oppgaver får et digitalt tilsnitt for å oppnå prinsippet om digitalt førstevalg slik at tjenester og produkter så langt som mulig er tilgjengelige digitalt.

For å styrke Helsedirektoratet i arbeidet med digitalisering søker vi en prosjektleder som kan bidra med å profesjonalisere prosjektledelse i Helsedirektoratet samt være nytenkende i oppgaveløsningen internt.

Du vil jobbe i en avdeling med ansvar for prosjektledelse, helhetlig arkitektur, tverrgående metoder, porteføljestyring, strategi og overordnet virksomhetsstyring, og normerende retningslinjer i Helsedirektoratet.

Stillingen er fast og for tiden plassert i Avdeling strategi og metode i Divisjon utvikling og digitalisering. Organisering kan endre seg basert på Helsedirektoratets behov for endring fremover.

 

Ansvarsområder og sentrale oppgaver

Dine hovedarbeidsoppgaver er å:

 • Lede prosjekter i Helsedirektoratets portefølje i henhold til Helsedirektoratets prosjektmetodikk
 • Bidra til utvikling av Helsedirektoratets prosjektmetodikk
 • Prosessledelse og fasilitering
 • Bidra til innføring av ny arbeidsmetodikk i Helsedirektoratet
 • Ha et aktivt forhold til ønskede gevinster og å bidra til realisering av disse
 • Bidragsyter i Helsedirektoratets fagmiljø for prosjektledelse

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ser etter deg som er faglig dyktig og som praktiserer åpenhet og samarbeid.

Du må ha:

 • Høyere utdanning på høgskole-/universitetsnivå, gjerne teknisk fagretning, minimum 3 års relevant arbeidserfaring
 • Kompetanse om metoder og rammeverk innen prosjektledelse og nye arbeidsmetoder (Lean, agile, design thinking, mm). Relevante sertifiseringer vil vektlegges
 • Evne til å drive løsningsorientert, effektiv og strukturert med fokus på resultatet
 • Gode prosesslederegenskaper og evne til effektiv fasilitering
 • Lærevillig, nysgjerrig og energisk
 • Nettverksbyggende, med evne til å skape gode relasjoner
 • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både skriftlig og muntlig

Lang og relevant erfaring kan i noen tilfeller kompensere for kravet om høyere utdanning.
Rett kandidat kan ha erfaring fra konsulentmiljø, softwarehus, finanskonsern, industri, offentlig virksomhet med minimum 3-5 års relevant erfaring fra prosjektledelse av digitaliseringsprosjekter.


Vi tilbyr

 • lønn som seniorrådgiver (stillingskode 1364) i lønnstrinn 55–84
 • mulighet for trening inntil to timer i arbeidstiden i våre lokaler
 • gode ordninger for pensjon, lån og forsikring i Statens pensjonskasse
 • gode seniorordninger fra 62 år
 • fleksitid og betalt overtid
 • sentral beliggenhet i Oslo

I Helsedirektoratet får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende.


Mangfold i Helsedirektoratet

Medarbeiderne i Helsedirektoratet skal representere hele Norges befolkning, og vi vil ha ansatte med forskjellig alder, kjønn og bakgrunn. Direktoratet er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv), og de ønsker å legge til rette for ansatte med redusert funksjonsevne.


Offentliggjøring av søkerliste

Vi gjør oppmerksom på at opplysningen om at du er søker kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25.

Ta gjerne kontakt med oss

Compass Human Resources bistår Helsedirektoratet i arbeidet med å finne virksomhetsarkitekt.
For nærmere informasjon, ta kontakt med Researcher Hanna Kaupang på telefon: 481 72 822, eller Managing Partner Bjørn Erik Graff i Compass Human Resources, tlf. 970 555 87

Søknad og CV registreres snarest.

Søk elektronisk

Søk via “Søk her”-knappen under. Vi behandler søknader fortløpende

 

 

 

Teamleder prisovervåking

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 42,3 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet 810 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. 

Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. 

NorgesGruppen Detalj AS har ansvaret for etablering og utvikling av egeneid virksomhet i NorgesGruppen.

 

Teamleder prisovervåking

 

NorgesGruppen skal til enhver tid ha de beste prisene i markedet, og jobber hver dag for å overvåke våre konkurrenters priser. Som teamleder prisovervåking har du ansvar for driften av NorgesGruppens prisjegerapparat, med prisovervåkning for alle NorgesGruppens kjeder over hele landet. Du vil være en del av et team som jobber operativt og kjenner dagligvaremarkedet og våre konkurrenter på pulsen, og du vil samarbeide tett med våre kjeder og prisanalytikere.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for ledelse og drift av NorgesGruppens prisjegerapparat og daglig oppfølging av NorgesGruppens 15-20 prisjegere
 • Personaladministrative oppgaver, deriblant rekruttering, rapportering og oppfølging av ansatte
 • Oppsett av bemannings- og arbeidsplaner for prisjegere
 • Tett samarbeid med våre kjeder og prisanalytikere
 • Oppfølging av systemer og rutiner knyttet til prisjegerapparatet

Stillingen rapporterer til Leder Pris og Markedsovervåkning, og vil ha arbeidssted ved NorgesGruppens hovedkontor på Skøyen.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

 • Ledererfaring, gjerne fra dagligvarebransjen, annen varehandel eller serviceyrker
 • Utadvendt og proaktiv, med evne til å motivere og engasjere medarbeiderne
 • Relevant utdanning på bachelornivå (for eksempel Økonomi og Administrasjon eller lignende) er en fordel
 • Evne til å arbeide selvstendig med høy gjennomføringsevne
 • Strukturert og planmessig arbeidsform
 • Relevant IT-kompetanse (excel)

Vi kan tilby:

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en bransje i rask og spennende utvikling
 • Godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Arnt Molvig i Compass Human Resources AS på telefon 934 40 805. Søknad med CV sendes via ledige stillinger på www.compass.no innen 20. november 2017.

 

Leder FoU

NFM Gruppen er Nordens største og en av Europas ledende leverandører av taktisk utstyr til Forsvar og Politi. Selskapet er blant annet en internasjonalt ledende produsent og leverandør av produkter som gir beskyttelse for personell og kjøretøy. Komposittutviklingen skjer i Ski, mens fabrikken ligger nær Gdansk i Polen. For mer informasjon, se www.nfm.no

NFM Gruppen har totalt over 500 ansatte og forventer en omsetning i 2017 på over 700 MNOK. Grunnet denne vekst, søkes til nyopprettet stilling ved hovedkontoret i Ski:

Leder FoU

Komposittmaterialer – Ballistikk – Prosjektledelse

Leder FoU skal bidra til at NFM opprettholder sin ledende posisjon innen kompositter for beskyttelsesformål.

Arbeidsoppgaver vil være å:

 • lede NFMs FoU-virksomhet i Norge med 3-4 personer.
 • koordinere produktutviklingen med NFMs ressurser i Polen.
 • lede og delta i prosjekter med komposittutvikling og perfeksjonering.
 • systematisere og dokumentere resultater av prøver og forsøk.
 • definere nye prosjekter for å møte kunders behov for nye produkter.
 • samarbeide med leverandører, forskningsinstitutter og kunder.

Kompetanse/erfaring:

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen kjemi, fysikk, materialteknikk, mekanikk eller en annen relevant fagretning. Du trives i et uformelt, innovativt, engasjert miljø.

 • Minimum 5 års erfaring fra produktutvikling og prosjektledelse
 • Gode kunnskaper om komposittmaterialer
 • Evne til innovasjon og kreativ problemløsning
 • Initiativ, gjennomførings- og samarbeidsevne
 • Meget gode engelskkunnskaper; arbeidsspråk er ofte engelsk
 • God kunnskap til relevante IT-verktøy

Stillingen rapporterer til CTO.

NFM Gruppen kan tilby en spennende og faglig utfordrende stilling i et hyggelig og ambisiøst arbeidsmiljø. Eventuelle spørsmål kan rettes til Compass Human Resources ved Johnny Aastad, tlf. 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Skriftlig søknad med CV sendes snarest via «Søk her».

Leder Forsyningssikkerhet

Alliance Healthcare forsyner daglig sykehus og sykehusapotek i Norge med livsviktige legemidler og medisinsk utstyr for akutt og forebyggende behandling. Selskapet leverer også til 160 Boots apotek og en rekke frittstående apotek i Apotekergruppen, i tillegg til å være den største leverandøren av helseartikler til bandasjister. I Alliance Healthcare brenner de for faglig kompetanse og å bygge kvalitet i hele verdikjeden for å sikre forsyningssikkerhet av legemidler til hele Norge.

Boots og Alliance Healthcare er en del av det Internasjonale selskapet Walgreens Boots Alliance.  Walgreens Boots Alliance er det ledende selskapet innen distribusjon av legemidler, helse- og sykepleieartikler i Europa, og som i partnerskap med Walgreens i USA utgjør verdens største apotekkjede. 

Til nyopprettet stilling i Oslo søkes:

Leder Forsyningssikkerhet

Stillingen skal arbeide med selskapets strategier og prestasjoner innen forsyninssikkerhet samt lede kategorien for uregistrerte legemidler. Stillingen rapporterer til Kategori- og innkjøpssjef for reseptpliktige legemidler, og vil lede en avdeling med 2-3 farmasøyter.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Budsjett og resultatansvar for kategorien uregistrerte legemidler
 • Utarbeide og utvikle selskapets strategi for forsyningssikkerhet på tvers av legemiddelkategoriene og kundegruppene og sørge for implementering og etterlevelse
 • Ansvarlig for forsyningssikkerhet i de anbudsprosesser selskapet deltar i
 • Være rådgiver på forsyningssikkerhet overfor våre kunder
 • Sikre at selskapet ivaretar sine forpliktelser knyttet til sykehusenes fokusliste (kritisk liste) over kritiske legemidler
 • Samarbeide med kvalitetsavdelingen for å sikre innkjøp av legemidler iht gjeldende regelverk
 • Utføre revisjon av eksisterende leverandører og kvalifisering av nye leverandører
 • Ansvarlig for selskapets beredskapslager
 • Kontaktpunkt mot SLV ift forsyningssikkerhet

Aktuelle kandidater har mastergrad i farmasi og erfaring fra sykehusapotek, legemiddelindustri eller offentlig forvaltning. Forståelse for logistikk og innsikt i hvordan forsyne primær- og spesialisthelsetjenesten er viktig. Kjennskap til legemiddelanbud er en fordel.

Vi ser etter deg som er proaktiv, selvgående, og løsningsorientert, og evner å bygge relasjoner til relevante fagmiljø og kunder.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig eller Jonny Arnesen i Compass Human Resources AS: Søknad med Cv sendes snarest via «Søk her» under.

Senior Developers/Developers

Hexagon, noted on the Stockholm Stock Exchange, has over 18 000 employees in more than 40 countries and net sales of approximately 3500 MEUR. Learn more at hexagon.com. 

HxGN SMART Visualization, previously myVR software AS, is a cutting edge software development company specializing in developing and delivering a wide range of visualization technologies for mobile, desktop, AR, VR and web.  The features offered by HxGN SMART Visualization are shared technology components for visualization and interaction across the divisions of Hexagon. They are available as a native SDK built for multiple platforms. HxGN SMART Visualization also provides a powerful data pre-processing tool.

HxGN SMART Visualization currently has 18 dedicated employees and is located centrally in downtown Oslo. See www.myvr-software.com.

Our technology is high in demand, and thus we seek:

Senior Developers/Developers

 

We are looking for independent, energetic and technology proficient individuals to strengthen our technology and system development. Candidates have developer expertise in one or more of the following technology areas:

 • A background in graphics programming such as OpenGL, DirectX or Vulkan
 • Deep knowledge and understanding of C/C++
 • Visualization of 2D and/or 3D data
 • AR/VR/MR – XR (eXtended Reality)
 • Mobile development – iOS, Android, UWP, Xamarin, Cordova or similar
 • Front-end/app development – HTML5 and mobile
 • An eye for UI/UX /(graphical) design

Senior Developers:

10+ years of programming experience from relevant industries like gaming, telco/mobile, GIS, military defense systems, oil & gas or similar

 • Excellent C/C++ programming skills, general competence within a variety of programming languages and platforms
 • Preferably experienced with technologies related to 3D/AR/VR
 • Good understanding of OpenGL and/or DirectX
 • Fluent communication skills in English, whereas knowledge of additional languages is beneficial
 • Ability to recognize customers’ requirements and wishes and adapt accordingly

Developers:

 • 5-10 years of programming experience from relevant companies
 • Relevant Bachelor or Master level education
 • Professional experience using C/C++
 • Preferably good understanding of OpenGL and/or DirectX
 • Accuracy and detail orientation
 • Diligence and eagerness to learn new technology, ambition
 • Fluent communication skills in English, whereas knowledge of additional languages is beneficial.

HxGN SMART Visualization offers:

 • a possibility to join one of Europe’s technically most competent AR/VR teams
 • a possibility to influence and shape the future of technology within the company
 • an excellent professional and social environment
 • a significant international aspect
 • ability to work with technology that is core to products used in a wide variety of fields across the world

For further inquiries about the company or the positions, please contact Compass Human Resources by Stein-Sverre Wold, +47 906 88 270 or Anne Marit Heber Nærby, +47 924 49 114.

Please submit your application and CV in English using “Apply here”, or send your documents to amhn@compass.no.

Rådgiver miljø og bærekraft

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for ca. 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2400 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere.

JM Norge har hatt markedets mest fornøyde kunder 3 år på rad iflg Prognosesenterets kundemålinger for 2014, 2015 og 2016.

Se www.jm.no

JM Norge har høye ambisjoner for vår satsing på miljø og bærekraft og oppretter derfor en ny stilling:

RÅDGIVER MILJØ OG BÆREKRAFT

INNOVASJON OG PROSJEKTLEDELSE

JM skal i alle sine aktiviteter fremme et langsiktig kvalitets- og miljøarbeid. Med utgangspunkt i kundens behov og ønsker, arbeider vi for en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi skal utvikle gode bomiljøer og redusere vår miljøpåvirkning ved å drive vårt miljøarbeid utover gjeldende myndighetskrav.

Vi søker deg som vil arbeide i vår sentrale avdeling for virksomhetsutvikling og bidra med din fagkompetanse til at vi i JM Norge når våre ambisjoner innen miljø og bærekraft. Sammen med konsernets øvrige ressurser innen fagområdet, skal du utarbeide strategier og målsettinger. Som prosjektleder skal du drive definerte prosjekter og tilrettelegge for implementering av målene i den norske virksomheten. Du skal være vår faglige og tydelige stemme som bidrar både på interne, men også på eksterne møteplasser.

Stillingen rapporterer til Direktør for Virksomhetsutvikling og Innkjøp og inngår i egen stabsenhet i konsernet.

Kvalifikasjoner og kunnskaper:

 • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant høyere utdanning
 • 3-5 års erfaring med prosjektledelse, gjerne innen fagområdet
 • Sertifisering som prosjektleder vil være en fordel
 • Stort engasjement og kunnskaper innen miljøspørsmål
 • Erfaring fra byggebransjen og interesse for boligbygging er ønskelig
 • God kjennskap til digitale planleggingsverktøy
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Egenskaper:

 • Vilje og evne til å påvirke en bærekraftig samfunnsutvikling
 • Resultat og fremdriftsorientert
 • Kommersiell med god økonomisk forståelse
 • En analytisk, strukturert og systematisk arbeidsform
 • Engasjert, motiverende og initiativrik

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer
 • Meget gode faglige utviklingsmuligheter
 • Fleksibel arbeidstidsordning
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Velferdsaktiviteter
 • Arbeidssted på hovedkontoret på Lysaker

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198 . Send søknad og CV til ja@compass.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.