HR-Asiantuntija

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

HR-ASIANTUNTIJA

Haemme Metsä Groupin henkilöstöhallintoon HR-asiantuntijaa vastaamaan Metsä Woodin Lohjan yksikön henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa. Raportoit tehtävässäsi Metsä Woodin henkilöstöjohtajalle. Toimipiste sijaitsee Lohjalla.

Tehtävän kuvaus

HR-asiantuntijan tehtävässä tuet paikallisia esimiehiä ja henkilöstöä Lohjan yksikön päivittäisten henkilöstöasioiden hoidossa, henkilöstöhallinnon vuosittaisten prosessien läpiviennissä ja henkilöstön kehittämisessä.  Vastaat itsenäisesti Lohjan yksikön henkilöstön työsuhteen elinkaareen liittyvistä asioista. Näitä tehtäviä ovat mm. henkilöstötietojärjestelmän ylläpito, rekrytointien tukeminen, työsopimukset, koulutusjärjestelyt ja yhteistoiminta yksikössä. Toimit yhteyshenkilönä palkkahallintoon, paikalliseen työterveyshuoltoon ja tuet myös viestintää yhdessä Metsä Groupin konserniviestinnän kanssa.

Edellytykset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja tunnet itsesi varmaksi niiden parissa.

Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2018 mennessä painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Tuotepäällikkö

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin tärkeimmät tuotteet ovat vaneri ja Kerto®LVL.  Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 520 henkilöä.

Lisätietoja: www.metsawood.fi

Metsä Wood on käynnistänyt vaneri- ja Kerto® LVL -toimintojen noin 100 meur investointiohjelman osana teollisen tehokkuuden strategiaansa. Vaiheittain vuoden 2018 loppuun mennessä toteutettavan ohjelman ansiosta Metsä Wood vahvistaa tuotehallinnan tiimiään ja haussa on nyt

Tuotepäällikkö

Metsä Woodin tuotehallintatiimiin vastaamaan vanerituotteiden hinnoittelusta, kannattavuudesta ja tuoteportfoliosta. Tuotepäällikön toimenkuvaan kuuluu  tuotestrategian toteuttaminen, hinnoittelun ohjaus ja tarjousten laskeminen, tuote- ja asiakaskannattavuuden ohjaus sekä tuoteportolion hallinta. Tuotepäällikkö osallistuu aktiivisesti tuotteiden kysynnän edistämiseen ja tukee myyntiorganisaatiota kouluttamalla myyjiä ja asiakkaita vanerituotteiden osalta. Tuotepäällikkö työskentelee vaneriliiketoiminnan ytimessä tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja tehtaiden kanssa. Ensisijainen toimipaikka on Lohja.

Tehtävä edellyttää liiketoimintaympäristön, tuotantoprosessien ja toimitusketjun tuntemusta sekä muutaman vuoden työkokemusta esim. puutuotteiden parista, kuljetusvälineteollisuudesta tai muusta vaneria käyttävästä teollisuudesta. Vanerituotteiden tunteminen/osaaminen (koivu- ja havuvaneri) on merkittävä etu. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kommunkoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen lisäksi englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää maltillista matkustusvalmiutta.

Henkilönä olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. Pyrit jatkuvasti eteenpäin ja sinulla on kykyä ohjata toimintaa jämäkällä otteella. Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut vanerin teknisistä ratkaisuista ja vahvana motivaattorina toimii toiminnan kehittäminen. Tuotepäällikkömme innostuu löytäessään uusia ratkaisuja ja sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat maaliin saakka.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 6.6.2017 mennessä, otsikolla ”Metsä Wood/Tuotepäällikkö” osoitteeseen: applications@compasshrg.fi tai klikkaamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” -painiketta.

Yhteystiedot