Dynamics AX Sovellusasiantuntija

SPONDA on Suomen suurin kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa, vuokraa ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia Suomen suurimmissa kaupungeissa.  Innovoimme jatkuvasti uusia toimitilakonsepteja vastaamaan tulevaisuuden työnteon tarpeisiin. Tästä esimerkkinä toimii vuonna 2016 avattu coworking hubimme MOW. Vuonna 2017 saimme uuden omistajan merkittävästä kansainvälisestä sijoitusyhtiöstä, Blackstonesta, mikä tulee avaamaan meille lisää uusia ja innostavia mahdollisuuksia viedessämme toimialaa tulevaisuuteen. www.sponda.fi

 

Haemme ammattitaitoiseen ja kannustavaan joukkoomme

Dynamics AX sovellusasiantuntijaa

 

VASTUULLASI on ylläpitää ja kehittää Spondan toiminnanohjausratkaisua yhdessä ratkaisusta vastaavan Palvelupäällikön kanssa. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat pääkäyttäjien tuki, järjestelmävalvonta, muutosmäärittelyt, testaus ja osallistuminen kehitysprojekteihin sekä yhteistyö Spondan ICT toimittajaverkoston kanssa.

ETSIMME

MS Dynamics AX:n laaja-alaista osaajaa. Taloushallinnon prosessit ja käsitteet ovat sinulle tuttuja, lisäksi sinulla on kokemusta moniyritysympäristössä toimimisesta. Odotamme sinulta Dynamics AX osaamista ja mielellään myös kokemusta D365:stä. Koet omaksesi itsenäisen työskentelyn ja yhteistyön sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja uusia haasteita tarjoavan työtehtävän Suomen johtavassa kiinteistösijoitusyhtiössä Helsingin ydinkeskustassa. Toiminnassamme korostuvat vastuu ihmisistä ja ympäristöstä. Meillä on kannustava ilmapiiri, vahva yhteishenki ja hyvät edellytykset kehittyä ja kasvaa. Spondalaiset ovat ammattitaitoisia alansa asiantuntijoita, sitoutuneita ja motivoituneita.

KIINNOSTUITKO

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tunnuksella “Sovellusasiantuntija / Sponda” mahdollisimman pian, viimeistään 18.3. mennessä osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai käytä alla olevaa Lähetä Hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

 

Service Manager, AMS

Metsä Group is a forerunner in the bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. Metsä Group focuses on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh forest fibre paperboards and tissue and cooking papers. Metsä Group’s sales totalled EUR 4.7 billion in 2016, and it employs approximately 9,300 people. The Group operates in some 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 104,000 Finnish forest owners.

Find out more about us: www.metsagroup.fi

Metsä Group ICT is a group level service function responsible for delivering and developing competitive ICT services group wide to all business areas and group functions.

To secure our business continuity, we are now looking for a solid service management professional to strengthen our Metsä Group ICT Application Services as a

SERVICE MANAGER, AMS

to our head office in Espoo, Finland.

Job description

In this role you will be responsible for application management services development, transition services and delivery for Wood and Tissue business areas. The job includes also vendor, cost and budget management as well as business and other stakeholder management. You will be the line manager of a team of solution experts.

Prerequisites

To succeed in this position, you should have:

̶        Relevant higher level education with several years of working experience in service management for application services

̶        Good understanding of support processes and process development (ITIL)

̶        Strong execution power and interest to pro-actively develop services with internal ICT team and external vendors and ability to coordinate and steer their work

̶        Good proven team and people management skills

̶        Deep understanding of business needs and best practices within finance

̶        Fluent Finnish and English language skills

̶        Experience in SAP based solutions in FMCG and/or wood product industry is considered an asset

As a person you:

̶        are positive, innovative and open-minded

̶        are action, development, quality and results oriented and good at prioritization

̶        have good interpersonal, presentation and communication skills with ability to influence people in a matrix organization

̶        use your own initiative and you are proactive

̶        have tolerance to cope with dynamics of changing environments

More information

What Metsä Group can offer you:

̶        An international, inspiring and dynamic working environment

̶        Challenging tasks and good personal development opportunities

̶        Good working atmosphere and support from colleagues in Group ICT and business units

 

 

To apply, please send your application and salary request along with your CV with reference “Service Manager, AMS” to applications@compasshrg.fi by 28.02.2018 or by clicking at the button below:

Contact

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Rakennesuunnittelija

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Rakennesuunnittelija

Rakennesuunnittelijana vastaat projektien rakennesuunnittelusta ja varmistat omalta osaltasi suunnittelun yhteensopivuuden ja toteutuksen tehokkuuden.

Sinun roolisi

Vastaat asuntosuunnittelun koko elinkaaresta aina luonnossuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Rakennesuunnittelijan tärkein vastuu on nähdä oman työnsä osuus suunnittelun kokonaisuudessa, jotta projekti voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin.  Nuoressa organisaatiossa sinulle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Helsingin toimipisteessämme, Sanoma- talossa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK tai DI tutkintoa. Lisäksi toivomme sinulta asuntosuunnittelukokemusta sekä näyttöjä itsenäisestä projektityöskentelystä. Toivomme, että olet henkilönä vastuuntuntoinen ja joustava ja että sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä. Sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä asumisen tulevaisuudesta ja  trendeistä. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Rakennesuunnittelija/Bonava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai käyttämällä alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

 

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Assistentti

Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen säätiö, joka tukee tiedettä ja kulttuuria. Toteutamme tarkoitustamme myöntämällä apurahoja ja palkintoja tutkijoille, taiteilijoille ja kulttuurin kentällä toimiville yksityishenkilöille, työryhmille ja yhdistyksille. Vuonna 2017 saimme noin 5 500 apurahahakemusta ja myönsimme 400 apurahaa yhteensä 4,3 miljoonaa euroa. Säätiön apurahaprosessi apurahojen hakemisesta käyttöselvityksen tekemiseen asti on kauttaaltaan sähköinen.

Haemme assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Assistentin työhön kuuluvat apurahahallinnon ja viestinnän avustavat tehtävät. Hakemallamme henkilöllä on korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä. Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinulla on monipuolista osaamista sekä hallitset sujuvasti Office-työkalut ja omaksut nopeasti erilaisten sähköisten työkalujen käyttämisen.

Tehtävän kuvaus

  • hallintotehtävät liittyen apurahojen hakuun, myöntöön, maksatukseen ja apurahojen käyttöselvityksiin sekä apurahahakemusten arviointiin.
  • asiakaspalvelu
  • tapahtumat ja hallinnon kokousten järjestäminen
  • nettisivujen päivittäminen
  • erilaisten rekistereiden ylläpito ja päivittäminen
  • muut toimistotehtävät

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen tieteen ja kulttuurin kenttään, monipuoliset työtehtävät, mukavan työyhteisön sekä viihtyisän työpisteen Helsingin keskustassa Mariankadulla. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä 1.3.2018.

Hae tehtävää lähettämällä 4.2.2018 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Alfred Kordelinin säätiö/ Assistentti” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Palveluvastaava

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Palveluvastaava

Bonavan innostuneeseen ja intohimolla työskentelevään asiakaspalvelutiimiin.

Sinun roolisi

Palveluvastaavana varmistat, että asiakkaamme saavat nopeasti ja vaivattomasti tukea mieltä askarruttaviin asioihin niin ennen muuttoa kuin sen jälkeen.  Tässä roolissa toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja tehtäviisi kuuluu asiakasyhteydenpito niin puhelimitse, kirjallisesti kuin kasvotusten sekä asiakastilaisuuksien koordinointi ja toteutus.

Odotamme

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on ratkaisukeskeinen asenne, pitkäjänteisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa pitää langat käsissä ja jalat maassa nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Taustasi ei välttämättä ole rakennusalalta, mutta ymmärrät siihen liittyviä erityispiirteitä kuten pitkiä asiakassuhteita, asiakkaan tunnekokemuksen syvyyttä sekä toimialan laaja-alaisia kumppaniverkostoja. Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on myös etua.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.comwww.bonava.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”palveluvastaava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa lähetä hakemus- paniketta

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Palveluvastaava

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Palveluvastaava

Bonavan innostuneeseen ja intohimolla työskentelevään asiakaspalvelutiimiin.

Sinun roolisi

Palveluvastaavana varmistat, että asiakkaamme saavat nopeasti ja vaivattomasti tukea mieltä askarruttaviin asioihin niin ennen muuttoa kuin sen jälkeen.  Tässä roolissa toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja tehtäviisi kuuluu asiakasyhteydenpito niin puhelimitse, kirjallisesti kuin kasvotusten sekä asiakastilaisuuksien koordinointi ja toteutus.

Odotamme

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on ratkaisukeskeinen asenne, pitkäjänteisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa pitää langat käsissä ja jalat maassa nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Taustasi ei välttämättä ole rakennusalalta, mutta ymmärrät siihen liittyviä erityispiirteitä kuten pitkiä asiakassuhteita, asiakkaan tunnekokemuksen syvyyttä sekä toimialan laaja-alaisia kumppaniverkostoja. Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on myös etua.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.comwww.bonava.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Palveluvastaava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai klikkaamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot


Hankekehityspäällikkö

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Hankekehityspäällikkö

Hankekehityspäällikön tehtävänä on hankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen tontinhankinnasta aina siihen saakka, että uusissa kodeissa asuu tyytyväiset asukkaat, kattaen vastuun hankkeiden aikataulullisesta, laadullisesta ja taloudellisesta onnistumisesta.

Sinun roolisi

Hankekehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu olla mukana tonttien hankinnassa arvioiden hankkeiden kannattavuutta ja sopivuutta Bonavan strategioihin. Kehität hankkeen tiiviissä yhteistyössä monien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Hankekehityspäällikkönä johdat aktiivisesti projektissa työskentelevien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa, tehtävä ei kuitenkaan sisällä esimiesvastuuta. Tehtävässäsi osallistut myös toimintojen kehittämiseen ja vastaat siitä, että toimintatavat toteutuvat käytännössä. Tehtävä sijaitsee Helsingin toimipisteessämme, Sanoma- talossa.

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta monipuolisista ja vastuullisista rakennuttamisen tai projektijohdon tehtävistä sekä hyvää ymmärrystä liiketoiminnan syy-seuraussuhteista. Sinulla on vahvoja näyttöjä hankekehitystehtävistä ja/tai projektien taloudellisen tuloksen johtamisesta. Omaat kokemusta ja ymmärrystä myynnistä ja asiakaslähtöisestä toiminnasta ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky johtaa ja motivoida ihmisiä. Olet toimintatavaltasi intohimoinen ja innostava kehittäjä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti Suomen lisäksi englannin kielellä.

Työskentelyotteeltasi olet myyntihenkinen, business-orientoitunut ja sinulla on kykyä liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallisuutta, päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja ja ennen kaikkea näkemystä ja intohimoa liiketoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Hankekehityspäällikkö/Bonava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa lähetä hakemus – painiketta.

Yhteystiedot

 

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Head of HR

Head of HR wanting to make a difference

The way we work

At Bonava, we challenge ourselves every day, driven by a passion to create happy neighbourhoods for the many. We strive towards high set goals and have lots of fun along the way. We’re a large international company with a familiar feel. Together, we offer a wide array of expertise and a place where you can grow.

Your role

As the Head of HR you will be part of the Management Team in Bonava Finland and have the overall responsibility for the Human Resources function. You will manage the Finnish HR team, consisting of two HR Business Partners, an HR coordinator and an administrative assistant. Bonava Finland has been growing significantly lately and your aim will be to cultivate and implement Bonava’s Winning Culture and Leadership within the whole organization. The Head of HR will be based in Helsinki, Finland and will report to the BU President of Finland and the Senior Vice President of Human Resources in Stockholm (in matrix).

Your profile

We are looking for a senior and business-minded HR professional with a suitable academic degree, who has a passion for developing business and people. To be successful in this position You will need experience from a similar type of role within HR. A background from working in a Management Team and an international environment will also be great assets. We are looking for an energetic, ambitious and pro-active person with excellent interpersonal skills, ability of strategic planning and a hands-on way of working.

Join our journey

When you join our journey, you will play an important role in changing the housing game. We look forward to your application no later than the 29.12.2017. Applications will be reviewed continuously. To apply, please send your application along with your CV in English with reference ” Head of HR” to applications@compasshrg.fi or via the apply button below.

Contact

 

This is Bonava

We don’t just build houses. We create homes and neighbourhoods where people live their lives. We are a leading residential development company in Northern Europe. We have been creating homes and neighbourhoods since the 1930’s. Today we are 1700 employees, operating in Sweden, Finland, Denmark, Norway, Germany, St Petersburg, Estonia and Latvia with sales of SEK 13,5 billion. Read more at www.bonava.fi

We create homes and neighbourhoods
Join our journey

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Kaupunkikehittäjä

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt

Kaupunkikehittäjä

Kaupunkikehittäjän tehtävänä on toimia innovatiivisena asiantuntijana sekä visionäärinä kaupunki- ja maankäytön suunnitteluprosessien aikana. Pääpaino tehtävässä on uusien investointiprojektien ideoiminen, luominen ja kehittäminen. Kaupunkikehittäjä laatii konsepteja, kehittää yhteistoimintamuotoja eri toimijoiden kanssa, visioi uusia asumismuotoja sekä uudenlaisia asumisratkaisuja. Kaavoittamisprosessin ja tontinhankinnan asiantuntijana toimiminen ja viranomaiskontaktien ylläpito ja kehittäminen ovat tärkeitä osia tätä laajaa ja vastuullista tehtävänkuvaa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. arkkitehti, DI) sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta samankaltaisesta tehtävästä. Kaavoitus- ja tontinhankintaprosessit ovat sinulle tuttuja ja olet hyvä luomaan sekä ylläpitämään kontaktiverkostoa eri sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteeltasi olet visionääri, business-orientoitunut ja sinulla on kykyä liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallisuutta, päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja ja ennen kaikkea näkemystä, rohkeutta ja intohimoa liiketoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen tunnuksella ”Kaupunkikehittäjä” osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai käyttämällä alla olevaa Lähetä Hakemus-painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Shared Service Manager

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin kotisivuilta:

www.eltelgroup.com sekä

www.eltelnetworks.com/fi/suomi

Eltel Suomen organisaatioon haussa on nyt

SHARED SERVICE MANAGER

Shared Service Managerina vastaat Suomen taloushallinto-, HR-, hankinta- ja palkanlaskentapalveluista ja näiden palveluprosessien tuottamisesta, hallinnoinnista, kehittämisestä sekä tuloksesta siten, että suunnitellut tavoitteet täyttyvät.

Toimit yksikössä esimiehenä ja luotsaat liiketoiminnan ja Shared Service -yksikön yhteistyötä niin, että organisaation sisäinen ja ulkoinen tehokkuus paranevat. Olet vastuussa siitä, että kaikki hallinnolliset ja taloudelliset palvelut vastaavat yrityksen tarpeita. Eltelillä on Puolassa yhteinen Shared Service Center ja yhteistyön sujuvuus Suomen ja Puolan palvelukeskusten välillä on oleellinen osa toimenkuvaa.

Shared Service Managerina saat vastuullisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään jo olemassa olevia prosesseja ja luomaan toimivia käytäntöjä. Tehtävä tulee olemaan vaativaa muutoksen johtamista.

Odotamme sinulta, tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi, vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavien tiimiorganisaatioiden (esim. talous- ja/tai henkilöstöhallinto,) esimiestehtävistä. Lisäksi edellytämme näyttöjä muutoshankkeiden läpiviennistä ja johtamisesta sekä prosessien kehittämisestä ja implementoinnista.  Kokemus palvelukeskusten johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksi.

Olet vahva tiimipelaaja ja johtajuutesi perustuu vahvan tiimihengen rakentamiseen ja yksilöiden kannustamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa ja sparrata esimiehiä sekä kehittää rohkeasti prosesseja. Viet ideasi ja suunnitelmasi määrätietoisesti käytäntöön.  Olet itseohjautuva, aktiivinen ja joustava. Sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä ja osaat priorisoida tehtäviä niiden kiireellisyyden ja vaatimustason mukaan; pystyt siis hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi taidokkaasti ja tehokkaasti.

Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asennetta, missä sisäisetkin asiat nähdään asiakastyönä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.  Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HRG:n konsultti Göran Hernberg numerossa +358 10 320 2410 tai sähköpostitse goran.hernberg@compasshrg.fi

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella “Eltel/Shared Services Manager” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi viimeistään 16.10.2017 mennessä.

Yhteystiedot

 

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies