Accounting Manager

 

Metsä Group is a forerunner in the bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. Metsä Group focuses on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh forest fibre paperboards and tissue and cooking papers. Metsä Group’s sales totalled EUR 5 billion in 2017, and it employs approximately 9,400 people. The Group operates in some 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 104,000 Finnish forest owners.

Find out more at: www.metsagroup.fi

Group Services employ approximately 600 specialists in the fields of IT, law, sourcing and logistics, HR, communication, technology and finance who support Metsä Group and its business areas in the execution of its strategy.

The Group Accounting and Reporting team is a part of Metsä Group’s Group Services. Total amount of employees in Metsä Group’s financial management function is about 170. The other teams besides Group Accounting and Reporting are; Accounting Services, Credit Management, Finance Development and Internal Control.

As the current position holder will have new challenges within Metsä Group, we are now looking for an

Accounting Manager

to strengthen Metsä Groups Group Accounting and Reporting team, which consist of 6 other experienced external accounting professionals.

As the Accounting Manager you will be responsible for the external accounting of Metsä Board, which is Metsä Group’s stock exchange listed business area. You will work in close collaboration with Metsä Board’s CFO and controllers. You will report to the Director, Group Accounting and Reporting.

The key focus in the position is in compiling consolidated financial statements under IFRS. The monthly consolidation and management reporting are just as important. In this role, you will also participate in the budgeting and forecasting processes as well as the development of group accounting policies and reporting tools.

The position is based at Metsä Group’s head office in Tapiola, Espoo.

To succeed in this position, you should have:

 • A solid track record and experience in group consolidation and reporting in a diverse environment
 • Ability to compile independently consolidated financial statements under IFRS
 • Experience from financial reporting in a public listed company
 • Fluent in spoken and written Finnish and English. Swedish is an advantage
 • Familiar with Oracle HFM consolidation tool and advanced skills in Excel. SAP/BW knowledge is an advantage

As a person you have:

 • A flexible attitude
 • Good communication and team working skills
 • The ability to endure stress

Metsä Group offers a position in an international and dynamic working environment where the tasks are challenging and interesting. This inspiring position offers you an opportunity to develop your professional skills in a good working atmosphere. You will join a company with a diverse structure, and you will have exciting career opportunities and support from colleagues. Metsä Group’s values are responsible profitability, reliability, cooperation and renewal. If you can relate to these values and you have a development and people-oriented mindset, this might be the job for you.

To apply, please send your application and salary request along with your CV by clicking at the button below by latest the 10.2.2019.

Contact

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Toiminnanjohtaja

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry tarjoaa osaamisverkostoja digitaalisen Suomen parhaaksi. Riippumaton ja ammatillinen TIVIA-liittoyhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Yhteisö muodostuu noin 30 eri alueellisesta yhdistyksestä, teemayhdistyksestä tai opiskelijayhdistyksestä. Liiton ja sen jäsenyhdistysten päätoimintamuotoja ovat tapahtuma-, tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoiminta.

Lisätietoa www.tivia.fi

TIVIA etsii uutta

Toiminnanjohtajaa

kehittämään ja uudistamaan TIVIAn toimintaa. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata TIVIA-liittoyhteisön ja sen toimiston operatiivisesta johtamisesta ja hallinnosta, liittoyhteisön strategian toimeenpanosta sekä toimia jäsenyhdistysten aktiivisena kumppanina. Toiminnanjohtaja toimii liiton kasvoina ja äänenä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Toiminnanjohtaja raportoi tehtävässään TIVIAn hallitukselle. Lisäksi toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu toimia TIVIAn täysin omistaman koulutusta tarjoavan Infuture osakeyhtiön toimitusjohtajana sekä apurahoja jakavan Tietotekniikan tutkimussäätiön nk. asiamiehenä. Toiminnanjohtajan alaisuudessa TIVIAn toimistossa työskentelee tällä hetkellä kolme henkilöä.

Tämän vuoden keskeisenä tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen, joka saavutetaan aktiivisella toiminnalla sekä kehitys- ja muutoshankkeiden määrätietoisella läpiviennillä.

Etsimällämme henkilöllä on laaja-alaista näkemystä ICT-alasta ja sen kehittymisestä. Myös järjestötausta tai ymmärrys järjestötoiminnasta on tehtävän kannalta tärkeää. Edellytämme toimialaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Näytöt palveluiden ja toimintamallien kehittämisestä, hyvät yhteiskuntasuhteet sekä kokemus osaamisen kehittämisestä tai koulutustoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävän kannalta on tärkeää, että henkilö on tottunut toimimaan eri sidosryhmien kanssa ja omaa hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä organisointi- ja yhteistyökyvyn.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän 31.1. mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viitteellä ”toiminnanjohtaja” painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Lakimies

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 60 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Haussamme on nyt Espooseen

Lakimies

liiketoimintojen oikeudellisten asioiden tukemiseen päätöksentekotilanteissa ja sopimusneuvotteluissa. Liikejuridiikka kokonaisuudessaan painottuen sopimusjuridisiin asioihin ja Legal-toimintamme rakentamiseen on keskeistä roolissasi. Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on tiivistä ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja persoonasi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen talousjohtaja.

Sinä lakimiehenämme

Oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta rakennusteollisuudesta ja kokemusta yritysjuridiikan alueelta. Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa, eikä ruotsin kielen osaamisesta ole haittaa, joskaan se ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinun pystyvän positiivisessa hengessä kehittämään yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Hyvien neuvottelutaitojen ohella pystyt kasvavassa ympäristössä tarttumaan omalla osaamisalueellasi ja asiantuntijaroolissasi muun muassa yritysjärjestelyihin sekä sopimusneuvotteluihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu prosessien kehittäminen sekä yhteistyö eri organisaatiotasoilla.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Lakimiehenä pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.1.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot


Account Manager

Position Description

Lenovo is a Fortune 500 stock listed technology company. We are the largest PC maker worldwide – serving customers in more than 160 countries.

But we are not just a technology company. We are the company that empowers people who DO. The engine that helps them DO more. DO better. DO what’s never been done. We make the technology that empowers the world’s best ideas Are you a DO’er?

Do you want to work for the largest PC Company in the world?

The role of the Account Manager is to generate profitable growth within the Enterprise and Public Sector (EPS) segment, by identifying and penetrating new business (i.e. identifying and securing new accounts to position the Lenovo capability and offering)

Key Responsibilities

 • To proactively manage an assigned set of accounts- to identify, qualify and win new business opportunities
 • To produce accurate account plans and sales forecasts
 • To ensure sales activity is tracked using the required reporting tools
 • To understand customer requirements and develop relevant solutions
 • To inform customers of new products and road-maps, proposing upgrades and transition paths as appropriate.
 • To configure, price, negotiate and quote sales solutions
 • To partner with business partners to maximize all aspects of closing deals

Position Requirements

 • Excellent ability to communicate and negotiate
 • Strong account management planning, organization and sales reporting skills
 • Good problem solving skills and attention to detail
 • Strong team working skills and ability to work in a multinational environment
 • Proven sales record preferably within new business and/or the IT-sector
 • Motivated and driven to achieve sales targets
 • Mature, credible, and comfortable in dealing at senior management level
 • Able to work to deadlines.
 • Keen to learn and develop.

Lenovo offers

 • An exciting job with great opportunities for success.
 • A good potential to grow both professionally and personally.
 • You will be a part of the Number 1 PC vendor in the world.
 • Very nice and stimulating office environment.

To apply, please send your application and salary request along with your CV By clicking the button below.

Contact

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Accounting Manager / Laskentapäällikkö

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltel Suomen organisaatioon haussa on nyt

Accounting Manager / Laskentapäällikkö

vastaamaan Suomen ulkoisen laskennan palveluista. Accounting Managerina/Laskentapäällikkönä toimit maayhtiön laskentatiimin esimiehenä ja vastaat Suomen maayhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätösten oikeellisuudesta.

Eltelillä on Puolassa maiden yhteinen Shared Service Center ja yhteistyön sujuvuuden sekä toimintatapojen kehittäminen Suomen ja Puolan SSC:n välillä ovat oleellinen osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäisten asiakkaiden aktiivinen ohjeistaminen ja neuvominen sekä yhteistyö ulkoisten sidosryhmien, kuten järjestelmätoimittajien ja viranomaistahojen kanssa. Tehtävässäsi osallistut myös lakisääteisen raportoinnin, tilinpäätöksen ja kvartaaliraportoinnin toteutukseen. Raportoit Suomen talousjohtajalle ja työpaikan sijainti on Espoon toimipisteessä.

Tehtävässä menestyäksesi omaat vankan kirjanpidon ja laskennan ammattitaidon sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen (esimerkiksi tradenomi tai KTM). Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista kirjanpidon tehtävistä, kuten lainsäädännöstä, viranomaisohjeista ja -säännöksistä. Aiempi kokemus ulkoistetun tai eri toimipisteissä toimivan kirjanpitotiimin kanssa toimimisesta ohjaavassa roolissa katsotaan merkittäväksi eduksi. Lisäksi eduksesi katsotaan mikäli olet toiminut aiemmin palvelu- tai projektiliiketoiminnassa tai mikäli käytössämme olevat toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmät (IFS / Qlickview) ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja valmis kantamaan vastuuta! Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- sekä johtamistaidot, ja haluat kehittää asioita eteenpäin yhdessä muiden kanssa.

Eltelillä saat mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen, draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Head of Category, Administrative Services & HR

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsä Group pyrkii jatkuvasti kehittämään prosessejaan ja parantamaan tehokkuuttaan.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Haemme nyt Metsä Groupin konsernihankintaan ja logistiikkaan henkilöä tehtävään

Head of Category, Administrative Services & HR

Tehtävän kuvaus

Vastaat hallinnollisten ja HR hankintojen kategoriajohtamisesta Metsä Groupin laajuisesti. Kategoriat on jaettu useisiin alakategorioihin, joita ovat mm. yritysmatkustus, autot, toimistopalvelut, Business intelligence -palvelut, rekrytointi- ja koulutuspalvelut sekä HR-konsultointi ja työterveyshuolto.

Esimiehesi on VP, Administrative materials & Services ja toimipisteesi sijaitsee Metsä Groupin pääkonttorilla, Espoon Tapiolassa.

Päävastuut:

–          Strateginen suunnittelu yhdessä sidosryhmien kanssa (kategoriastrategiat ja vuosisuunnittelu)

–          Kategoria- ja toimittaja-analyysit

–          Kilpailutusprojektien valmistelu ja läpivienti vuosisuunnitelman mukaisesti

–          Sopimusneuvottelut toimittajien kanssa

–          Osallistuminen sopimusten ja palveluiden käyttöönottoon

–          Toimittajien laadun hallinta ja johtaminen (esim. reklamaatioiden hallinta, riskikartoitukset, toimittajakyselyt, toimittaja-auditoinnit)

–          Tiivis sidosryhmäyhteistyö

–          Kategoriatyön johtaminen ja ohjaaminen sekä siihen liittyvä viestintä matriisiorganisaatiossa

–          Metsä Groupin hankintakäytäntöjen kehittäminen, implementointi ja tukeminen omalla vastuualueella

–          Hankinnan kategoriaraportointi

Edellytykset

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta hankintaprosesseista ja toimittajayhteistyöstä sekä näyttöjä tuloksellisista neuvottelutaidoista erityisesti vaativissa epäsuorissa hankinnoissa. Tunnet hyvin hankintaprosessin ja hankinnan parhaat käytännöt ja ymmärrät hankintoihin liittyvät strategiset ja operatiiviset vaatimukset.

Sinulla on vahva asioiden läpivientikyky sekä halu kehittää hankintaprosessia kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja kuvata sekä kääntää asiakastarpeita ratkaisuiksi ja palvelukuvauksiksi. Roolissa ei ole suoraa esimiesvastuuta, mutta tarvitset hyviä johtamis- ja koulutustaitoja, sillä linkityt moneen konsernipalveluun ja liiketoimintaan kategorioidesi päävastuuroolissa tai toisinaan tukien niiden hankintapäätöksiä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti.

Toivomme, että sinulla on vahvan analyyttisen ja loogisen ajattelun lisäksi hyvät ihmissuhde-, esiintymis- ja viestintätaidot tehokkaan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi matriisiorganisaatiossa. Osaat oma-aloitteisesti ja innovatiivisesti selvittää ja ratkaista liiketoimintojen ja kollegoittesi tarpeita ymmärtäen hyvän yhteistyön merkityksen niin Metsä Groupin sisällä kuin toimittajakentässäkin.

Tarjoamme

Head of Category -roolissa pääset mielenkiintoiseen tehtävään dynaamiseen ja motivoituneeseen hankinnan ammattilaisten tiimiin, joka tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Työympäristösi on monikansallinen ja pääset suuren yrityksen näköalapaikalta osaksi menestyvän Metsä Groupin liiketoimintaa.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 19.12.2018 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Työpäällikkö

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.
Haussa on nyt asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen

Työpäällikkö

vastaamaan suuren Finnoon aluehankkeemme tuotannon johtamisesta suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun.

Sinun roolisi

Työpäällikkönä vastaat itsenäisesti rakennustöiden hankkimisesta ja johtamisesta sekä haet keinot kustannussäästöjen aikaansaamiseen. Toimit aluehankkeen työpäällikkönä kohteen kehitysvaiheesta alkaen ja vastaat omalla työmaajohdolla toteutettavan hankkeen johtamisesta kohti asetettuja tavoitteita. Annat myös näkemyksesi ja tukesi muiden samankaltaisten aluehankkeiden toteutukseen toimien yhteistyössä niistä vastaavien työpäälliköiden kanssa.

Esität hankekehityspäällikön hyväksyttäväksi kohteen kustannustehokkaan toteutuksen edellyttämät ratkaisut hankkeen suunnittelu- ja valmisteluvaiheessa sekä varmistat kustannusraamin mukaisen toteutuksen ja resurssit. Kehität myös aluehankkeen rakentamiseen oman tuotannon kaupalliset mallit, käyt hankintaneuvottelut ja laadit tarvittavat urakka-asiakirjat. Lisäksi toimit tilaajan edustajana hankkeen rakentamista koskevissa asioissa ja työskentelet läheisessä yhteistyössä niin työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös vastata toteutuksen sopimuksenmukaisuudesta; laadusta, kustannuksista ja aikataulusta sekä toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä vankkaa kokemusta ja näyttöjä monipuolisista rakentamisen tehtävistä.  Kokemus rakennuttamisen tehtävistä katsotaan myös eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, kustannustietoa, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja. Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessämme, toimimme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Join our journey

Hae tehtävään painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot


VP, Sales, Central Europe

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

 Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin tärkeimmät tuotteet ovat vaneri ja Kerto®LVL.  Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 400 henkilöä. 

Lisätietoja: www.metsawood.fi

Haemme nyt

VP, Sales, Central Europe

vastaamaan Metsä Woodin Keski-Euroopan myynnin johtamisesta. Toimit alueen myynnin johtajana ja raportoit Metsä Woodin myyntijohtajalle (SVP, Sales). Sinulla on kokonaisvastuu alueesi tuloksesta, myyntiennusteista ja raportoinnista.

Myyntijohtajana johdat oman alueesi tuloksellista liiketoimintaa ja luot eri maiden myyntiorganisaatioille edellytykset menestyksellisille myyntisaavutuksille. Vastuullasi on myyntistrategian jalkauttaminen ja esimiehenä toimiminen oman kansainvälisen myyntikentän osalta. Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen, asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä organisaatiosi tukeminen uusien myyntimahdollisuuksien osalta.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta kansainvälisen myyntitiimin johtamisesta. Samalla toivomme, että olet operatiivisesti tehokas johtaja eli myös itse valmis konkreettisiin myyntiä edistäviin toimenpiteisiin. Sinulla on ymmärrystä ratkaisumyynnistä teollisuuden alalta, sinua kiinnostaa liiketoiminnan kasvattaminen ja uusien innovatiivisten konseptien luominen sekä kehittäminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä sujuva englannin kielitaito on välttämätön, saksan kielen taito on tehtävässä merkittävä etu.

Toivomme myös, että olet luonteeltasi energinen, oma-aloitteinen sekä omaat vahvat esimiestaidot. Pyrit jatkuvasti eteenpäin, osaat ohjata toimintaa jämäkällä otteella ja sinulla on kykyä saada tiimisi innostumaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Christa Gylling, parhaiten tavoitettavissa ti 13-14 tai ke 12-13.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 10.11.2018 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Hankintajohtaja

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Hankintajohtaja

vastaamaan Eltelin Suomen hankinnoista.

Hankintajohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti hankintastrategian luonnista sekä implementoinnista toimien samalla operatiivisessa roolissa hankintojen parissa. Johdat ja kehität hankintatointa ja ymmärrät ison kuvan lisäksi myös detaljit. Viet muutokset läpi tehokkaasti ja tavoitteellisesti ja toimit esimiehenä noin kahdeksan hengen hankintatiimille. Palvelet tehtävässäsi kaikkia Suomen liiketoimintoja ja toimit yhteistyössä muiden maiden hankintajohtajien kanssa. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon pääkonttori ja tehtävässäsi raportoit Suomen operatiiviselle johtajalle (COO).

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista. Olet hankinnan osaaja, jolla on tulokselliset näytöt teollisuuden kansainvälisistä hankinnoista sekä hankintaprosesseista. Olet tottunut hoitamaan haastavatkin neuvottelutilanteet itsenäisesti ja toimit mielelläsi vankassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Infrarakentamisen ja infranetliiketoiminnan tuntemus lasketaan eduksesi samoin kuin aiempi kokemus maanrakennuksen alihankinnasta. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielitaito; ruotsin kielitaito on tehtävässä hyödyksi. Olet valmis matkustamaan, tilanteen niin vaatiessa.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä hankintatoimen kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Suhtaudut avoimen uteliaasti uudistuksiin ja pilotoit mielelläsi. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi etkä pelkää kääriä hihojasi tai säikähdä nopeaa päätöksentekoa. Neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2018 painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Vice President, Corporate Controlling

Metsä Group is a forerunner in sustainable bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and cooking papers. In 2017, Metsä Group’s sales totalled EUR 5.0 billion, and it employs approximately 9,100 people. The Group operates in nearly 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 104,000 Finnish forest owners.

Metsä Board

Metsä Board is a leading European producer of folding boxboards and white fresh fibre linerboards. Its lightweight paperboards are developed as the perfect fit for consumer goods, retail-ready and food service packaging. The pure fresh fibres Metsä Board uses are a renewable resource, traceable to origin in northern forests. The global sales network of Metsä Board supports customers worldwide, including brand owners, converters and merchants. In 2017, Metsä Board’s sales totalled EUR 1.8 billion. The company employs approximately 2,350 people. Metsä Board, part of Metsä Group, is listed on the Nasdaq Helsinki.

VICE PRESIDENT, CORPORATE CONTROLLING

Metsä Board is looking for a Vice President, Corporate Controlling to lead its Finance & Control function at the head office in Espoo, Finland. In the position, you report to the CFO, and have an overall responsibility of the finance and controlling activities and their development in Metsä Board.

Key responsibilities
– Lead the team of controlling professionals
– Lead the development of the controlling functions
– Ensure timely monthly, quarterly and annual closings
– Ensure the accuracy of financial forecasts
– Participate in building strategic scenarios for the company
– Collaborate with Metsä Group’s centralized finance functions and other business areas
– Act as main point of contact to external auditors in key matters

Prerequisites
– Solid track record in management positions in finance
– University degree in finance or equivalent
– Balanced skillset between financial accounting and management accounting. Experience from financing and capital markets is an asset.
– Experience from a multinational industrial company is an advantage
– Built-in interest in the big picture, e.g. macro economy and how it influences specific business drivers
– Good understanding of relevant regulations and accounting standards. Experience from setting up internal controls is preferred
– Experience from ERP systems and willingness to contribute in systems projects in steering group roles
– Good communication and presentation skills in English and Finnish

Metsä Group offers you an interesting position in a responsible and sustainable company with a long history in the Finnish forest industry. Metsä Group’s values are responsible profitability, reliability, cooperation and renewal. If you can relate to these values and you have a development and people oriented mindset, this might be the job for you.

Sending the application

Please send your resume and application with your salary expectation by November 4th, 2018 by clicking the button below.

Contact

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies